Özgem sanırım sen ne yarda ne serde durumunu yaşıyorsun :18:
umarım kısa zamanda iç sıkıntılarından kurtulursun.:26:
bir de yaz bize.. içinden gelmiyorsa da anlamsız seyler yaz.. bilelim senin burda oldugunu
benim kızıl gelinim niye böyle efkarlandı yahu
gündaşımmm yapma ama böyle 22 haziranın en güzel gelinleri biz olacaz çünkü aşkla hazırlandık aşkla geçecek o günümüz bitsin artık istiyorsun biliyorum bitiyor bak çok az kaldı yakında aşk yuvalarımızdan haberleşcez belki balayında fırsat bulup mesajlaşcaz rüyaaa gibi geçiyor diye inşallahhhkendini üzme hadi evrene pozitif enerji gönderelimmm
kuzucann
herşeyiniz hazırken beklemek geriyodur belki senii ama sabret azıcık kaldıı
zaten burdan da sayıyoruz ya hemencik bitiyo şafaklarr
senide sinoşla burdan telli duvaklı yollicazzz, arkanızdan su dökcez gelin dedikodu yapalım diee
listecibaşım özgeeemm yapma böyle ya günler azaldıkça bir bıkkınlık çöküyor insanın üzerine.. günler geçse de düzenimizi kursak telaşı oluyor artık ben de öyleyim bu aralar herşey bitse de evimde uyansam dıyorum bazen.. çeyiz hazırlığı ev hazırlığı düğün gelinlik derken farkında olmadan yıpranıyourz ondan öyle hissediyorsundur iş tempon da yoğun oluyor
biraz düğün dışı bişeyler yapmaya çalış ben kendime elbise aldım mesela gelinlikçiden öyle mutlu çıkmamıştım düşün yani
kuzularım bi süredir tadım tuzum yoktu ama eski formuma kavuştum çok şükür, sevdiceğime bozuktum onla da düzeltik
iki gecedir de düğünlerdeyiz arkadaşlarımızın mutluluğunu gördük sıra bize geldi diye iç geçirdik
bugün de balayı alışverişi yaptık az bişey kaldı onları da haftaya alcaz
gelinliğimi giydim bugün kilo verdim ya tadilata gerek olur mu diye ama aksine çok daha güzel olduuu
arkadaki ipleri iyice sıktık belim de incecik oldu, iyi ki kilo vermişim valla
çok özlemişim gelinliğimiii, çok güzel olacak herşey
çok şükür tatlımmmm çok sevındım hah şöyle yaa
sevdiğiyle huzurluysa her şeye daha güzel bakıyor insan
gelinliğini görmedim ben galibaaa foto foto fotobalayı için neler aldınııızzzz :)))
kuzularım bi süredir tadım tuzum yoktu ama eski formuma kavuştum çok şükür, sevdiceğime bozuktum onla da düzeltik
iki gecedir de düğünlerdeyiz arkadaşlarımızın mutluluğunu gördük sıra bize geldi diye iç geçirdik
bugün de balayı alışverişi yaptık az bişey kaldı onları da haftaya alcaz
gelinliğimi giydim bugün kilo verdim ya tadilata gerek olur mu diye ama aksine çok daha güzel olduuu
arkadaki ipleri iyice sıktık belim de incecik oldu, iyi ki kilo vermişim valla
çok özlemişim gelinliğimiii, çok güzel olacak herşey
foto bekliyoruız sendenGünaydddddddddddın kii herkeseeeee komacaaaaaan
cumartesiden beri müthiş bi ağrım var geciktiriciyi bırakınca malumhastayım hiç halim yok ama çoooook mutluyum kocacımmm beni elleriyle besledi haftasonu da bugün de ahh bi geçse ağrılar ahh ahh
mavişşşilk sıradasın nasılsın bakalım çok az bi zaman kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?