'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hadi ya ilk defa duydum ilginç ve farklı olacak bence.

en son yazdığına da katılıyorum

ama olsun. herşeyin güpgüzel geçsin.

ciddi misinnn
anamm çok eğlenceli olacakk senin düğününee gelmeliii

hadi ya ilk defa duydum ilginç ve farklı olacak bence.

en son yazdığına da katılıyorum

ama olsun. herşeyin güpgüzel geçsin.

ikna turlarındayım bari yalnız sizin orda oynatin bizim bu tarafa getirmeyin diye

bakalım inşAllah dinler beni de getirmezler buraya

millet 40 gün konuşur yoksa neydi o adamlar nası kıvartıyodu öyle diye :18:

Ay kuzum bu daha sağlıklı ben uyku ilacı düşünüyodum

ilaç naynnnnn. Şaka bile olsa cok tehlikeli.

ikna turlarındayım bari yalnız sizin orda oynatin bizim bu tarafa getirmeyin diye

bakalım inşAllah dinler beni de getirmezler buraya

millet 40 gün konuşur yoksa neydi o adamlar nası kıvartıyodu öyle diye :18:

boşver getirsinler hafızalardan silinmez düğünün..

aaaaaaa gecenlerde bi kız evlendi zenne cıkmıs biliyon mu düğününde derler

seni onu bunu konuşacaklarına boşver onları konussunlar

ne gülüyon beee istemiyom ben

güler bizim komşular falannn

sen niye bunu kafana takıyosun bakalımm
gayet güzel bi etkinlikk, düğününüze renk katacakk
zeybek gösterisi nasıl egede oluyosa bu da nişanlıcanın yöresinin etkinliğii
sakın kızmaa, gönlü olsun bişe olmass,
laf edenlere de benden selam söle ve şöle yapp

alın size o zaman sümüklü mendilll

ben sevdiceği zeybek oynatıcam eliften kıskandım çok

öğrenirse tabii yavrim hiç bilmeyikkk zeybek

burdan kız alıyorsa öğrenecek arkadaş

kerimoğlu hemi de

başarılı olursa oynarız ki bizde

ben gidiyom ya artık davetiye dağıtıcam ayaklarıma kara sular inecek geneee

iyi akşamlar sizeee

kızlar selamlar ama kimseler yok sanırsam bu nişan olaylarında bohçada varmış sanırsam ki bana sorsalar gereksiz derim ama neyse annesi benimkinin ağzını aramış hani gizimi arayayım annesnimi diye sevgilicikte beni aradı ben napsam şimdi annemle onun annesimi konuşsun bu bohça alışverişne kim kim gidilir

bide nişanda kızın bohçası geliyormuş erkeğinki 2 3 hafta sonrada gidebilirmiş ablası 3 hafta önce nişnalandı onada nişan günü gelmiş ama sonuçta kızlarıda nişanlandı diye söledim benimkine oda ablamın bohça alışverişnde annem gitmedi dedi

şimdi napmalıyım annem ne desin karşı tarafa biz bu işleri hiç bilmiyoruz annem kızım sen annesiyle sevdiceğinle git cumartesi dedi bende seninde gelmen lazım dedim gülüyor

yaaa annemle babam evlenirkende adetlere bağlı kalmamışlar hiç birşeye aillerini karıştırmamış onların arasındaki olaya hayranken bizim olaya aileler dahil oluyor napsam bilemedim

kızlar günaydınlar yukardaki yazdıklarımla ilgili lütfen bana yazın yani ben bişi bilmiyorum ama annelerin görüşmesine karar evrdim anneler görüşsünler bide bohça alışverişine kim kim gidilir bohçada neler aldınız

günaydın kızlar

dün br uyumuşum bir uyumuşum

ama hala yorgunluk gitmedi üstümden ya

*

giz canım biz nişan bohçası yapmadık bana saçma geldiği için. nişanda yapmadık ama düğün alışverişinde yine aldık. sandık istemedim.
annem ben kv sevdiceğim de vardı hatta.
siz eğer ki nişana yapacaksanız sen kv annen gidersiniz. terlik pabuç gecelik sabahlık makyaj malzemeleri.

hatırladıgım kadarıyla yazıyorum ;
ben geniş çaplı istemedim. hatta hiç istemedim ama anneler olmaz öyle dediler.

bana alınanlar;

şu tüylü müze terlikleri (hiç giymedim giyeceğimi de sanmıyorum)
6 parça gecelik takımı ,sabahlığı,
sütyen-külot takımı
makyaj malzemeleri,parfüm vs.

eşime aldıklarımız;
gecelik, sabahlık
atlet-boxer
çorap
traş takımı seti,parfüm vs
çorap

ya kv annen sen gidersiniz ya da sözlün de gelir 4 kişi gidersiniz. genelde annelerle gelin kız gider.

bir de annenle kv konussun yine istersen ama adet bilmiyormus gibi davranmasın annen.
sen ilave birsey istersen söylersin. sandık ya da aklına gelen herhangi birsey

Kuzum bizde nişanda yapmadık ama düğün alış verişi bizde çeyiz kesme diye oldu iç çamaşırları çoraplar gecelikler terlikler pijamalar makyaj malsemeleri alındı ben annem kv felan gittik biz sevdiceğim yoktu yanımızda Aslımında yazdığı gibi işte erkeğe atlet fanila baxer traş takımı parfüm damatlık pijama artı annem 3 tane de yazlık pijama koydu aklıma gelenler şimdilik bunlar:26::26::26:

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................8 ... :123:

_meLinDa_ : 20 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................23... :123:

sinlev : 21 Haziran 2013 Kına

susu_ : 20 Haziran 2013 Kına

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................24... :123:

ce_ce :26 Haziran 2013 Kına
:123:29 Haziran 2013 Düğün .....................30... :123:

gevezek :29 Haziran 2013 Kına
:123:30 Haziran 2013 Düğün .....................31... :123:

Sadece_Askiim :30 Haziran 2013 KIna
:123:4 Temmuz 2013 Düğün .....................35... :123:

boylesine : ?? Temmuz 2013 Kına
:123: 23 Temmuz 2013 Düğün .....................54 ... :123:

hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................79 ... :123:

xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................86 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................94... :123:

kirmiizi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................94... :123:

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................114...:123:

aslu canım ya bende hiç istemiyorum bizim adetlerde yok hattaha anneme çok gereksiz geliyor bu annemin düşüncesi saygı duyuyorm ama karşı taraf snaırsam istiyor ben istemediğimi sevgilime sölediğim halde artık bişi diyemiyorum heves etmişler alacaklarmış yani cidden istemiyorum bana göre değil böyle şeyler ben çamaşırlaırmı pier cardidnden setler aldım zate ne luzum varki :)

tüylü terlik yerine babet tarzı ev ayakkbısı olur benmkide

annem onlara göre fazla mdoern aslınd açok adetleri biliyor ama kendi evlenirken hiç bir adete bağlı kalmayıp herşeyi babamla ortak yapıp kimseyi işine karıştırmammış bende şu ana kadar kimseyi tek bir şekilde işime karıştırmadım ailemde maddi açıdan sağolsunlar tek bir kuruş harcatmadılar bana hergün veriyolar şunu al ubnu al istediğin olsun diye

annemde dediki annesi arıyorsa zaten bohça sitiyordur ben istemem demiyim o zaman demekki kadın herkese yaptı heves etmiş sanada yapmak istiyor alırız ne varki dedi :))))

sandık olayıda ben bavul istiyorum bunu sevdicekede dedim kesinlikle sandık isteyen hele o taşlı şeler isteyen biri değilim illa sandığım olacaksa evlenirken yatak odama uygun ayak ucuma puf gibi bişi yaptırsınlar hem oturayım hem bişi saklıyım ama demi

bide ben abartı sevmiyorum o tüylü şelerden alamıcam bide makyajda yapmıyorum varolan ürünlermi bile kullanmıyorum pahalıda o ürünler o yüzden gerek yok hani aldırcam kenarda kalıcak açılmamış onlarca allığım var :)

maviş sende yorumun için sağol bu olaylar yorucu biraz ben bu haftasonu çok yorulucam gibi duruyor şu anda

gizotum biz bohça alışverişine sevdicekle beraber gittik aileden kimseleri götürmedik
kıyafetleri aldık ayakkabıları aldık
makyaj malzemesi, 6 lı gecelik seti, parfüm, iç çamaşırı, ayakkabıma uygun abiye çanta, terlik, yüz temizleme jeli makyaj temizleme tonik falan, başka aklıma gelmedi şimdi
sevdiceğe de pijama takımı, traş malzemeleri, o makine istemediği için jilet seti, parfüm, terlik, cüzdan, kemer başka yine aklıma gelmedi

heh sevdiceğe çamaşır bi de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…