- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
benimki de.şey dedi normalde kullanmayi sevmiyorsan.kullanma ama.düğünlet.de.falan tak dedi
Günaydın kızlar nasılsınız????
pc m geldi ama giriş şifrem yok :-( haftaya çıkacakmis maalesef :-( telefondaki internet de sınırlı olunca gelemiyorum :-- -(
Hastaneye gittik falan hep.babaannem daha iyi dün işten çıkınca ilk kez direkt.eve gittim yemek yaptık falan yemeği yediğimizde saat 8.30 oldu yani yorgunluk atamadım bu hafta hiç şey yapmadığımız direkt uyudugumuz halde hala sarhos gibiyiz.... psikolojik olarak çöküş yaşadım yani bi geldim ki hastanelerde herkes babaannem öyle olunca dedem de kötü olmuş acile kaldırmışler 2 gün de o yatmis hastane de söyleseler balayi falan biter atlar dönerdik yani
sağol canım aminnüfus cüzdanımi falan değiştim ikametgahi aldırdık sağlık.ocağına gittim.başka yapılacak birşey var mi????
yok maalesefHatice den haberi olan var mi????? nasıl acaba nasıl.atlattı ilk gecesini
bilezik takmayı ben de sevmiyorum bi kere bi düğünde takmıştım onun da hepsini değil 2 tanesini
bi de kardeşimin sözünde taktım işte.. bişi demiyolar sağolsunlar biliyolar öyle süslü olmadığımı
kızlar selamlar ama kimseler yok sanırsam bu nişan olaylarında bohçada varmış sanırsam ki bana sorsalar gereksiz derim ama neyse annesi benimkinin ağzını aramış hani gizimi arayayım annesnimi diye sevgilicikte beni aradı ben napsam şimdi annemle onun annesimi konuşsun bu bohça alışverişne kim kim gidilir
bide nişanda kızın bohçası geliyormuş erkeğinki 2 3 hafta sonrada gidebilirmiş ablası 3 hafta önce nişnalandı onada nişan günü gelmiş ama sonuçta kızlarıda nişanlandı diye söledim benimkine oda ablamın bohça alışverişnde annem gitmedi dedi
şimdi napmalıyım annem ne desin karşı tarafa biz bu işleri hiç bilmiyoruz annem kızım sen annesiyle sevdiceğinle git cumartesi dedi bende seninde gelmen lazım dedim gülüyor
yaaa annemle babam evlenirkende adetlere bağlı kalmamışlar hiç birşeye aillerini karıştırmamış onların arasındaki olaya hayranken bizim olaya aileler dahil oluyor napsam bilemedim
Günaydın kızlar nasılsınız????
pc m geldi ama giriş şifrem yok :-( haftaya çıkacakmis maalesef :-( telefondaki internet de sınırlı olunca gelemiyorum :-- -(
Hastaneye gittik falan hep.babaannem daha iyi dün işten çıkınca ilk kez direkt.eve gittim yemek yaptık falan yemeği yediğimizde saat 8.30 oldu yani yorgunluk atamadım bu hafta hiç şey yapmadığımız direkt uyudugumuz halde hala sarhos gibiyiz.... psikolojik olarak çöküş yaşadım yani bi geldim ki hastanelerde herkes babaannem öyle olunca dedem de kötü olmuş acile kaldırmışler 2 gün de o yatmis hastane de söyleseler balayi falan biter atlar dönerdik yani
sağol canım amin babaannem haliya takilip düşmüş kalçasi kırılmış aslında ameliyat çok iyi geçmiş ama odaya gelince bi anda nefesi durmuş o yüzden 5 gün yoğun bakımda kalmış kan pıhtılasmasi olmuş. bu yaşta masa da kalmadigi için sukredin diyor.herkes falan... 80 yaşında kadın :-( şimdi.10 dk konuşuyorsa 45-50 dk oksijen maskesinu takıyor inşallah iyi.olur....
sağol tatlım dualarinizi bekliyoruzhüm canım allah acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun canım
günaydınn kızlarrr
gizott erzurumda hamam takımı die bi olay varr akıllara zarar
3 boy sandık alınıyo kıza damat tarafından içine gümüş olan her parça alınıyoo, çat kaşıklarına kadar düşünn
ben 2 boy aldırdım sandık ( nereye koycaksam garii )
biri orta boy biri küçük.
zaten öle bi organize ki yapılan mağazalar
bi ucundan girip diğerinden çıktığında bohçan bitmiş oluyoo
iç çamaşırıı
tüylü terlik
gecelik takımı
gümüş şamdan
gümüş vazo
gümüş tepsi
gümüş mücevher kutusu
nalın
ve bu takıma adını veren en önemli parça gümüş hamam tasıı
ayakkabı
makyaj kutusu
kurutma makinası
epilatör
oyy ne çok şey gelmişş yaaaa, yazınca anladımm
daha da varr
aslında bu kadar teferruata gerek yok ama kv ler erzurumlu olunca adetler önemli
hoş ben de gelin olmanın edasıylaa hoppidii hoppidi gezdim aldımm
*
ayrıca setimi hiç sormayınn kleopatra gibi oluyorum onu taktığımdaa
özel günlerde bile takamayacağım kadar ağır
bidee kv klasik giyime bayılır
hatta bol paça kot giydiğimde kızım bunu yanıma gelirken giyme demişliği bile vardırr
yanına giderken topuklu ayakkabılar giyerdim nişanlıcandan laf duyardımm
bu karda topukluyla yere yapışırsın diee
ama giydimm oh olsunn
gizott bide nişana gelirken geldi sandıklarım benimm
ama biz nişandan bi kaç ay sora götürdük valizle,
iç çamaşırları
traş makinası
pijama
terlik
seccade
bunun gibi şeylerr
ama bizde bide düğün öncesinde gidermiş annem dedii
hümmmm
çok geçmiş olsunn canımmm :26::26::26:
Allah acil şifalar versinnn :26:
Sağol Dilam Allah razı olsun
günaydınn kızlarrr
gizott erzurumda hamam takımı die bi olay varr akıllara zarar
3 boy sandık alınıyo kıza damat tarafından içine gümüş olan her parça alınıyoo, çat kaşıklarına kadar düşünn
ben 2 boy aldırdım sandık ( nereye koycaksam garii )
biri orta boy biri küçük.
zaten öle bi organize ki yapılan mağazalar
bi ucundan girip diğerinden çıktığında bohçan bitmiş oluyoo
iç çamaşırıı
tüylü terlik
gecelik takımı
gümüş şamdan
gümüş vazo
gümüş tepsi
gümüş mücevher kutusu
nalın
ve bu takıma adını veren en önemli parça gümüş hamam tasıı
ayakkabı
makyaj kutusu
kurutma makinası
epilatör
oyy ne çok şey gelmişş yaaaa, yazınca anladımm
daha da varr
aslında bu kadar teferruata gerek yok ama kv ler erzurumlu olunca adetler önemli
hoş ben de gelin olmanın edasıylaa hoppidii hoppidi gezdim aldımm
*
ayrıca setimi hiç sormayınn kleopatra gibi oluyorum onu taktığımdaa
özel günlerde bile takamayacağım kadar ağır
bidee kv klasik giyime bayılır
hatta bol paça kot giydiğimde kızım bunu yanıma gelirken giyme demişliği bile vardırr
yanına giderken topuklu ayakkabılar giyerdim nişanlıcandan laf duyardımm
bu karda topukluyla yere yapışırsın diee
ama giydimm oh olsunn
gizott bide nişana gelirken geldi sandıklarım benimm
ama biz nişandan bi kaç ay sora götürdük valizle,
iç çamaşırları
traş makinası
pijama
terlik
seccade
bunun gibi şeylerr
ama bizde bide düğün öncesinde gidermiş annem dedii
hümmmm
çok geçmiş olsunn canımmm :26::26::26:
Allah acil şifalar versinnn :26:
Sağol.kuzum benim düğüne az.kaldı heyecan durumları nedirHüm kuzum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin tez zamanda ayağa kalksın inşallah...
evet o mantalite var maalesef. aaa gelinde hiçbirşey yok demesinler diye
gelin mevlüdü yaptık biz ben 2 tane takmıstım. kadının biri geldi bileziklerin hepsini takaydın ya dedi benyahu sanane sen kimsin?
insanlara bak ya.
bende elde avuçta bunlar kaldı dedim.borçsuz düğün olmuyor teyze dedim
Elif sende mevlüdünde gelinliğini giydin miiburada genelde giyilirmiş.
Balayına gideceklere tavsiyeler;
Biz dış macununu selpak mendili falan hep.unutmuşuz..... Valiz hazırlama.gününe ayrı bi kaç saat ayırın biz valiz hazırlamaya gittik o gün canakci amca gelmişti birşey koyamamistık pazar gece eve gidince yapmak zorunda kaldım.ki çok şey unuttum alanya da alışveriş merkezine gittik body almaya tunik giyeceğim içinin body sini unutmuşum falan marea oldu bize de.... herşeyi koyun....
iğne.iplik lazım oluyor düğme kopmasi oldu bizde.... yelpaze alın çok ise yarıyor. mesela ben plaj terliklerimi annemler de unutmuşumgötürdügumuz tüm iç çamaşırlari bitti hatta tursil aldım.yikadim... külot çok.lazım.oluyor aşırı derece de. çünkü. bizden gelen o sivi hemen yapışıyor öpüşme de.bile.gelebiliyor günlük.pek.kullandım.sürekli yaaa bol.külot götürün erkek için de aynı şekilde çünkü boşalma sırasındaki.şeyden ayrı onlarda da ilk başta mezi diye birşey geliyor don batıyor hemen...
Allah Allah ben hep kullanıyorum çünkü disarda sürekli don değiştiremem namaz için de tek.leke olmaması lazım... bakarim.kokulu kullanmadım orkid in kına kullanıyorum all.dayshüm günlük ped deyince aklıma geldi.
sıklıkla günlük ped ve kokulu pedlerden kullanmayın kızlar.
enfeksiyon için birebir.:18: özellikle evliler.
gözleirm aynen böyle oldumaşallah kuzum maşallah aman alllahım deidm yaniii :)))))))))))))))))) amanınn çok zor benimkiler öle adetler yok bizdede yok onlar karabüklü tek köçekleri vardır ahahahah
Balayına gideceklere tavsiyeler;
Biz dış macununu selpak mendili falan hep.unutmuşuz..... Valiz hazırlama.gününe ayrı bi kaç saat ayırın biz valiz hazırlamaya gittik o gün canakci amca gelmişti birşey koyamamistık pazar gece eve gidince yapmak zorunda kaldım.ki çok şey unuttum alanya da alışveriş merkezine gittik body almaya tunik giyeceğim içinin body sini unutmuşum falan marea oldu bize de.... herşeyi koyun....
iğne.iplik lazım oluyor düğme kopmasi oldu bizde.... yelpaze alın çok ise yarıyor. mesela ben plaj terliklerimi annemler de unutmuşumgötürdügumuz tüm iç çamaşırlari bitti hatta tursil aldım.yikadim... külot çok.lazım.oluyor aşırı derece de. çünkü. bizden gelen o sivi hemen yapışıyor öpüşme de.bile.gelebiliyor günlük.pek.kullandım.sürekli yaaa bol.külot götürün erkek için de aynı şekilde çünkü boşalma sırasındaki.şeyden ayrı onlarda da ilk başta mezi diye birşey geliyor don batıyor hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?