- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
gizotum biz bohça alışverişine sevdicekle beraber gittik aileden kimseleri götürmedik
kıyafetleri aldık ayakkabıları aldık
makyaj malzemesi, 6 lı gecelik seti, parfüm, iç çamaşırı, ayakkabıma uygun abiye çanta, terlik, yüz temizleme jeli makyaj temizleme tonik falan, başka aklıma gelmedi şimdi
sevdiceğe de pijama takımı, traş malzemeleri, o makine istemediği için jilet seti, parfüm, terlik, cüzdan, kemer başka yine aklıma gelmedi
giz senin durumun bende de oldu
hiç istemedşm hevesim de yoktu ama kv heves etti diye kabul ettim.
olsun al giyersin. kullanmayacagın seyleri aldırmazsın sorun olmaz. en fazla 1 saat süren birşey zaten dert etme. çıkın gezin
bende aradıkları bir gelin potansiyelini bulamıcaklar ona üzüklüyorum ne eli hamurundayım ne hevesliyim bişilere kendi halimde işimde gücümde koşturan biriyim hani bana takı alsalarda takmıcam bunu bana bakınca görebiliyorlar birşeyleri umursayan bir bünyem yok şeker hamuru kurabiyeyi umursadğm kadar bohçayı umursamıyorum
öleee şatafatlı bir gelin bulamıcaklar karşılarında gerçi kayınvalidem çok sesiz ve sade biri benim annemde tam tersi yönetici karaterli çok eğlenceli bir gün gçeircem gibi geliyor benim anne ve baba konuşakn aşkımında babası konuşkan zaten onlardayken bile sohbetlere benim annem yön verdi onun baabsı benm babam ama aşkımın anneciği pek konuşmuyor malesef
ilk dediklerine o kadar katılıyorum ki.
kv tarafım süslü püslü giyinmeyi sever. ben tam tersi bir tişört converse yeterderi bilekliklerim gümüşlerim
kafama esmedikçe öyle süslü giyinmem ya da özel gün harici.
bilezik takmam.onlarda özel günlerde ne var ne yok meydanda kollarda. ilk bana tuhaf geliyordu bende onlara tuhaf geliyordum.
dedim sevmem ben öyle şeyler
ilk dediklerine o kadar katılıyorum ki.
kv tarafım süslü püslü giyinmeyi sever. ben tam tersi bir tişört converse yeterderi bilekliklerim gümüşlerim
kafama esmedikçe öyle süslü giyinmem ya da özel gün harici.
bilezik takmam.onlarda özel günlerde ne var ne yok meydanda kollarda. ilk bana tuhaf geliyordu bende onlara tuhaf geliyordum.
dedim sevmem ben öyle şeyler
Günaydın kızlar nasılsınız????
pc m geldi ama giriş şifrem yok :-( haftaya çıkacakmis maalesef :-( telefondaki internet de sınırlı olunca gelemiyorum :-- -(
Hastaneye gittik falan hep.babaannem daha iyi dün işten çıkınca ilk kez direkt.eve gittim yemek yaptık falan yemeği yediğimizde saat 8.30 oldu yani yorgunluk atamadım bu hafta hiç şey yapmadığımız direkt uyudugumuz halde hala sarhos gibiyiz.... psikolojik olarak çöküş yaşadım yani bi geldim ki hastanelerde herkes babaannem öyle olunca dedem de kötü olmuş acile kaldırmışler 2 gün de o yatmis hastane de söyleseler balayi falan biter atlar dönerdik yani
Günaydınnn kızlarriş yerinde kısa sohbetten sonra gelebildim . giz nişan alışverişinde arkadaşların dediği parçalar oluyor ama biz makyaj malz. alamamıştık zaman yetmedi düğüne alıcaz inş. yalnız ben aslının bahsettiği tüylü terlikleri almadım daha sade kullanacağım parçaları aldım.
Günaydın kızlar nasılsınız????
pc m geldi ama giriş şifrem yok :-( haftaya çıkacakmis maalesef :-( telefondaki internet de sınırlı olunca gelemiyorum :-- -(
Hastaneye gittik falan hep.babaannem daha iyi dün işten çıkınca ilk kez direkt.eve gittim yemek yaptık falan yemeği yediğimizde saat 8.30 oldu yani yorgunluk atamadım bu hafta hiç şey yapmadığımız direkt uyudugumuz halde hala sarhos gibiyiz.... psikolojik olarak çöküş yaşadım yani bi geldim ki hastanelerde herkes babaannem öyle olunca dedem de kötü olmuş acile kaldırmışler 2 gün de o yatmis hastane de söyleseler balayi falan biter atlar dönerdik yani
sağol canım amin babaannem haliya takilip düşmüş kalçasi kırılmış aslında ameliyat çok iyi geçmiş ama odaya gelince bi anda nefesi durmuş o yüzden 5 gün yoğun bakımda kalmış kan pıhtılasmasi olmuş. bu yaşta masa da kalmadigi için sukredin diyor.herkes falan... 80 yaşında kadın :-( şimdi.10 dk konuşuyorsa 45-50 dk oksijen maskesinu takıyor inşallah iyi.olur....canım çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin her ikisine de
nefesi durunca bi anda babam.demiş arayın hümeyrayu gelsin hemen diye. Annem dizginlemis bi bekleyelim.diye cuma.günü öğrendik aradim.hemen gelelim mi.diye yoğun bakım da kızım.dediler bizde bekliyoruz yapacak birşey yok.diyegünaydın
o tüylü terliği kv hediye almışahh nerde süs gibi dolapta yıllancak.
hümmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin
öncelikle geçmiş olsun: nasıl durumları ?
biz balayındayken benim de dedem rahatsızlanmış.3 gün hast yatmıs arıyordum dedem cıkmıyor nerde yok gezmeye gitmiştir yok cumadadır. megersem hastanedeymiş söylememişler.
çok ciddi birşey olsa söylerdik sizin tatiliniz bir kere oluyor dediler. şükür iyiydi yani.
ailen de o sebeple söylememiştir bence.
Aslıcım aynı geçen hafta sonu düğünleri vardı gittik ben nişanda taktıkları bilezikleri götürmedim herkes şaşırdı onlar da takılırmışnapim sevdicekle ikimiz sevmiyoruz gösteriş yapar gb geliyor bana
Allah şifa versin canım benim. dua edelim bol bol.nefesi durunca bi anda babam.demiş arayın hümeyrayu gelsin hemen diye. Annem dizginlemis bi bekleyelim.diye cuma.günü öğrendik aradim.hemen gelelim mi.diye yoğun bakım da kızım.dediler bizde bekliyoruz yapacak birşey yok.diye
benimki de.şey dedi normalde kullanmayi sevmiyorsan.kullanma ama.düğünlet.de.falan tak dedievet takılır. ben de bayramda takmıştımbir de o tarafta bir düğüde o kadar bir daha gören olmadı.
sordu bana kv dem ben sevmiyorum takmayı dedim.
sağol canım aminAllah şifa versin canım benim. dua edelim bol bol.
evet takılır. ben de bayramda takmıştımbir de o tarafta bir düğüde o kadar bir daha gören olmadı.
sordu bana kv dem ben sevmiyorum takmayı dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?