'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hoşgeldin almor

Hoşbuldum tatlım.

almor hoşgeldn. senn adın neydi. isminle hitap etmek istyorum:S nasıl gidiyor çalışmalar. hangi kaynaktan çalışıyorsun

hg nil:)

Hoşbuldum canım Tuğçe ben istanbul'dan topiğe katılıyorum. İhtiyaç'ın genel kültür genel yetenek konu anlatımlı modüler setini aldım canım onlardan çalışıyorum. Bir kaç haft sonra da soru bankalarını almayı düşünüyorum geçen hafta alacaktım daha 2012 için çıkmamış yeni yayın onun çıkmasını bekliyorum. Ben A gruundan giricem ama onun için henüz bir kaynak almadım dersaneye başlıcam önümüzdeki pazartesi dersaneden kaynak alıcam ondan sonra diğer yayınlara bakıcam. Genel kültür genel yetenek iyi gidyor şimdilik tatlım özellikle tarih ve matematik çalışıyorum yarısına geldim gibi ikisinde de.

tamamdır tuğçe:) istanbuldaki buluşmamıza bekliyoruz o halde:)
tek yayından çalışma dicektim. zaten dersanedende gelicekmiş:)
bnde şimdi hızlı hızlı bakıyorum. sözleşmeli bi alım varda orda sınava gircem inş.
sorular basit ama yinede takılmim diyorum

tuğçe ve nil hoşgeldiniz bende geldim işim bitti kızlar mail adreslerini alayım lütfen bi özgeçmişle birlikte( beni duyan başvuru kabul ediyorum sanıcak)

Aaa benim haberim yok ne zaman istanbul buluşması? :26:

ayy kızlar valla yordunuz beni kaç sayfa okudum bilmiormm
mrk da ediliomusum ki ben geç kalınca okuyunca çok mutlandmm
alışveriş yapanlarda olmus, gizoşş gelince hemen çekiosn nevresmleri, bende baktm english homea belki benm gördklermden almıssındr sende

tuğçe ve nil hoşgeldiniz bende geldim işim bitti kızlar mail adreslerini alayım lütfen bi özgeçmişle birlikte( beni duyan başvuru kabul ediyorum sanıcak)

aynen napcak bu kız dedim:)

Aaa benim haberim yok ne zaman istanbul buluşması? :26:

ekimde olucak bakalım beklemekteyiz
sen olamsanda ben sana mail atarım tuğçe:)
görürüz inş:)

ben hiçbir şey alamıyorum yaaaaa, çeyiz de yok altın da yok, nasıl birikim alım yapıyorsunuz ben karar veremiyorum... homend markası az enerjili ürünler üretiyormuş, araştıran gören var mı, paylaşım yapalım lütfen ayın 15'i geliyooo :)

canım bende karar veremiyodum. hep acabamı acabamı
mesela geçen gün burdan korkmazsın bıcak setini aldı yaklaşık 4 5 kişi.
bn buna dayanrak alcam işte.
bugun erkek arkaşıma dedim alıcagımı ne bu acelen sonra pişman olursun dedi bozuldum

sen ne iş yapıodun

Tamam tatlım.Sen demi İstanbul'daydın ismin neydi yazmışmıydın daha önce.

I am berfinn:)
yarışmaya izmitten katılıyorum:)

istanbullu bi kaç arkadaş var. bende gelirim hep beraber oluruz dedik inş:)

ben psikoloğum. bak senin iş birliği yapalım ve emsan'ın yeni sağlıklı bir bıçakları çıkmış, onlardan alalım, olar mı :))

arkdaşlar ben sözleşmeli memur içni başvurucam. belgeleri teslim edebilmem için birine ihtiyacım var. ankaradan:S
yok dımı aramızda ankaralı

nasıl başvurcan canım

eve gittiğimde çekicem canımcım fotolar hoşgeldin özledim seni akşam burda ol emi lütfen lütfen çok özlendin

orkide canımcım 2 gram mantıklımı onun yerine çeyrek alınırmı bende alıcamda altın ne alsam diye düşünüyorum

ben psikoloğum. bak senin iş birliği yapalım ve emsan'ın yeni sağlıklı bir bıçakları çıkmış, onlardan alalım, olar mı :))

hatırladım cnaım ya söyliştin:)
hatta bnm kardeşimde okucak sormuştum:)
benm çocukluğuma insene yahuu:)
olar bakarız göster bakim:)::):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…