nil nevresimi pembe aldım eski tip birşey ama çok tatlı misafir için kullanabilirm bide pembe battaniye alcam bu akşam arkadaşım buldu alcak bana metro cityde yoktu
ben zaten araştırma görevlisi olmak için çabalayacağım, psikologluğun bu ülkede daha çook kat edeceği yol var. bu ülkede herkes kendini psikolog sanıyor maalesef, işini sana öğretiyorlar, uyuz oluyorum. ales ve kpdsye hazırlanıyorum...
emsan seramik bıçak yazarsan çıkıyor canım evmanya'da.
ben gram altından çok memnun kaldım.
öncelikle kuyumcularım koyduğu 5 tl civarı fark yok. yanii şu anda gram nette 95 diyelim, kuyumcu 100den satar.
ya da bir gram altını netten 94 diyelim, kuyumcu 89 dan falan alır.
ikinci olarak her zaman çeyrek alacak kadar para olmayabilir elimizde, gramı da küsüratlı alabildiğimizden yine avantajlı.
yani altını paranın miktarına göre de alabiliyorsun. 30 tl'lik gibi.
benim maaş iş bankasında ordan açtırdığımdan işletim ücreti de almıyorlar benden.
internetten anlık düşü ve yükselişleri de yakalayabilirsin.
işte böyle ben memnunum yani.
kesin gördm o zmn cnm ben onu bu gün fiayatı 54müydü ki?
evet 54 tl ye aldım canımcım gördün o zaman
berfincik benim bölümde var ve çok saol akşam bakıcam doğuyu batıyı heryeri yazacağım hadi bakalım nasip
2 psikoloğumuz var ne mutlu
Niiiill ses ver bebeğimm gözlerimiz yollarda kaldı:76:
nil ya şimdi ben çıkıcam sen burdasın ama ben seni çok özledim atakanla görüş bu hafta haftayada buluşalım sonra izne çıkıcam
tatlm bana da evimnetten çek vermiş ama 2 havlu alıorm toplamı 20 olmayınca kullandırtmıo yaw sinir oldm dedm bi işe yarasn ama olmadı
yazılanları okuom ancaa
sen napıosn bakim
Almadan duramaz:76:
Bebeğim sana ne sorcam bi tane nevresim almıştın ben cok beğenmiştim hani je taime, i love you falan yazıodu gazete kağıdı gibi hatırlıyosun di mi?
Onu kaça almıştınn sen?
Çok güzeller balım çok sevdimmm
yaa bende ama benim varr napcam bukadar tencreyi ya bunu yada essedeki arasnda karar vermeliyim:26:
hangisi daha şıkk?
Bebeğim yemek takımlarına göre karar verBen 2.yi çok beğendim mesela
Bunlar teflon değil mi, teflon çok almana gerek yok. Ben 2 tane falan alıcam, napıcam o kadar tencereyi ayol:76::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?