'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kesinlikle skıntı ben bi de çoğu 20 yıllığın üstünde 60 küsür öğretmenle çalışıyorum, o kafaları değiştirmek mümkün olmuyor maalesef.

bu arada ben de çeyiz listeni görmek isterim, sağlıklı ev aletleri konusunda bayağı bilgilisin. ayrıca şu seramik bıçaklara bi bakayım.

bunu bnde istiyorum.geçen gün 625 olmuştu.
öğlen tatilinde alırım demiştim.
baktım 650 olmştu

evet 54 tl ye aldım canımcım gördün o zaman

berfincik benim bölümde var ve çok saol akşam bakıcam doğuyu batıyı heryeri yazacağım hadi bakalım nasip

canım azcık bilgi verim ozman
1yıllık sözleşme imzalanıyor.
eger sözleşmeden önce çıkarsan 3 maaş geri ödeme yapıyormuşsun.
evrakları gönderiosun. kabul edilirsin 19 kasımda sınav için ankaraya gidiyorsn

2 psikoloğumuz var ne mutlu

Niiiill ses ver bebeğimm gözlerimiz yollarda kaldı:76:

nil ya şimdi ben çıkıcam sen burdasın ama ben seni çok özledim atakanla görüş bu hafta haftayada buluşalım sonra izne çıkıcam

tatlm bana da evimnetten çek vermiş ama 2 havlu alıorm toplamı 20 olmayınca kullandırtmıo yaw sinir oldm dedm bi işe yarasn ama olmadı
yazılanları okuom ancaa
sen napıosn bakim

Almadan duramaz:76:
Bebeğim sana ne sorcam bi tane nevresim almıştın ben cok beğenmiştim hani je taime, i love you falan yazıodu gazete kağıdı gibi hatırlıyosun di mi?
Onu kaça almıştınn sen?

Çok güzeller balım çok sevdimmm

yaa bende ama benim varr napcam bukadar tencreyi ya bunu yada essedeki arasnda karar vermeliyim:26:
hangisi daha şıkk?

Son düzenleme:
yaa bende ama benim varr napcam bukadar tencreyi ya bunu yada essedeki arasnda karar vermeliyim:26:
hangisi daha şıkk?

Bebeğim yemek takımlarına göre karar ver Ben 2.yi çok beğendim mesela
Bunlar teflon değil mi, teflon çok almana gerek yok. Ben 2 tane falan alıcam, napıcam o kadar tencereyi ayol:76::90:

Bebeğim yemek takımlarına göre karar ver Ben 2.yi çok beğendim mesela
Bunlar teflon değil mi, teflon çok almana gerek yok. Ben 2 tane falan alıcam, napıcam o kadar tencereyi ayol:76::90:

evet işte ondan kararsız kaldım yaa bakalım sarılar dimi hoş yaa
essede beyaz hoş hoşta hoşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…