'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

krizcik sen nerde çalışıyorsun kurum olarak???

bu arada in treatment'ı takip ediyor musun??

yok okurken birkaç bölüm izlemiştim, ödev vardı da 10-15 bölüm gibi bir şey.
devlette saçmasapan bir kurumda çalışıyorum, bütün gün oturuyorum, söylemek istemiyorum; ama üzgünüm oturduğum için... sağlık bakanlığı değil bu arada...

yine yükselicek cnm bu altın mrk etme hiççç
çok iyi yapmıssın

yükselecek tabii ki, zaten çeyrekte yılsonuna kadar 200 bekleniyor.

gerçi yeni bir ekonomik sistemin tohumları bunlar,ne getireceği belli olmaz ama 3000 yıl önce de mark,dolar,euro yoktu ama altın vardı.

bi 3000 yıl sonra da hangi para birimi olursa olsun yine altın olacaktır.

kızlar beyaz eşya alcaz hepimiz muhtemelen çeyimize. bunun için altın en mantıklısı
ben her ay almaya çalışıyorum çok şükür.
sayanizde çeyizde alcam inş ufaktan

canım sabah gelip o sayfaları bulmak zor oluyor yahu:)
sanki sayfada olugunu unutmazsan yazarsın sabah bakrız inş:)

sınav içinde link atim bakarsın emi.
bnm bölümüm terch yapabiliyormuş. arkaşım haber verdi.
verceğim linkte varmıdır bilmiyorum
gönderiyorum messageee:)

hatırladım cnaım ya söyliştin:)
hatta bnm kardeşimde okucak sormuştum:)
benm çocukluğuma insene yahuu:)
olar bakarız göster bakim:)::):)

çocukluğuna niye ineyim yahuu :)
gösterecek bir şey yok, ben dergide gördüm ama sitesine daha koymamışlar. seramik, çok daha keskin ve sağlıklıymış. bakalım yakında koyarlar herhalde, beğendim ben özelliklerini.

canım çeyrekten dahamı mantıklı gram bana sölermisin bunu bende öyle yapayım

berfin bana ulaşırmısın kpss konusuyla ilgili bende tercih yapayım 75 le

ah benide merak eden olurmu merak ettim

ben liste yaptım ama markalarla birlikte yeni bir liste yapacağım inşallah ve sevgililer ve anneler gününde alacağım inşallah çoğunu. karar verdim...

neblm piskologlar inerya:)
canım eger kadoluysa hiç sıkıntı yapma
varsın oturasın. kadroya girmek için uğraşıyoruz
geçen yıl hazırlandım olmadı. bidaha hazırlanıyorum kpss ye
bakarım emsana inş. :)

memur statüsünde çalışıyorsun yanii.zaten sürekli oturarak para kazanıyoruz diye ironi yapıyorlar.

gerçi geçen 2. yılım ve oturduğum günler sayılıdır, o da çok görüşmem olduğu için çakılı kalmışımdır ama

kurum değişme imkanın olamaz mı? sonuçta bilgilerin en taze olduğu zaman uygulamayınca hevesin falan tükenebilir.

diziye de ben yeni başladım, ilk çıktığı yıl bizim alt dönemde derslerde bölümler izleniyordu, çok güzel bahsetmişti hocalarım.

ben liste yaptım ama markalarla birlikte yeni bir liste yapacağım inşallah ve sevgililer ve anneler gününde alacağım inşallah çoğunu. karar verdim...

sonra bana mail atarmısın liseni canım.
sağlıga dikkat ettiğin için önemli bnm için:)

nil nevresimi pembe aldım eski tip birşey ama çok tatlı misafir için kullanabilirm bide pembe battaniye alcam bu akşam arkadaşım buldu alcak bana metro cityde yoktu

ben zaten araştırma görevlisi olmak için çabalayacağım, psikologluğun bu ülkede daha çook kat edeceği yol var. bu ülkede herkes kendini psikolog sanıyor maalesef, işini sana öğretiyorlar, uyuz oluyorum. ales ve kpdsye hazırlanıyorum...
emsan seramik bıçak yazarsan çıkıyor canım evmanya'da.

canım çeyrekten dahamı mantıklı gram bana sölermisin bunu bende öyle yapayım

berfin bana ulaşırmısın kpss konusuyla ilgili bende tercih yapayım 75 le

ben gram altından çok memnun kaldım.

öncelikle kuyumcularım koyduğu 5 tl civarı fark yok. yanii şu anda gram nette 95 diyelim, kuyumcu 100den satar.
ya da bir gram altını netten 94 diyelim, kuyumcu 89 dan falan alır.

ikinci olarak her zaman çeyrek alacak kadar para olmayabilir elimizde, gramı da küsüratlı alabildiğimizden yine avantajlı.
yani altını paranın miktarına göre de alabiliyorsun. 30 tl'lik gibi.

benim maaş iş bankasında ordan açtırdığımdan işletim ücreti de almıyorlar benden.

internetten anlık düşü ve yükselişleri de yakalayabilirsin.

işte böyle ben memnunum yani.

bende iş bankasından maaş alıyorum interaktif hesabım var hatta annem altın hesabmda bir evi düzcek para olduğunu söledi herşeyiyle hemide

ama ben ayda 100 200 annemin haricinde atmak istiyorum annem kulpsuz al dedi benimde grama param yeticek sen netten alıyormuşsun bende mi öyle yapsam diye düşünüyorum

tamam işteiş yerindede nette bakarsın forumlara güzel sorular oluyr kpss için
emsanada baktım canım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…