'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok kuzum geç değillll
doktora git ve ilk adetinde hemen başla bencee

en azından ilk kutuyu bitirmiş olman gerekiyor.
eğer ki ilk kutunda ara kanama olursa ek korunma yöntemi yapmanız gerek 2. kutuda.

aaa ben bunu bilmiyodum aslı yaa :26:
ama benim 2 kutu bitmiş olcak hatta ben bırakmıcam uzatçam 35 güne falan :26:
ek korunmaya gerek olmaz benim di mi

kzlar bu günler geri sayarken gitmiyor da ileriye doğru çok çabuk gidiyor bakıyorumda evlenenlere 25 gün 1 ay 2 ay oooo ne güzel ama sanki geri sayımlar hep yerinde sayıyor bir tek bana mı öyle geliyor yoksa

sağol canım fikirlerin için ben topuklu ayakkbı giymiyorum o zaman terlik yerinede 2 babet alsınlar topuklu ayakkbı ve terlik almasınlar bana :)))))))))) bende çok geziyorum napacaklar bilmiyorum bizde 4 kişi çıkarız sevglm annesi benim annem kozmatikler felan sevdicekle alırım sonra

annişimin emeği yok denecek kadar azdır çok sabırlı olmadığı ve çalıştığı için yapmadı pek fazla o yüzden hep yaptırmış ama ne bileyim bakalım ben minik beyaz bişi alabilirim belkide hiç hayalim yoktu sandıkla alakalıda sade minik bişi bulursam aldırırım

yazdıklarını görünce benim ve sevdiceğin ailesi geldi akılıma benim ailemin ilk mürvetiyim hem adetlere bağlı kalan insanlar değil hemde çok heyecanlılar onlarda kendilerini hep kendisi yapmışlar yük altında kalmışlar diye benim alacağım herşeyde maddi manevi destekler nişan kıyafetmi ben kendim aldım aşkımla gezerken aşkımda kendi takımını alıcak ama ben biliyorm ki annemde olmak isterdi özeniyor belkide ben herşeyi kendim halletmeyi severken bohça işi zor gelicek ben sade beğendikçe bana karışıcaklar sen gelin olucan yok şu yok bu diye

güzel ve ağız tadıyla geçsin inşallah bu telaşarda

çekim yeri için saol canım adanının en yüksek tepesinde olucak inşallah aksilik çıkmazda

Heheheh sağol.canım benim... ben kocaman öptüm sabah o benden yarım saat.önce gidiyor

biz evden beraber çıkıyoruzzz o beni karşılıyor eğer uyuklamazsa

bizde ilktik herşeye özenince kayınvalidem falan bir şey demedim tabisi dediklerimde oldu ama anlaştık sonuçta onlarda bende istemediğimiz şeyleri zorla yapmadık anlaştık yani zaten biş aşkitomla konuştuk sonra ailelerin fikrini aldık öyle olunca herşey su gibi aktı gitti
inş sizinde öyle olur ki

mrhhhhhhhhhhh kızlar damdan düşer gibi geldim ama aranızda yeni evlenenler var sanırsam benim dügünümde agustos 28 de nasipse dogum kontol hapını ne zaman başlamalıyım ve ayrıca hangisi daha iyi sizce ?

heheheh bakalım.ne yapacak şimdi gidecek

gülibik hoş geldinn

hüm ne yapacakki eşin bana da fikir versin :26:

ben bişi diyim mi sizlere hazır yemek konusu açılmışken gülmek yok ama

gülinnnimm hoş geldikk bebekk
*
pınartoşş sende hoşgeldinn sen peşindesin acebaaa
*
duygucann anlat bakim gülmicezzzz
*
bide az sora yoğunlaşcam yazıp kaçmaya geldimm

duygucumm özel msjına bakarmısınn
azcık eksik yollandı msj enter a basarak :26::26::26:
rica etsem yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…