hoşbulduk elifiimmmbeni unuttun sanmış üzülmüştüm ben bilio musun
yaa bi de öyle ilişki sonrsı devam eden akıntı mı oluyo ne zormuş evlilik
hem temiz olmamız ve hem iki kat dikkat etmemiz gerek oyleyse bugün bilgi doldumm sağolun canlar
buarada benım bır sorum fdaha var doğum kontrol hapı için geç mi kaldım ya:26:
bi türlü gidemedim doktora ben işten çıkınca poliklinikler kapanmış oluyo
en azından ilk kutuyu bitirmiş olman gerekiyor.
eğer ki ilk kutunda ara kanama olursa ek korunma yöntemi yapmanız gerek 2. kutuda.
kızlar allahım bir aksilik vermezse burada çekim yapıcaz nişanı bide çekim için kalp yazı tahtası ve baş harflerimiz yaptırıyorum ilerde evimde süs olarakta kullanacam inşallah
Eki Görüntüle 724251 Eki Görüntüle 724252 Eki Görüntüle 724253 Eki Görüntüle 724254 Eki Görüntüle 724255
kızlar bi işim olmamasına rağmen çok yoğunum
bugün de tv ünitemiz gelecek
dün moralimi düzeltti sewdicekkk
bende seni özledim özgem yaaa
bende ilk kutu bitsin bakalım devam edecek mi diyorum
benim daha ilk kutu bitmedi bitince gelirse çok süper olacak..umarım ayarlayabiliriz bu muhabbet düğünden sonra bize anı olarak kalacak
gizzzz,ben o tüylü terliklerden aldırmadım babet aldırdım onun yerine evde giyebileceğim bi şeydiğerleri kızların ki gibi oldu makyaj malzemeleri fln..tabi biz bu alışverişe nişanlımla çıktık aileler olunca utanırım dedim hem ben çok geziyorum dayanamaz kesin onlar
lüzumsuz hiçbi şeyim yok..sandığa gelince ben sandığı hep özendim başlarda istemiyordum sonra annemin o emeklerini dolap köşelerinde ordan oraya sürüklemek istemedim topluca bi yerde dursun istedim kapitone sandık var beyaz renkte hatta bugün gelecek
hüümmmümm canımmm benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin babaannene tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah..
detaylı anlattığın için de ayrıca teşekkür ederiz bakalım biz nasıl anlatıcaz
dilamm kuzummm neyin var senin arayacam ben seni kuzum molan ne zamansa
sabahtan beri yazamadım amma çok konuşmuşsunuz bugün hatırladığım kadarıyla yazimm bende
önceliklee hepinizi öpüyrum kiiiii
gizz bende hiç istememiştim ama herkes bi ben hariç çok hevesliydi hatta kayınpederimle babam bile çaktırmasalarda nişanlığımı falan hep beraber almıştık biz çok eğlenceliydi bizim nişan düğün alışverişlerimiz yakızların saydıklarının hepsini almışlardı tabi bizde bende makyaj yapan biri değilim o yüzden makyajdı şuydu buydu düğüne yakın aldık hepside ilaç gibi geliyor şu an
veee fotoğraf çekimiznizin olacağı yere bayıldımmm
hümm hoşgeldinnveee çok geçmiş olsunn umaraım bi an önce iyileşir sağlıklarına kavuşurlar tabi bu arada sende çok dikkat et kendineee
tuğçee geçmiş olsunn
mavişş inş düğününüzde hava birazcık serin olur
cerenn hayırlı olsunn hep aşkla dolu geçsin günleriniz inşşşş
benimde evlenmeden önce çok olurdu akıntım ama evlendikten sonra eşime yaklaşmadıkça olmadı :26 bu iyi birşey sanırım
offff ben kocamı özledim yaaa sabahta servise yetişcem diye öpemedim zati birde anavatan kan ağlıyor off off
bu kadar aklımda kalmış afiyettt olsun kii
harikaaaa hepsi gizotummm
çekim mekanına da bayıldım çok farklı görünüyooo
Hehehehsağol.canım benim... ben kocaman öptüm sabah o benden yarım saat.önce gidiyor
sağol canım fikirlerin için ben topuklu ayakkbı giymiyorum o zaman terlik yerinede 2 babet alsınlar topuklu ayakkbı ve terlik almasınlar bana :)))))))))) bende çok geziyorum napacaklar bilmiyorum bizde 4 kişi çıkarız sevglm annesi benim annem kozmatikler felan sevdicekle alırım sonra
annişimin emeği yok denecek kadar azdır çok sabırlı olmadığı ve çalıştığı için yapmadı pek fazla o yüzden hep yaptırmış ama ne bileyim bakalım ben minik beyaz bişi alabilirim belkide hiç hayalim yoktu sandıkla alakalıda sade minik bişi bulursam aldırırım
yazdıklarını görünce benim ve sevdiceğin ailesi geldi akılıma benim ailemin ilk mürvetiyim hem adetlere bağlı kalan insanlar değil hemde çok heyecanlılar onlarda kendilerini hep kendisi yapmışlar yük altında kalmışlar diye benim alacağım herşeyde maddi manevi destekler nişan kıyafetmi ben kendim aldım aşkımla gezerken aşkımda kendi takımını alıcak ama ben biliyorm ki annemde olmak isterdi özeniyor belkide ben herşeyi kendim halletmeyi severken bohça işi zor gelicek ben sade beğendikçe bana karışıcaklar sen gelin olucan yok şu yok bu diye
güzel ve ağız tadıyla geçsin inşallah bu telaşarda
çekim yeri için saol canım adanının en yüksek tepesinde olucak inşallah aksilik çıkmazda
aşkım bana yemek yapacakmis akşam ben ondan yarım saat geç gidecegim.bakalım ne yapacak.Körpe tayfasıııııııııııııııııııııııııııııııı!!!
Bayadır dememiştim de diyesim geldiiii
heheheh bakalım.ne yapacak şimdi gidecekbiz evden beraber çıkıyoruzzz o beni karşılıyor eğer uyuklamazsa
bizde ilktik herşeye özenince kayınvalidem falan bir şey demedim tabisi dediklerimde oldu ama anlaştık sonuçta onlarda bende istemediğimiz şeyleri zorla yapmadık anlaştık yani zaten biş aşkitomla konuştuk sonra ailelerin fikrini aldık öyle olunca herşey su gibi aktı gitti
inş sizinde öyle olur ki
Ben geldimmmmmm
Kimse var mııııııı
Körpe tayfasıııııııııııııııııııııııııııııııı!!!
Bayadır dememiştim de diyesim geldiiii
Ben geldimmmmmm
Kimse var mııııııı
merabayınnnnn
özlediniz mi beniiiiii
fenalıklar peşindeyim bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?