en azından ilk kutuyu bitirmiş olman gerekiyor.
eğer ki ilk kutunda ara kanama olursa ek korunma yöntemi yapmanız gerek 2. kutuda.
ben bu kadar sabırlı.olacağını.düşünmüyordum.askimin açıkçasıyap yap
öncesinde yaptırmayı düşünmediniz mi tatlım biz düğün günü düşünüyorduk ama gerilirim ben kesin huyumu biliyorum o yüzden kuaförde saç provası yaptırdıgım gun çekime gitme kararı aldık sen de öyle mi yapsan ki geç mi oldu artık:44:
aa ama ben bılıyodum adını ya özür dilerim tatlım :26: ben duygu , danışman öğretmenim
ek iş olarak çeyiz hazırllığı ve düğün organizasyonu ile ilgilenmekteyim
aa ama ben bılıyodum adını ya özür dilerim tatlım :26: ben duygu , danışman öğretmenim
ek iş olarak çeyiz hazırllığı ve düğün organizasyonu ile ilgilenmekteyim
hurafe o hurafeBenim oldu ve ben yapmadım:18::18::18:
Çok korkuyom bu ay Aslı yaaa:18:
İçimde bi his var:18::18::18:
ben bu kadar sabırlı.olacağını.düşünmüyordum.askimin açıkçası
Bende.tatlımmmmhurafe o hurafe
bende kuruntu yapmıstım yok yere . hatırlarsın. tamamen kuruntu.
rahat ol
keyfi istememezlik yapmamışsın ki sonuçtasabırlı olcaklar tabii ay hümcok özlemişim ya
Benim oldu ve ben yapmadım:18::18::18:
Çok korkuyom bu ay Aslı yaaa:18:
İçimde bi his var:18::18::18:
hemendebağladın ya
iyi de içimde bi his var dedi :86::86::86::86:
başka bişeye bağlayamadımm
en azından ilk kutuyu bitirmiş olman gerekiyor.
eğer ki ilk kutunda ara kanama olursa ek korunma yöntemi yapmanız gerek 2. kutuda.
Memnun oldum duygu Hepimiz meslektaşız ozaman ahahah
gündaşımmm özledim seni denk gelemedik bi türlü
ilk kutuda ilk başlarda çok acıdı benim de ama şimdi acımıyo çok şükür.. ama çok uykum gelio sanırım haptan bu da
zaten ruhsal manyaklığı hiç saymıyom o hat safhada
ya benim 14 haziranda son hapı içicektim düğüne kadar adet olurum diodum ama ilk kutudan sonraki aramda çok uzun sürdü adet
eğer öyle olursa yine bitmez o nedenle ben bi 35 gün falan iççem 2. kutuyu
en son böyle bi karar verdim kuzum ya
sen ne alemdesin? adet gelmio düğüne di mi
kızlar selamlar ama kimseler yok sanırsam bu nişan olaylarında bohçada varmış sanırsam ki bana sorsalar gereksiz derim ama neyse annesi benimkinin ağzını aramış hani gizimi arayayım annesnimi diye sevgilicikte beni aradı ben napsam şimdi annemle onun annesimi konuşsun bu bohça alışverişne kim kim gidilir
bide nişanda kızın bohçası geliyormuş erkeğinki 2 3 hafta sonrada gidebilirmiş ablası 3 hafta önce nişnalandı onada nişan günü gelmiş ama sonuçta kızlarıda nişanlandı diye söledim benimkine oda ablamın bohça alışverişnde annem gitmedi dedi
şimdi napmalıyım annem ne desin karşı tarafa biz bu işleri hiç bilmiyoruz annem kızım sen annesiyle sevdiceğinle git cumartesi dedi bende seninde gelmen lazım dedim gülüyor
yaaa annemle babam evlenirkende adetlere bağlı kalmamışlar hiç birşeye aillerini karıştırmamış onların arasındaki olaya hayranken bizim olaya aileler dahil oluyor napsam bilemedim
aslu canım ya bende hiç istemiyorum bizim adetlerde yok hattaha anneme çok gereksiz geliyor bu annemin düşüncesi saygı duyuyorm ama karşı taraf snaırsam istiyor ben istemediğimi sevgilime sölediğim halde artık bişi diyemiyorum heves etmişler alacaklarmış yani cidden istemiyorum bana göre değil böyle şeyler ben çamaşırlaırmı pier cardidnden setler aldım zate ne luzum varki :)
tüylü terlik yerine babet tarzı ev ayakkbısı olur benmkide
annem onlara göre fazla mdoern aslınd açok adetleri biliyor ama kendi evlenirken hiç bir adete bağlı kalmayıp herşeyi babamla ortak yapıp kimseyi işine karıştırmammış bende şu ana kadar kimseyi tek bir şekilde işime karıştırmadım ailemde maddi açıdan sağolsunlar tek bir kuruş harcatmadılar bana hergün veriyolar şunu al ubnu al istediğin olsun diye
annemde dediki annesi arıyorsa zaten bohça sitiyordur ben istemem demiyim o zaman demekki kadın herkese yaptı heves etmiş sanada yapmak istiyor alırız ne varki dedi :))))
sandık olayıda ben bavul istiyorum bunu sevdicekede dedim kesinlikle sandık isteyen hele o taşlı şeler isteyen biri değilim illa sandığım olacaksa evlenirken yatak odama uygun ayak ucuma puf gibi bişi yaptırsınlar hem oturayım hem bişi saklıyım ama demi
bide ben abartı sevmiyorum o tüylü şelerden alamıcam bide makyajda yapmıyorum varolan ürünlermi bile kullanmıyorum pahalıda o ürünler o yüzden gerek yok hani aldırcam kenarda kalıcak açılmamış onlarca allığım var :)
maviş sende yorumun için sağol bu olaylar yorucu biraz ben bu haftasonu çok yorulucam gibi duruyor şu anda
nefesi durunca bi anda babam.demiş arayın hümeyrayu gelsin hemen diye. Annem dizginlemis bi bekleyelim.diye cuma.günü öğrendik aradim.hemen gelelim mi.diye yoğun bakım da kızım.dediler bizde bekliyoruz yapacak birşey yok.diye
Balayına gideceklere tavsiyeler;
Biz dış macununu selpak mendili falan hep.unutmuşuz..... Valiz hazırlama.gününe ayrı bi kaç saat ayırın biz valiz hazırlamaya gittik o gün canakci amca gelmişti birşey koyamamistık pazar gece eve gidince yapmak zorunda kaldım.ki çok şey unuttum alanya da alışveriş merkezine gittik body almaya tunik giyeceğim içinin body sini unutmuşum falan marea oldu bize de.... herşeyi koyun....
iğne.iplik lazım oluyor düğme kopmasi oldu bizde.... yelpaze alın çok ise yarıyor. mesela ben plaj terliklerimi annemler de unutmuşumgötürdügumuz tüm iç çamaşırlari bitti hatta tursil aldım.yikadim... külot çok.lazım.oluyor aşırı derece de. çünkü. bizden gelen o sivi hemen yapışıyor öpüşme de.bile.gelebiliyor günlük.pek.kullandım.sürekli yaaa bol.külot götürün erkek için de aynı şekilde çünkü boşalma sırasındaki.şeyden ayrı onlarda da ilk başta mezi diye birşey geliyor don batıyor hemen...
Sağol kuzum benim yaaa inşallah iyi olacak sizindekızlar bi işim olmamasına rağmen çok yoğunum
bugün de tv ünitemiz gelecek
dün moralimi düzeltti sewdicekkk
bende seni özledim özgem yaaa
bende ilk kutu bitsin bakalım devam edecek mi diyorum
benim daha ilk kutu bitmedi bitince gelirse çok süper olacak..umarım ayarlayabiliriz bu muhabbet düğünden sonra bize anı olarak kalacak
gizzzz,ben o tüylü terliklerden aldırmadım babet aldırdım onun yerine evde giyebileceğim bi şeydiğerleri kızların ki gibi oldu makyaj malzemeleri fln..tabi biz bu alışverişe nişanlımla çıktık aileler olunca utanırım dedim hem ben çok geziyorum dayanamaz kesin onlar
lüzumsuz hiçbi şeyim yok..sandığa gelince ben sandığı hep özendim başlarda istemiyordum sonra annemin o emeklerini dolap köşelerinde ordan oraya sürüklemek istemedim topluca bi yerde dursun istedim kapitone sandık var beyaz renkte hatta bugün gelecek
hüümmmümm canımmm benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin babaannene tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah..
detaylı anlattığın için de ayrıca teşekkür ederiz bakalım biz nasıl anlatıcaz
dilamm kuzummm neyin var senin arayacam ben seni kuzum molan ne zamansa
Hehehehsabahtan beri yazamadım amma çok konuşmuşsunuz bugün hatırladığım kadarıyla yazimm bende
önceliklee hepinizi öpüyrum kiiiii
gizz bende hiç istememiştim ama herkes bi ben hariç çok hevesliydi hatta kayınpederimle babam bile çaktırmasalarda nişanlığımı falan hep beraber almıştık biz çok eğlenceliydi bizim nişan düğün alışverişlerimiz yakızların saydıklarının hepsini almışlardı tabi bizde bende makyaj yapan biri değilim o yüzden makyajdı şuydu buydu düğüne yakın aldık hepside ilaç gibi geliyor şu an
veee fotoğraf çekimiznizin olacağı yere bayıldımmm
hümm hoşgeldinnveee çok geçmiş olsunn umaraım bi an önce iyileşir sağlıklarına kavuşurlar tabi bu arada sende çok dikkat et kendineee
tuğçee geçmiş olsunn
mavişş inş düğününüzde hava birazcık serin olur
cerenn hayırlı olsunn hep aşkla dolu geçsin günleriniz inşşşş
benimde evlenmeden önce çok olurdu akıntım ama evlendikten sonra eşime yaklaşmadıkça olmadı :26 bu iyi birşey sanırım
offff ben kocamı özledim yaaa sabahta servise yetişcem diye öpemedim zati birde anavatan kan ağlıyor off off
bu kadar aklımda kalmış afiyettt olsun kii
kızlar allahım bir aksilik vermezse burada çekim yapıcaz nişanı bide çekim için kalp yazı tahtası ve baş harflerimiz yaptırıyorum ilerde evimde süs olarakta kullanacam inşallah
Eki Görüntüle 724251 Eki Görüntüle 724252 Eki Görüntüle 724253 Eki Görüntüle 724254 Eki Görüntüle 724255
hurafe o hurafe
bende kuruntu yapmıstım yok yere . hatırlarsın. tamamen kuruntu.
rahat ol
keyfi istememezlik yapmamışsın ki sonuçtasabırlı olcaklar tabii ay hümcok özlemişim ya
elifffff
adana mıı düğün müü eylül müü
mutlakaa gelll
Ben buralardayımm
dün erken çıktım biraz rahatsızlandım
şimdi işlerimi toparlamaya çalışıyorum
dün nişanlıcanla konuştuk biraz
stres vs nedenini bulmaya çalıştık
tam olarak çözüme ulaşamasak da
en azından rahatladık gibi
nikah için fotoğrafçıyı ayarladık
gelecek nikah anında çekecek birkaç poz da dış çekim yapıcaz yeter zaten bize
ilaç kullandığım sırada adet olmak mı yoksa birleşmeden kaynaklanan kanama mı aslım .. ben çok cahilim bu konularda yaa :18:
ben de senin gibi yapmayı düşünüyorum aslıcım ek korunma yaparız hem eşim de korunmaya alışmış olur ben bırakırm sonra hapı ..
Elifiiiim unutma benı unutmaaaa
Aaa üstüme iyilik sağlıııkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?