'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yok kuzum ya öle bişey düşünmedik hepsi düğün günü olacak bakalım inşallah güzel geçer yaa akışına bırakacam

aa ama ben bılıyodum adını ya özür dilerim tatlım :26: ben duygu , danışman öğretmenim
ek iş olarak çeyiz hazırllığı ve düğün organizasyonu ile ilgilenmekteyim

Memnun oldum duygu Hepimiz meslektaşız ozaman ahahah

Son düzenleme:
Benim oldu ve ben yapmadım:18::18::18:
Çok korkuyom bu ay Aslı yaaa:18:
İçimde bi his var:18::18::18:
hurafe o hurafe
bende kuruntu yapmıstım yok yere . hatırlarsın. tamamen kuruntu.
rahat ol

ben bu kadar sabırlı.olacağını.düşünmüyordum.askimin açıkçası

keyfi istememezlik yapmamışsın ki sonuçta sabırlı olcaklar tabii ay hümcok özlemişim ya

Ben buralardayımm

dün erken çıktım biraz rahatsızlandım
şimdi işlerimi toparlamaya çalışıyorum

dün nişanlıcanla konuştuk biraz
stres vs nedenini bulmaya çalıştık
tam olarak çözüme ulaşamasak da
en azından rahatladık gibi

nikah için fotoğrafçıyı ayarladık
gelecek nikah anında çekecek birkaç poz da dış çekim yapıcaz yeter zaten bize

en azından ilk kutuyu bitirmiş olman gerekiyor.
eğer ki ilk kutunda ara kanama olursa ek korunma yöntemi yapmanız gerek 2. kutuda.

ilaç kullandığım sırada adet olmak mı yoksa birleşmeden kaynaklanan kanama mı aslım .. ben çok cahilim bu konularda yaa :18:
ben de senin gibi yapmayı düşünüyorum aslıcım ek korunma yaparız hem eşim de korunmaya alışmış olur ben bırakırm sonra hapı ..

Elifiiiim unutma benı unutmaaaa

Aaa üstüme iyilik sağlıııkkk[/QUOTE]

Memnun oldum duygu Hepimiz meslektaşız ozaman ahahah

evveeet hepimiz biriz hepimiz aynı telaşlardayız

kızlar bi işim olmamasına rağmen çok yoğunum

bugün de tv ünitemiz gelecek
dün moralimi düzeltti sewdicekkk

bende seni özledim özgem yaaa
bende ilk kutu bitsin bakalım devam edecek mi diyorum
benim daha ilk kutu bitmedi bitince gelirse çok süper olacak..umarım ayarlayabiliriz bu muhabbet düğünden sonra bize anı olarak kalacak

gizzzz,ben o tüylü terliklerden aldırmadım babet aldırdım onun yerine evde giyebileceğim bi şey diğerleri kızların ki gibi oldu makyaj malzemeleri fln..tabi biz bu alışverişe nişanlımla çıktık aileler olunca utanırım dedim hem ben çok geziyorum dayanamaz kesin onlar

lüzumsuz hiçbi şeyim yok..sandığa gelince ben sandığı hep özendim başlarda istemiyordum sonra annemin o emeklerini dolap köşelerinde ordan oraya sürüklemek istemedim topluca bi yerde dursun istedim kapitone sandık var beyaz renkte hatta bugün gelecek

hüümmmümm canımmm benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin babaannene tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah..
detaylı anlattığın için de ayrıca teşekkür ederiz bakalım biz nasıl anlatıcaz

dilamm kuzummm neyin var senin arayacam ben seni kuzum molan ne zamansa

Sağol kuzum benim yaaa inşallah iyi olacak sizinde

sabahtan beri yazamadım amma çok konuşmuşsunuz bugün hatırladığım kadarıyla yazimm bende

önceliklee hepinizi öpüyrum kiiiii
gizz bende hiç istememiştim ama herkes bi ben hariç çok hevesliydi hatta kayınpederimle babam bile çaktırmasalarda nişanlığımı falan hep beraber almıştık biz çok eğlenceliydi bizim nişan düğün alışverişlerimiz ya kızların saydıklarının hepsini almışlardı tabi bizde bende makyaj yapan biri değilim o yüzden makyajdı şuydu buydu düğüne yakın aldık hepside ilaç gibi geliyor şu an
veee fotoğraf çekimiznizin olacağı yere bayıldımmm

hümm hoşgeldinn veee çok geçmiş olsunn umaraım bi an önce iyileşir sağlıklarına kavuşurlar tabi bu arada sende çok dikkat et kendineee

tuğçee geçmiş olsunn

mavişş inş düğününüzde hava birazcık serin olur

cerenn hayırlı olsunn hep aşkla dolu geçsin günleriniz inşşşş

benimde evlenmeden önce çok olurdu akıntım ama evlendikten sonra eşime yaklaşmadıkça olmadı :26 bu iyi birşey sanırım
offff ben kocamı özledim yaaa sabahta servise yetişcem diye öpemedim zati birde anavatan kan ağlıyor off off

bu kadar aklımda kalmış afiyettt olsun kii

azcık işlerim vardııı geçmişi okuyommmmm
foto çekimi 4 mekan fazla denmiş ama benim de 4-5 mekan olcak valla :26: hem de yakın ilçelere falan de gidicez inşallah
fotozumuz o yönden çok iyi normalde 3 saatlik paket almıştık hatta kuaförden başlamıcaktı ama 11den akiam 9a kadar falan çekçekler biziii
17 haziran pazartesi olcak çekimimiz iyi ki düğün gününe sokmamışız
rahat rahat uzun uzun tadını çıkara çıkara yapçaz
çok yorulcaz belki ama olsun bi kere olcak bişey, katlanırım valla seve seveeee

Heheheh sağol.canım benim... ben kocaman öptüm sabah o benden yarım saat.önce gidiyor

İnşAllah çok çok iyi geçeeeerrrrr

hurafe o hurafe
bende kuruntu yapmıstım yok yere . hatırlarsın. tamamen kuruntu.
rahat ol

keyfi istememezlik yapmamışsın ki sonuçta sabırlı olcaklar tabii ay hümcok özlemişim ya

Ayyy hurafe kuruntu vesveseee olsuuunnn ne oluuuyyyyy:18::18::18:

Neeeennn zopalarım seni baaaaaaakkkkkkkkk

elifffff
adana mıı düğün müü eylül müü
mutlakaa gelll

Elif bunu çok beğendiiiiiiii
eveeettttttt kuzuuummm, eşime sorayım dedim ne zamandı diye ama müsait değil galiba, sonra döneyim dedi banaaaa
Yahuu şuan düşündüm de Mersin miydi yoksaaaa:44::44:

Çok sevindim Ececiiimmm
İnşAllah daha daha daha iyi olursunuz!

evveeet hepimiz biriz hepimiz aynı telaşlardayız
[/QUOTE]

unutur muyum deli kıııızzzzz
Hamhamlıcam seniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…