'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geçmiş olsun canım. Bende dün akşam titreme,ateş nöbeti geçirdim nedense.Üşüdüm ateşim çıktı.Ama sabaha düzeldim.

Sanada geçmiş olsun cnm ilerlemeden önlemini al da Yoksa benim gibi çekersin Allah korusun.
Bronşit olmuşsun az kalsın zatürre oluyomuşsun dedi doktor

Ooo parlatıcı ruj var demeeekkkk
Bende de var kiiiii
Süslüyüz alimAllah
Evet yaa katılıyorum
Ben bazen ondan önce gidiyorum eve toplantısı oluyo, kapıyı ona açmak da çok güzeeellll
Aaahh!

Geçmiş olsun canım, bu ıslak saç uzun saç olayından oluyo hep

Bende öyle olmuştum
Ama sol daha kolay oluyo, az kullanıldığı için galibaa

Ayy koptum
Benim programııımmm
Film izlemeye çalış bi bak şeee olmuş

canlar sabahdan beri çok yoğundu sbs yaklaşıyo ya bizim çocuklar akıllandı çalışmaya başladılar gelemedim foruma hemen yazıyorum

hümüüümm geçmiş olsun babannen git gide dah ada iyi olacak inşallah Allah şifa versin..

giiizzz benim annem de aynı ya nişan öncesi bir yöresellik çöktü anneme havlu kenarı işledi, adettendir alınır adettendir yapılır demeye başladı ben de pes ettim sonunda spor bir takı seti aldık biz hatta arkadaşların nişanında bilekliğini ve küpesini taktım setimin ama bilezik takmayı ben de hiiç sevmıyorum hele ki oyle üç beş tane hiç hoş bir görüntü değil

nişan hazırlığı bence en gergin zaman ya düğün de biz çok daha rahat hazırlanıyoruz, kesinlikle kullanmayacağın bişey alma derim ama pijama gecelik ve makyaj seti alabılırrsınn

dilaaaa
yeni gelinimm aldırdın mı her bişicikleri ne çok adeti varmış erzurumun abbooww hepsini güle güle kullan

Olmaz mııı
Pek süslenmem de arada işte, her zaman güzel olmıyım alışmasın
Arada yapınca daha iyi oluyo.

pınaar harika olmuşsun daha çok resim isteriiizzz
[/I][/B]

Canım çok teşekkür ederim ama ismim tuğçe Tanışalım istersen Senin adın ne Ne iş yapıyosun hangi şehirdesin
Oohh 1 ay kalmış düğününede İşte bu son bir ayın nasıl geçtiğini anlamıyosun

Adana konusunda ne deseniz az kuzum, ben bilmiyorum hiç
Bu arada Eylülde adanaya düğüne gelecem ben büyük ihtimalleeeeeee

Yazıcıııımmm günaydııınnnnn

evet riskli.. ben de 15 gün kadar önce vajide yanma sonucu dr .gtittim. enfeksiyon kapmısım bekarken cok rahattım ama artık .
herşeye dikkat etmek gerekiyor.
o bölgenin banyo ve wcden sonra kupkuru olması lazım. sabunla yıkamak yasak.
çamasırlarımı hep yüksek ısıda ütülerim. o rahatsızlıktan sonra kaynattım hatta.
şuan düzeldi şükür.
kokul pedler,günlük pedler oranın hava almasını engelliyormuş.
aynı şekilde eşlerin de temiz olması lazım ilişki öncesi.
kremli kondomlardan bile bakteri kapabiliyormuş insan.
benim sanırım pedlerden oldu.
Aslım ben kullanmadan yapamıyorum kiii
Duş alıp abdest aldıktan sonra bile geliyor bendee
Sizde de oluyor mu?
O zaman ne koyuyorsunuz?

bazen bende de oluyor o şeeeyy ettikten sonra ben hemen gidip yıkıyorum. akıyor zaten. kağıt havlu koyuyorum arada.

Kızlar özel.olacak ama hafta da.kaç gün şey oluyor.sizde????

ilk zamanlar her gece oluyordu. istek bitmiyor mübarek adam yorgunum diyor ama o işe gelince canavar kesiliyor.

daha yeni yeni 2 günde 1 e indirdim. sınaşşa da artık uyuyorum ya bende insanım.

öncesinde yaptırmayı düşünmediniz mi tatlım biz düğün günü düşünüyorduk ama gerilirim ben kesin huyumu biliyorum o yüzden kuaförde saç provası yaptırdıgım gun çekime gitme kararı aldık sen de öyle mi yapsan ki geç mi oldu artık:44:

aa ama ben bılıyodum adını ya özür dilerim tatlım :26: ben duygu , danışman öğretmenim
ek iş olarak çeyiz hazırllığı ve düğün organizasyonu ile ilgilenmekteyim

Bende kağıt havlu koydum geçen, günlük ped bitmiştii
Zaten 10 dk sonra bitiyo tamamen
Sağol Aslım

Bende kağıt havlu koydum geçen, günlük ped bitmiştii
Zaten 10 dk sonra bitiyo tamamen
Sağol Aslım

hoşbulduk elifiimmm beni unuttun sanmış üzülmüştüm ben bilio musun
yaa bi de öyle ilişki sonrsı devam eden akıntı mı oluyo ne zormuş evlilik
hem temiz olmamız ve hem iki kat dikkat etmemiz gerek oyleyse bugün bilgi doldumm sağolun canlar
buarada benım bır sorum fdaha var doğum kontrol hapı için geç mi kaldım ya:26:
bi türlü gidemedim doktora ben işten çıkınca poliklinikler kapanmış oluyo

en azından ilk kutuyu bitirmiş olman gerekiyor.
eğer ki ilk kutunda ara kanama olursa ek korunma yöntemi yapmanız gerek 2. kutuda.

heheheh biz pazar tatilden geldik o günden beri hiç.olmadı daha hastaneden gel falan üzgündum ya hemen bana sarılıyor hadi uyuyaljm.diyor canım.aşkım.benim.....
bugün süpriz yapacağım artık

Aaa unutur muyum ben hiç yaaaa
Sen benim cevherleri olan ama henüz gösteremeyen biricikkomsun kiiiii
Deme ööle şeeeler, kızarım bak

Akıntı diil de giren spermler çıkıyo diyelim yaniii

Adet oldun mu olacan mı ne alemdesin şuan?
Ona göre geç yada erken diyeceğim

bu arada iyi ki işim çıktı yani amma konuşmuşsunuz yahu

geveze gelinler

Aaa üstüme iyilik sağlıııkkk

Son düzenleme:
kızlar allahım bir aksilik vermezse burada çekim yapıcaz nişanı bide çekim için kalp yazı tahtası ve baş harflerimiz yaptırıyorum ilerde evimde süs olarakta kullanacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…