geçmiş olsun canım. Bende dün akşam titreme,ateş nöbeti geçirdim nedense.Üşüdüm ateşim çıktı.Ama sabaha düzeldim.
Bende seni öperim tatlım kocaman parlatıcı ruj ile hemde
Bozuluyo tabi kuzum abdest, normalde zevk suyu bile gelse bozulur abdest ,o tür bilgileri çok bilmem açıkcası ama benim bildiğim böyle bebeğim
Doğaçlama gibi oldu zaten bizim 1.ayımız ,işi ektim gitmedimeşim o gün izinliydi çünkü.Sabah kahvaltımızı yaptık.Akşamada yemeğimizi yedik yürüdük kahve içtik geldik.O evi anahtarla açıp girmek çok güzel bişeyyyyy allahım herkese nasip etsin.
Dün gece bide sıtma gibi oldum.Ter ateş titreme nöbeti geldi nedense.Sayıkladım hep üşüyorum üşüyorum diye. İlk hastalığımı yaşadım sevgilimle
elifimuuuuu çok sağol canıım. bu arada ben yüzüğü sol elime takamıyorum. sağda hissetmeyince kayboldu, düşürdüm gibi düşünüyorumnisanlı 1 senedir nişanlı olunca böyle oluyo demekki sola adapte olamıyo
Benimde aynen öyle eve gel yemek ye şeetbbanyo yap saçını tara kurut yat....
Hergün aynı şekilde
Temizlik haftasonuna kalıyo Allah tan yardımcı oluyo eşim ütü konusunda
Eşim çiçek almış o gün Ben rahatsız olduğum için hastanedeydik ogün eve geldik hemen uzun süredir girbim
evet o mantalite var maalesef. aaa gelinde hiçbirşey yok demesinler diye
gelin mevlüdü yaptık biz ben 2 tane takmıstım. kadının biri geldi bileziklerin hepsini takaydın ya dedi benyahu sanane sen kimsin?
insanlara bak ya.
bende elde avuçta bunlar kaldı dedim.borçsuz düğün olmuyor teyze dedim
haaarika cevap teyzeler bazen her konuda bı yorum yapıyobunu okuyunca konu dısında ama yazmadan geçemiciiim , konyada bir çamasırcı keşfettım yazmıştım ya sıze orda sergıden geceliklere bakıyorum , bir teyze fiyatını sordu söyledim, çok uygunmuş ben de seçeyim dedi ben de ben çeyizi burdan tamamlıcam galiba dedim döndüm tekrar baktım yanıma yanaşmış şöyle kırmızılara siyahlara bak erkekler pek sever o renkleri dedi annoommm benım de elimde beyaz beyaz duruyo gecelikler hmm pek bulamadım o renklerden dedim ne deyim
hüüm ayrıca bugün bize ne güzel bilgiler veriyorsun öyleebalayı hazırlığı da ayrı bi iş gerçekten liste yapmalıyım
ve pınaar harika olmuşsun daha çok resim isteriiizzz
Ayy koptum
Benim programııımmm
Film izlemeye çalış bi bak şeee olmuş
inş cnm...her şey gönlünce olsun
Ooo parlatıcı ruj var demeeekkkk
Bende de var kiiiii
Süslüyüz alimAllah
Evet yaa katılıyorum
Ben bazen ondan önce gidiyorum eve toplantısı oluyo, kapıyı ona açmak da çok güzeeellll
Aaahh!
Geçmiş olsun canım, bu ıslak saç uzun saç olayından oluyo hep
Bende öyle olmuştum
Ama sol daha kolay oluyo, az kullanıldığı için galibaa
Ayy koptum
Benim programııımmm
Film izlemeye çalış bi bak şeee olmuş
canlar sabahdan beri çok yoğundu sbs yaklaşıyo ya bizim çocuklar akıllandı çalışmaya başladılar gelemedim foruma hemen yazıyorum
hümüüümm geçmiş olsun babannen git gide dah ada iyi olacak inşallah Allah şifa versin..
giiizzz benim annem de aynı ya nişan öncesi bir yöresellik çöktü anneme havlu kenarı işledi, adettendir alınır adettendir yapılır demeye başladı ben de pes ettim sonunda spor bir takı seti aldık biz hatta arkadaşların nişanında bilekliğini ve küpesini taktım setimin ama bilezik takmayı ben de hiiç sevmıyorum hele ki oyle üç beş tane hiç hoş bir görüntü değil
nişan hazırlığı bence en gergin zaman ya düğün de biz çok daha rahat hazırlanıyoruz, kesinlikle kullanmayacağın bişey alma derim ama pijama gecelik ve makyaj seti alabılırrsınn
dilaaaa yeni gelinimm aldırdın mı her bişicikleri ne çok adeti varmış erzurumun abbooww hepsini güle güle kullan
Çok sağol tatlım Allah kimseye vermesinevet o mantalite var maalesef. aaa gelinde hiçbirşey yok demesinler diye
gelin mevlüdü yaptık biz ben 2 tane takmıstım. kadının biri geldi bileziklerin hepsini takaydın ya dedi benyahu sanane sen kimsin?
insanlara bak ya.
haaarika cevap teyzeler bazen her konuda bı yorum yapıyobunu okuyunca konu dısında ama yazmadan geçemiciiim , konyada bir çamasırcı keşfettım yazmıştım ya sıze orda sergıden geceliklere bakıyorum , bir teyze fiyatını sordu söyledim, çok uygunmuş ben de seçeyim dedi ben de ben çeyizi burdan tamamlıcam galiba dedim döndüm tekrar baktım yanıma yanaşmış şöyle kırmızılara siyahlara bak erkekler pek sever o renkleri dedi annoommm benım de elimde beyaz beyaz duruyo gecelikler hmm pek bulamadım o renklerden dedim ne deyim
hüüm ayrıca bugün bize ne güzel bilgiler veriyorsun öyleebalayı hazırlığı da ayrı bi iş gerçekten liste yapmalıyım
pınaar harika olmuşsun daha çok resim isteriiizzz
[/I][/B]
adana nın sıcağından haberin var mı Elifimmmbende kısın evlendim burnum basta olmak üzere her bi yanım dondu
sümüklü gezdim bi süre
sıcakta da makyaj falan kalmazzz.....
dila iyi bilir...yzın nişanlanmış çünkü...dimi diloşşşş
günaydın kzlar elifin sözünü dinleyeyim artk biraz da yazıcı olaym dedimşimdiye kadar okuduklarmdan aklımda kalanlara cevap yazayım sanırım hümün babaannesi hastalanmş çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur ben de çok korkuyorum düğünde birine bişey olamsından inşallah böyle bir şey yaşamam çünkü bizim tanışma+söz olacağı gün büyük amcamız vefat etmişti çok kötü olmuştu giz bohçayı sormuş biz de çok ayrıntıl şeyler almadık gömlek pijama traş seti çorap çamaşır terlik seccade havlu gibi şeyler almıştık hatta ben terlikle pijamayı onun tuttuğu takm mağazasından aldım çok mutlu oldu başka kime ne yazacaktım hatırlamıyorum herkesi öpüyorum
biz haftasonu mobilyaları aldık tabi şimdi her kafadan bir ses çıkıyor ucuz olmuş pahalı olmuş şöyle böyle diye ama ben beğendiklerimi aldm napayım kaç gündür rüyalarıma giriyor eşyalar hatta kabus oluyor bir kaç renk değişikliği yapmıştık kafamı çok kurcalıyor bir de nişanlım oturma odasındaki koltukların rengine taktı kötü mü oldu diye bakalım perdeyle halıyla daha güzel olur inşallah
canlar sabahdan beri çok yoğundu sbs yaklaşıyo ya bizim çocuklar akıllandı çalışmaya başladılar gelemedim foruma hemen yazıyorum
hümüüümm geçmiş olsun babannen git gide dah ada iyi olacak inşallah Allah şifa versin..
giiizzz benim annem de aynı ya nişan öncesi bir yöresellik çöktü anneme havlu kenarı işledi, adettendir alınır adettendir yapılır demeye başladı ben de pes ettim sonunda spor bir takı seti aldık biz hatta arkadaşların nişanında bilekliğini ve küpesini taktım setimin ama bilezik takmayı ben de hiiç sevmıyorum hele ki oyle üç beş tane hiç hoş bir görüntü değil
nişan hazırlığı bence en gergin zaman ya düğün de biz çok daha rahat hazırlanıyoruz, kesinlikle kullanmayacağın bişey alma derim ama pijama gecelik ve makyaj seti alabılırrsınn
dilaaaa yeni gelinimm aldırdın mı her bişicikleri ne çok adeti varmış erzurumun abbooww hepsini güle güle kullan
evet o mantalite var maalesef. aaa gelinde hiçbirşey yok demesinler diye
insanlara bak ya.
Hoşgeldiiiiiinnn Gevezeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkk
Olmaz mııı
Pek süslenmem de arada işte, her zaman güzel olmıyım alışmasın
Arada yapınca daha iyi oluyo.
Bende aynen yaaa
Taktikler aynııı
Hergün olmayınca daha bi iyi oluyoo
evet riskli.. ben de 15 gün kadar önce vajide yanma sonucu dr .gtittim. enfeksiyon kapmısımBenim normalde de akıntım geliyor ben kullanıyordum sürekli her ortamda çamaşır değişmiyor ben zaman yetiştirdikçe vakit namazları kaçırmamaya çalışıyorum hani sürekli ihtiyaç oluyor. günlük ped riskli dedilerkullanmıyorum.
Aslım ben kullanmadan yapamıyorum kiii
Duş alıp abdest aldıktan sonra bile geliyor bendee
Sizde de oluyor mu?
O zaman ne koyuyorsunuz?
Kızlar özel.olacak ama hafta da.kaç gün şey oluyor.sizde????
Canım kız lisesi merkez park tren istasyonu ve doğal parkta ve en sonda stüdyo çekimi bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum foto tanıdık o yüzden böyle bişey yaptı bize özel 2,30 da başlayacak 6da bitecek yetişir dedi çekim 6.30da stüdyo çekimi aileler felan olacak bende bilmiyom çook yorulacam çook:18::18::18:
Canım çok teşekkür ederim ama ismim tuğçeTanışalım istersen Senin adın ne Ne iş yapıyosun hangi şehirdesin
Oohh 1 ay kalmış düğününede İşte bu son bir ayın nasıl geçtiğini anlamıyosun
evet riskli.. ben de 15 gün kadar önce vajide yanma sonucu dr .gtittim. enfeksiyon kapmısımbekarken cok rahattım ama artık .
herşeye dikkat etmek gerekiyor.
o bölgenin banyo ve wcden sonra kupkuru olması lazım. sabunla yıkamak yasak.
çamasırlarımı hep yüksek ısıda ütülerim. o rahatsızlıktan sonra kaynattım hatta.
şuan düzeldi şükür.
kokul pedler,günlük pedler oranın hava almasını engelliyormuş.
aynı şekilde eşlerin de temiz olması lazım ilişki öncesi.
kremli kondomlardan bile bakteri kapabiliyormuş insan.
benim sanırım pedlerden oldu.
bazen bende de oluyor oşeeeyy ettikten sonra ben hemen gidip yıkıyorum. akıyor zaten. kağıt havlu koyuyorum arada.
ilk zamanlar her gece oluyordu.istek bitmiyor mübarek adam yorgunum diyor ama o işe gelince canavar kesiliyor.
daha yeni yeni 2 günde 1 e indirdim.sınaşşa da artık uyuyorum ya bende insanım.
Bende kağıt havlu koydum geçen, günlük ped bitmiştii
Zaten 10 dk sonra bitiyo tamamen
Sağol Aslım
hoşbulduk elifiimmmbeni unuttun sanmış üzülmüştüm ben bilio musun
yaa bi de öyle ilişki sonrsı devam eden akıntı mı oluyo ne zormuş evlilik
hem temiz olmamız ve hem iki kat dikkat etmemiz gerek oyleyse bugün bilgi doldumm sağolun canlar
buarada benım bır sorum fdaha var doğum kontrol hapı için geç mi kaldım ya:26:
bi türlü gidemedim doktora ben işten çıkınca poliklinikler kapanmış oluyo
heheheh biz pazar tatilden geldik o günden beri hiç.olmadı daha hastaneden gel falan üzgündum ya hemen bana sarılıyor hadi uyuyaljm.diyor canım.aşkım.benim.....evet riskli.. ben de 15 gün kadar önce vajide yanma sonucu dr .gtittim. enfeksiyon kapmısımbekarken cok rahattım ama artık .
herşeye dikkat etmek gerekiyor.
o bölgenin banyo ve wcden sonra kupkuru olması lazım. sabunla yıkamak yasak.
çamasırlarımı hep yüksek ısıda ütülerim. o rahatsızlıktan sonra kaynattım hatta.
şuan düzeldi şükür.
kokul pedler,günlük pedler oranın hava almasını engelliyormuş.
aynı şekilde eşlerin de temiz olması lazım ilişki öncesi.
kremli kondomlardan bile bakteri kapabiliyormuş insan.
benim sanırım pedlerden oldu.
bazen bende de oluyor oşeeeyy ettikten sonra ben hemen gidip yıkıyorum. akıyor zaten. kağıt havlu koyuyorum arada.
ilk zamanlar her gece oluyordu.istek bitmiyor mübarek adam yorgunum diyor ama o işe gelince canavar kesiliyor.
daha yeni yeni 2 günde 1 e indirdim.sınaşşa da artık uyuyorum ya bende insanım.
heheheh biz pazar tatilden geldik o günden beri hiç.olmadı daha hastaneden gel falan üzgündum ya hemen bana sarılıyor hadi uyuyaljm.diyor canım.aşkım.benim.....
bugün süpriz yapacağım artık
hoşbulduk elifiimmmbeni unuttun sanmış üzülmüştüm ben bilio musun
yaa bi de öyle ilişki sonrsı devam eden akıntı mı oluyo ne zormuş evlilik
hem temiz olmamız ve hem iki kat dikkat etmemiz gerek oyleyse bugün bilgi doldumm sağolun canlar
buarada benım bır sorum fdaha var doğum kontrol hapı için geç mi kaldım ya:26:
bi türlü gidemedim doktora ben işten çıkınca poliklinikler kapanmış oluyo
bu arada iyi ki işim çıktı yani amma konuşmuşsunuz yahu
geveze gelinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?