'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Dilamm ben düdüklü icadını hiç kullanmadım henüz bi öğrensem kullanıcıım
vee ayakkabıyaaa bayıldım hele de rengineeeee

körpeleeerrrr koşun koşunnnn anlatcak biri daha çıktıııııı

hey gidi yiğidim benim beeee

anlat bakim ben sormim şimdi sen neyi ne kadar anlatmak istiyosan anlat işte bişiler

dinlemedeyim

pınarımmm sen sor sor ben anlatımmm yoksa anlatamam ki ben gerçekten :26:

hemmen öğren her derde devaa bi icat o
ayakkabı içindee teşekkürler ama nette gördüğüm için alıp almama konusunda kararsızıımm:44:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım :)
düğünü ağustos ayında olanlar hazırlıklarında ne aşamada bi paylaşabilir mi bende biraz biraz panik başladı:)

dila canım karamsar görüyorum seni asker dönüşü genel anlamda adaptasyon problemi oluyor canım ya çok gezicem diyorlar yada işe giricem benmki direk işe girdi aslında istemeden buldu işte kendini 5. gününde o yorgunlukla ona kalsa 3 ay yatıcaktı sizde durumlar nasıl ne konuşuyorsunuz bilmiyorum ama canım büyük bir ihtimal böyle konulardır konuştuklarınız benimki kışın geldi diye tatile gidemedi ama yazın dönseydi mayısta felan muhakak şu an tatil planı yapıyor olurdu orada yorgunluk ancak dinlenerek sesizlikle atılır

mayısta gelen ve ekimde evlenecek arkadaşına geçen gün ağustosa kadar yat kanka ben yatamadm sen dinlen demiş tepem attı millet evlencek onca iş var akıl veriyor benimki

Son düzenleme:
hemmen öğren her derde devaa bi icat o
ayakkabı içindee teşekkürler ama nette gördüğüm için alıp almama konusunda kararsızıımm:44:

bende de aynı dert var 37 al olmazsa geri gönderirisn ki bende al al bende çok beğendim ama o kadar akkabının içinde bunu da alırsam eğer kocacıkım beni sever tencere icadını da öğreniciim inş

kuzum 37 al o zamannn
benim de sporda 37 ama böyle ayakkabıları netten hep 36 aldım gayet de oldu

alem dimii yaaa 60 tl

bilmiyomm vallahi gizot hayırlısı olsun hakkımızdaaa
nasıl bi psikolojide onu hiç bilmiyorumm

bende de aynı dert var 37 al olmazsa geri gönderirisn ki bende al al bende çok beğendim ama o kadar akkabının içinde bunu da alırsam eğer kocacıkım beni sever tencere icadını da öğreniciim inş

anaaaa bende de var ayakkabı çokluğuu ama olsun acaip mutlu oluyorum onları dolabımda kutularında görüncee
benim mutluluğumdan önemli diil yaaa

hepsi aynı o yüzden hakkımızda en hayırlısı olsun canım sen ne zaman gidiceksin görmeye gidebilceksen şu sıra git durumun varsa gör bence uzaktasın diye böyle hissediyorsun

Son düzenleme:
Kızlar selamm,

Kına organizasyonu yapmaktayız. Şuan tanıtım amacıyla fiyatlarımız çok cazipp. Kendi bindallınızdan arkadaslarınızn gıyecegı bındallıya kadar herseyınızı bız dusunuyoruz. Kına tacları, muzıklerı, tefleri, davulu, mumları şhakıra kemerlerı, karşılama lokumları, oyunları, Kına tahtı herşeyi biz düşünüp sizlere hayel gibi bir kına gecesi yaşatıyoruz. 5 kişilik ekiplerden oluşan kına kızlarımız gelın cıkısı yapıyor, sızlere özel gösteri şhovlar yapıyor, geceyi unutulmaz hale getiriyorr. Şuanlık kısa süreliğine fiyatlarımız çok uygun. İş sonu ödeme seçenekleriyle. Sizde bu fırsatı kaçırmayın. Detaylı bilgi için özelden mesaj atabilir. kinaorganizasyon@gmail.com bu maıl adresıne maıl atabılırsınız. Ben özelim diyorsanız. Siz buna değersiniz.

hepsi aynı o yüzden hakkımızda en hayırlısı olsun canım sen ne zaman gidiceksin görmeye gidebilceksen şu sıra git durumun varsa gör bence uzaktasın diye böyle hissediyorsun

gitmeyi düşünmüyorumm gizz kendi gelebilir arzu edersee

Günaydın kızlarr

Hayırlı Cuma ' lar...

S3 almayı düşünen bacııı s3 alma bence değeri gittikçe düşüyor. S4 alman şuan daha mantıklı

Diloşş kuzum ayakkabı perfect Güle güle giy.. Hakkınızda da hayırlısı olsun tatlım tez zamanda sorunlarınızdan kurtulursunuz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…