Sarilip uyumak şey yapmaktan daha güzelkısmet artık bakalım sarılır uyuruz biz de napalım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllah ağzından duysun.
güle güle kullan zehram
evetSarilip uyumak şey yapmaktan daha güzelaşkım.da.aynı düşünce de
Himmmm bende mi giysempınarım kıyamam ya
dolmuş vakalarını sorma
kabızlık icin eczaneye git .yada doğal yöntemlerden
*
bideeeeeeeeee dünnnnnn müzelik tüylü terliklerimi giydimarada kullanırım fena değilmiş. yürürken
hemen akşam.olsunnnnnevetonun nefes alışını sıcaklığını hissetmek. ayrı bir güven ve huzur
ilk zamnalar karanlık yada los ortam iyidir.Himmmm bende mi giysemaslim ben daha o aldığım şeyleri giyemiyirum utanıyorum düz.pijamami giyip oturuyorum aşağı
zehra da gelin olucakkkkkkkkk:118::118::123::123:zaman su gibi geçiyor ki
pınar zaten dev gibiyi bırak ben onu giyip ikimiz ayakta duruncaboy farkı cok komik oluyore eşim hemen cıkart dedi.normalde de topuklu giyemiyorum cok acayip oluyoruz.
giy otur anam sen de
satıcı kadına da sasırdım. ne var yani geceliğin altına sürekli terlik ayakkabı mı giyilirmiş. ben hep yalınayagım hayret bişi
abajurumuz var kırmızı ışıklıilk zamnalar karanlık yada los ortam iyidir.birden utangaclık atılmıyor zaten yavas yavas giy bence
aman salla.sen.onu giy terliksiz çıplak ayak.... sahsen.o terlikleri giyince kocalarımizin daha fazla.etkilenecegini sanmıyorumbende topuklu giyemiyorum boydan sorunumuz pek yok nişanlıcanım uzun ama ben dengemi kaybediyorum topuklu giyince
geceliğin altına yalnızca o tüylü terliklerden giyilirmiş zaar öle didi abla bana
sarfedecek eforum kalmadı gayrııııı
başım dönüyo dün akşamdan beri işten çıktım zaten davetiye dağıtmaya geçtim
annem aradı halana gel dedi iyi dedim gittim ben daha yeni vardım babaanneni al amcana gel dedi nolur gelmemeyeyim çok fenayım dedim dinletemedim eşek kafalı abin gelmiyo zaten hiç bi yere kalk gel dedi
he dedim bunlar tartışmışlar aldım babaannemi oraya gittim oturduk neyse kalkmaya karar verdik dolmuşla döncez eve ana bi baktık dolmuş kalmamış son saat 23.15 miş kaldık mı mittiminin yerinde bida yürümeye başladık
velhasıl dinlenemiyom bide kabız oldumne çok derdim var bu akşam nerelere gitcem bilmiyom inşAllah bi yere git demez annem de gidip uyurum biraz
yarın da öğleye kadar çalışıp öğlen koşa koşa lazere ordan da izmire gidiciim davetiye dağıtmaya
Allah'ım yardım etsin son 1 hafta :2:
pınar zaten dev gibiyi bırak ben onu giyip ikimiz ayakta duruncaboy farkı cok komik oluyore eşim hemen cıkart dedi.normalde de topuklu giyemiyorum cok acayip oluyoruz.
giy otur anam sen de
satıcı kadına da sasırdım. ne var yani geceliğin altına sürekli terlik ayakkabı mı giyilirmiş. ben hep yalınayagım hayret bişi
[sıze=3]kızlarrr fotolar eklendiiiiii [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?