'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pınarım kıyamam ya
dolmuş vakalarını sorma
kabızlık icin eczaneye git .yada doğal yöntemlerden

*
bideeeeeeeeee dünnnnnn müzelik tüylü terliklerimi giydim arada kullanırım fena değilmiş. yürürken

Himmmm bende mi giysem aslim ben daha o aldığım şeyleri giyemiyirum utanıyorum düz.pijamami giyip oturuyorum aşağı

doğal yöntemlerdeyim şimdilik yeşil çay içiyorum zeytinyağı içiyorum kuru yememeye çalışıyorum

dolmuşa çok sinir oldum ya saf gibi bekliyoz bide durakta

yarım saate yakın bekledik sonra amcamı aradık öğrendik

tüylü terlik bizim yengecan da almıştı alışverişe gittiğimizde ben ne zaman giyildiğini bile bilmiyodum

ordaki kız demişti geceliğin altına panduf mu giyeceksiniz diye

yalın ayak mı gezeceksiniz yoksa demişti bide

gecelik bu adı üstünde giyip uyucam yürüyüşe çıkmıcam ya demiştim bende

almadım ben nişanda normal ev terliklerinden almıştık dğünde de almam sanırım

zaten dev gibiyim ben topuklu tüylü bide

pınar zaten dev gibiyi bırak ben onu giyip ikimiz ayakta durunca boy farkı cok komik oluyore eşim hemen cıkart dedi.normalde de topuklu giyemiyorum cok acayip oluyoruz.
giy otur anam sen de

satıcı kadına da sasırdım. ne var yani geceliğin altına sürekli terlik ayakkabı mı giyilirmiş. ben hep yalınayagım hayret bişi

bende topuklu giyemiyorum boydan sorunumuz pek yok nişanlıcanım uzun ama ben dengemi kaybediyorum topuklu giyince

geceliğin altına yalnızca o tüylü terliklerden giyilirmiş zaar öle didi abla bana

bende topuklu giyemiyorum boydan sorunumuz pek yok nişanlıcanım uzun ama ben dengemi kaybediyorum topuklu giyince

geceliğin altına yalnızca o tüylü terliklerden giyilirmiş zaar öle didi abla bana
aman salla.sen.onu giy terliksiz çıplak ayak.... sahsen.o terlikleri giyince kocalarımizin daha fazla.etkilenecegini sanmıyorum

Günaydınn pınarr sen stresten kabızlık çekiyor olabilirsin canımm benim de stresten telaşeden oluyorum. bol bol su iç canımmm

bende topuklu giymiyorum boylar hemen hemen aynı olunca çok komik olur düğünde bilem converse giyinip gelin olucam ben :))))))))))))))

kızlar bohçayaa gidiyoruz yarın annecik sevgiliciğin annesi ve sevgili gezicez notlar aldım burda sizin söledikleriniz ve eminönde gezilcek yerlerin şimdiden sağolun herkese iyikide yazmışımda sormuşum sizlere

Günaydın kızlar. Özlem evin çok güzel maşallah huzurla yaşayın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…