'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar hayırlı cumalar dün o kadar yogundum ki kenardan bile okuyamadım sizi şimdi okudum.
aaa ben bunu bilmiyodum aslı yaa :26:
ama benim 2 kutu bitmiş olcak hatta ben bırakmıcam uzatçam 35 güne falan :26:
ek korunmaya gerek olmaz benim di mi

ek korunmaya gerek kalmaz o zaman Özgem aslında ilk kutudan itibaren korunma sağlanıyormuş ama ara kanama gelirse ne olur ne olmaz diye diyorlar.
*
gevezek (Adını unutttum iyi mi kusura bakma ya:18:) ilişki kanaması değil canım. hapı kullanmaya başlayınca kimi kişilerde yan etki olarak ara ara kahverengi gibi bir akıntı geliyor (Ara kanama deniyor) eğer öyle olursa 2.kutuda da ekstra bir korunma olsa iyi olur deniyor.
*
özlem gelmiş dün evin hayırlı olsun cnm resimlerini bekliyoruz
*
ecemmmmmmmm bak sorunlar halloluyor canım benim ya
*
gülin gelmiş seni kim unutur yavruuuuuuuuu

Günaydın canlarımmmmm

İ have a problem..... Canımi ise zor.gonderiyorum kalkmak istemiyor... ayrıca another problem de.şu ki.hani şu şey yaptıktan sonra banyo yapmayı geciktirmemek.lazım.yaa benim.saç kurutma falan gibi seylerden dolayı önce ben banyo yapıyorum ben cikana kadar benimki uyukluyor zor kaldırıyorum banyo.yapsin diye..... sizde de oluyor bu durum?????

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................7 ... :123:

_meLinDa_ : 20 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................22... :123:

sinlev : 21 Haziran 2013 Kına

susu_ : 20 Haziran 2013 Kına

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................23... :123:

ce_ce :26 Haziran 2013 Kına
:123:29 Haziran 2013 Düğün .....................29... :123:

gevezek :29 Haziran 2013 Kına
:123:30 Haziran 2013 Düğün .....................30... :123:

Sadece_Askiim :30 Haziran 2013 KIna
:123:4 Temmuz 2013 Düğün .....................34... :123:

boylesine : ?? Temmuz 2013 Kına
:123: 23 Temmuz 2013 Düğün .....................53 ... :123:

hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................78 ... :123:

xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................85 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................93... :123:

kirmiizi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................93... :123:

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................113...:123:

çok yorgunum aslımm her gece her gece sokak çocukları gibi dışardayım tabanlarım şişti artık

eve gidip uyumak istiyorum
kıyamam ben sana gel ben uyutam seni kucagımda az kaldı ama hem abin hem kendin icin ekstra efor harcıyorsun. bol bol vitamin al meyve tüket.
güçten düşme

another ,the other

ı have a same problem ben de kalkmak istemiyorum eşim de hep yorgunuz hala yorgunuz uykuya doyamıyorum. ama bunda havaların da etkili oldugunu düşünüyorum artık. şahsen benim dengem şaştı.
diğer soruna gelince de:18: erkeklerin işi daha kısa sürer bu yüzden ilk eşin duş alabilir.

günaydınn kızlarrrr
bugün 11 de sinoş iş görüşmesine gitcekk dualarımıza ihtiyacı varr :26::26::26:
benim içime olumlu doğuyo ama hep beraber dua edelimm miniğeeee

Günaydın kızlarr

Hayırlı Cuma ' lar...

Diloşş kuzum ayakkabı perfect Güle güle giy.. Hakkınızda da hayırlısı olsun tatlım tez zamanda sorunlarınızdan kurtulursunuz inşaallah

günaydınn canımm
aminn zehroşş hayırlısı neyse o olsun inşallahh :26::26:
*
pınartoş bu dönem yorucuu napacaksın son 1 hafta az daha sabret canımm
*
hümm yorumsuzumm
*
aslımmm, özgemmm

İkimizde salarsak yatar kalırız.o normalde.de.benden daha çok düşkün olduğu için uykuya ben uykulu.da.olsam onu teşvik etmek.için kalkıyorum mecbur..... Yarın da çalışıyor ama yarım.saat geç gidecek yarın ben evdeyim

senin de.yorum yapacağın zaman yakındir tatlım

GÜNAYDIN canım arkadaşlarım
inanınki bu anı sabırsızlıkla bekliyordum
aylardır herşeyimi paylaştığım sizleri şimdi evime davet ediyorum .
tam olarak yerleşmemiş olsada iyikötü bir şekle soktuk evimizi şükürler olsun birazdan fotoğraflarımı ekliyorum ..

Kızlarr dün özgişle ve gülişimle seçtiğimiz nişanda kullanıcağım gelin buketimde geldi

Düğünde kullanıcağım buketide görürüm tez zamanda inşaallaah

Hayırlı uğurlu olsun canım 3 haftaniz kaldı bi aksilik çıkmadan mutlu mesut yaşarsiniz.inşallah yuvaniz da

sarfedecek eforum kalmadı gayrııııı

başım dönüyo dün akşamdan beri işten çıktım zaten davetiye dağıtmaya geçtim

annem aradı halana gel dedi iyi dedim gittim ben daha yeni vardım babaanneni al amcana gel dedi nolur gelmemeyeyim çok fenayım dedim dinletemedim eşek kafalı abin gelmiyo zaten hiç bi yere kalk gel dedi

he dedim bunlar tartışmışlar aldım babaannemi oraya gittim oturduk neyse kalkmaya karar verdik dolmuşla döncez eve ana bi baktık dolmuş kalmamış son saat 23.15 miş kaldık mı mittiminin yerinde bida yürümeye başladık

velhasıl dinlenemiyom bide kabız oldum ne çok derdim var bu akşam nerelere gitcem bilmiyom inşAllah bi yere git demez annem de gidip uyurum biraz

yarın da öğleye kadar çalışıp öğlen koşa koşa lazere ordan da izmire gidiciim davetiye dağıtmaya

Allah'ım yardım etsin son 1 hafta :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…