- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
aaa ben bunu bilmiyodum aslı yaa :26:
ama benim 2 kutu bitmiş olcak hatta ben bırakmıcam uzatçam 35 güne falan :26:
ek korunmaya gerek olmaz benim di mi
pınarımmmmmmmmmmm neyin varrrrrrr
özgem çok heyecanlıgünaydın herkese
22 hazirana son 22
kıyamam ben sanaçok yorgunum aslımmher gece her gece sokak çocukları gibi dışardayım tabanlarım şişti artık
eve gidip uyumak istiyorum
Günaydın canlarımmmmm
İ have a problem..... Canımi ise zor.gonderiyorum kalkmak istemiyor... ayrıca another problem de.şu ki.hani şu şey yaptıktan sonra banyo yapmayı geciktirmemek.lazım.yaa benim.saç kurutma falan gibi seylerden dolayı önce ben banyo yapıyorum ben cikana kadar benimki uyukluyor zor kaldırıyorum banyo.yapsin diye..... sizde de oluyor bu durum?????
Günaydın kızlarr
Hayırlı Cuma ' lar...
Diloşş kuzum ayakkabı perfectGüle güle giy.. Hakkınızda da hayırlısı olsun tatlım tez zamanda sorunlarınızdan kurtulursunuz inşaallah
İkimizde salarsak yatar kalırız.o normalde.de.benden daha çok düşkün olduğu için uykuya ben uykulu.da.olsam onu teşvik etmek.için kalkıyorum mecbur..... Yarın da çalışıyor ama yarım.saat geç gidecek yarın ben evdeyimkıyamam ben sanagel ben uyutam seni kucagımda az kaldı ama hem abin hem kendin icin ekstra efor harcıyorsun. bol bol vitamin al meyve tüket.
güçten düşme
another ,the other
ı have a same problemben de kalkmak istemiyorum eşim de hep yorgunuz hala yorgunuz uykuya doyamıyorum. ama bunda havaların da etkili oldugunu düşünüyorum artık. şahsen benim dengem şaştı.
diğer soruna gelince de:18: erkeklerin işi daha kısa sürer bu yüzden ilk eşin duş alabilir.
senin de.yorum yapacağın zaman yakındir tatlımgünaydınn kızlarrrr
bugün 11 de sinoş iş görüşmesine gitcekk dualarımıza ihtiyacı varr :26::26::26:
benim içime olumlu doğuyo ama hep beraber dua edelimm miniğeeee
günaydınn canımm
aminn zehroşş hayırlısı neyse o olsun inşallahh :26::26:
*
pınartoş bu dönem yorucuu napacaksın son 1 hafta az daha sabret canımm
*
hümm yorumsuzumm
*
aslımmm, özgemmm
özgem çok heyecanlıbu arada sana.ne.diyeceğim.sabah 6 da evden çıkacaksınız.sizde pek.birşey yapacağınızı.sanmıyorum.sizinde insan o.kadar.yorgun oluyor.ki yatıp.uyamak istiyor
Kızlarr dün özgişle ve gülişimle seçtiğimiz nişanda kullanıcağım gelin buketimde geldi
Düğünde kullanıcağım buketide görürüm tez zamanda inşaallaah
Hayırlı uğurlu olsun canımGÜNAYDIN canım arkadaşlarım
inanınki bu anı sabırsızlıkla bekliyordum
aylardır herşeyimi paylaştığım sizleri şimdi evime davet ediyorum .
tam olarak yerleşmemiş olsada iyikötü bir şekle soktuk evimizi şükürler olsun birazdan fotoğraflarımı ekliyorum ..
Kızlarr dün özgişle ve gülişimle seçtiğimiz nişanda kullanıcağım gelin buketimde geldi
Düğünde kullanıcağım buketide görürüm tez zamanda inşaallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?