ev temizliği konusu kafama çok takılıyor yarın temizlencek ama ondan sonra sürekli eşya gelcek yani geri batıcak gibi geliyo
oluyo böyle inan hepimiz yaşıyoz
çok dengesiz bi dönem.. insan bi havalarda uçuyo bi surat 5 karışkendi adıma öyle bi dengem şaştı ki
ama en keyifli şekilde geçirmeye bakmak lazım çünkü bi daha gelmiyo bu zamanlar
farklı bir konu var canım geçen hafta annem ve babamın boşanacağını öğrendim yani düğünüme bir ay kala çok zor günler yaşıyorum ve ikisini de hiçbir zaman affetmiycem bana böyle şeyler yaşattıkları için en mutlu zamanlarımda..
önce bi kaba temizlik yapılsın tabi sonra eşya geldikçe tekrar batıyor zaten düğünden 4 gün önce falan tekrar süpürülüp siliniyor ev hazır oluyor
bende öyleydim. gerçi hala öyleyim ama sen tek yaparsan üstesinden gelemezsin.temizlik konusunda biraz hassasım canım özellikle yatak odam konusunda kimsenin girip çıkmasını istemiyorum oraya temizliğide başkası yaparsa içime sinmez herşeyi kendim yapmak istiyorum o yüzden de yetişemiyorum..
temizlik konusunda biraz hassasım canım özellikle yatak odam konusunda kimsenin girip çıkmasını istemiyorum oraya temizliğide başkası yaparsa içime sinmez herşeyi kendim yapmak istiyorum o yüzden de yetişemiyorum..
:26::26::26::26:
ayy canımm:26:
ne dicem kalakaldımm
diycek bişey yok gerçekten canımbundan sonra hiç yüzüm gülmiycekmiş hiç mutlu olamıycakmışım gibi geliyo :2: düğüne kadar herkese rol yapcaklarmış kimseye çaktırmıycaklarmış kimse bilmese ne olcak benim içim yanıyo ben biliyorum ya o benim düğünüm ama ben mutsuz olucam o gün
bende öyleydim. gerçi hala öyleyim ama sen tek yaparsan üstesinden gelemezsin.
birileri yardım etsin sonra en azından sen üstünden geç
bende öyle yaptım orayı kendim yerleştrdim falan kimse gelmedi
diycek bişey yok gerçekten canımbundan sonra hiç yüzüm gülmiycekmiş hiç mutlu olamıycakmışım gibi geliyo :2: düğüne kadar herkese rol yapcaklarmış kimseye çaktırmıycaklarmış kimse bilmese ne olcak benim içim yanıyo ben biliyorum ya o benim düğünüm ama ben mutsuz olucam o gün
biz galoş almıştık adamlara onu taktırdık.öyle yapıcam artık bide aklıma saçma sapan şeyler takılıyo eşyayı getiren adamlar ayakkabıyla mı gircek acaba şu mu bu mu psikolojim bozuldu galiba..
farklı bir konu var canım geçen hafta annem ve babamın boşanacağını öğrendim yani düğünüme bir ay kala çok zor günler yaşıyorum ve ikisini de hiçbir zaman affetmiycem bana böyle şeyler yaşattıkları için en mutlu zamanlarımda..
mutsuz olmazsın inşallahh :26::26:
senin de kendi ailen kendi yuvan olacak artıkk, siz birbinize mutluluk katacaksınızz
şuanda bitirme tezine, eşyalarına ve eşine odaklan her şey çok güzel olur inşallahh:26:
biz galoş almıştık adamlara onu taktırdık.
bende öyleydim. gerçi hala öyleyim ama sen tek yaparsan üstesinden gelemezsin.
birileri yardım etsin sonra en azından sen üstünden geç
haklısın tek başına üstünden gelinmezaslı senin candy crush oyunun devam mı
niye öyle düşünüyorsun
evet üzülüyorsun gayet normal ama ters açıdan bak ya da onların açısından bak.
kardeşin varmı bilmiyorum ama sürekli evde surat asan birbirlerini görmeyen kavga eden anne baba olacağına ayrı ama mutlu anne baba olurlar.
evet zor bir dönem ama biz yengemlerle altlı üstlü otururduk. hiç anlaşamazlardı kavga ederler sesler kesilmez bazen.
kuzenim gelir bana ağlardı bu arada 29 yaşında kuzenim. evde bir huzur yok derdi,boşancaz diyorlar bu yaştan sonra ayıp diye boşanmıyorlar.millet ne der derdindeler.böyle ise kendi hayatları yok, kendi hayatları olmadığı gibi benim de psikolojimi yerle bir ettiler onlardan nefret ediyorum derdi.
sonuç; hala aynı girdabın içinde.
inan çok üzüldüm
canım biliyorum çok zordur sen mutluluğunu doya doya yaşayamıyosundur ama sonuçta boşanmak kolay bi karar değil
onlar da iyice düşünüp taşınıp vermişlerdir bu kararı, belki böyle çok daha mutlu olacaklar
kesinlikle çok kötüdür anne babanın boşanması ama eğer böyle mutlu olacaklarsa boşanmaları belki daha iyi
herşey gönlünüzce olsun inşallah
:44::44::44::44:aslında uzun süredir boşanmalarını bende istiyodum çünkü artık o duruma geldiler gerçekten evde huzurun h si yok.. güzelce ayrılma kararı alsalardı inanın ben bu kadar üzülmezdim.. ama evliliklerine üçüncü bir kişi girdi.. fazla detaya girmiycem anlamışsınızdır zaten.. beni kahreden olayın bu kısmı.. yeni yeni toparlanıyorum ilk öğrendiğim zamanlar ne uyku uyudum ne yemek yedim sürekli ağladım kafamı toplayamadım.. şimdi düğünüme ve tezime odaklandım.. ama hala o mutsuzluğu üstümden atabilmiş değilim.. o yüzden diyorum ikisinide affetmiycem diye yoksa boşanmak da hayatın bir gerçeği.. ama medenice olduğu zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?