'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:44::44::44::44:

bunu kim yaptıysa zaten hoş olmamış ama bu yüzden evliliğe inancını yitirme derim.
kim mutsuz ettiyse mutsuz da olur

aynen ama hatasından dönmeye de niyeti yok öyle diyeyim.. bu saatten sonra yapacağım bişey yok artık bir an önce bu evden gidip kendi hayatıma başlamak istiyorum..

çıkışa son 2 saat hala kartım gelmedi

kartını evden birisi alabilir ki benimkini annem almıştı kuryeler veriyorlar çünküm onlarda bıkıyor artık git gel yapmaktnn daha bugün didiler bana alsanız siz diye

limonluseker inan ne diyeceğimi şaşırdım ama ne olursa olsun şunu unutma sen nişanlınla beraber yeni bir yuva kuracaksın ona ve tezine odaklan inş herşey güpgüzel geçecek ki çünkü sevdiğin insan yanıbaşında olacak her zaman
bazen büyüklerde çocuk gibi davranabiliyorlar :26:

inşallah her şey güzel olur canım çok sağol tek güvendiğim kişi o zaten bide o üzerse beni ne yaparım bilmiyorum...

ilk davetiyelerimi gülin ve zehraya verdim bugün
haftaya dağıtmaya başlıcam arkadaşlar için olanları

İyi akşamlar canlar iyi akşamlar size mesai biter maviş kaçar çünkü evime gidiyorumuçaraktan erken çıkıyorum tvlerimiz kurulacak ki
Sonram yarın görüşemiyeceklerimi şimdiden iyi tatiller ben yarın izne ayrılıyorum 18 hazirana kadar yokum benide özleyin tamam mı yoksam gelince ağlarım burayı su basar
Ben başkam ne dicektim yaw unuttum:44::44::44: neysem hatırlarsam gelirim telden kaçamak yaparsam gelirim hepinizi kocaman şapırtılı şapırtılı öpüyorum ki
Bidem yarın ve pazar benim sınavlarım var bana bol bol dua edin olur mu hadiyin ben kaçtım
Ayrıca dilamik ve çağloşum düğüne bekliyorum haa yanlıs bırakmayın peni yazık bana

Son düzenleme:
günaydın

maviş gitmiş güzel geçer umarım herşeyin stres yapma kafana da takma artık çanlar senin için çalıyor :123::123::123::123::118::118::119::119:

günaydınnnnnnnnnnn

haftaya bugün düğünümüz var bizimmmmm :123::123::123::124::124::124::124:

mutlu ve gururluyummm:131::131:

siz napıyonuzzz

aslıcıkımmm senin tırtıl daha kozasından çıkamadı mıııı :86::86::86:

kelebek olamadı mıııı

hee ben bugün izmire geliyoommm saat 4 te trene binicem 6 da ordayım inşAllah

beni karşılasanaa

ayy çok mu açık açık yazdım

görüşebilirmiyiz kiiii :26::26:

pınarımmmmmm insan bir özelden yazar Allah seni

ben dalmışım taksime alsancaktaki yürüyüşlere buraya yeni girdim.

girersen bir daha bana haber verir misin?

öğlen çıkarsam yürüyüşe gitcem

Eki Görüntüle 725880

gündaşım saç harika hep yandan istiyordun en güzel yandan bu

dilam teşekkür ederim dua istemişsin benim için dua eden arkadaşlar Allah razı olsu tam sonuçlanmadı ama program bilmemem bi eksi onlar için diğer her yönümü beğendiler..

dün çeyizim gitti çok duygulandım ağladım hatta ama aşk yuvamız harika oldu yorgunlıuktan foto çekemedim en kısa zamanda ekleyecem..

özlem evin harika olmuş güle güle oturun huzurunuz eksik olmasın inşallah

hepinizi öpüyorum ülkemiz için dua edelimmmmmm

teşekkürler canım
yerleri bi daha silicem suya sadece sirke mi katayım yoksa deterjanla birlikte mi katayım

günayddddddddddın kiii komacaaaan yine uykulu ve dinlenememiş bir hafta başıyor hemide en yoğunundan

maviş gitmişşş aşk yuvasını oluşturmaya ki

sineemm inş olumlu şekilde dönüşş yaparlar yaaaa bir de şey sen nereye gitmiştin görüşmeye :26:

limonluşeker bak temizliğin bitmiş bile ne güzell

Son düzenleme:
Günaydınnn arkadaşlar çok yorgunummm h.sonu hiç dinlenemedim annem ütü olacak dantelleri çıkarttı yavaştan bir kısmını ütüledim, gelinik provam vardı ve damatlığımzı da aldıkkk çok şükür 2 gün gezdik damatlık içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…