'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kolay gelsin canlar kolay gelsin size yorgun bir gelin adayı geldi yarın izne ayrılıyorum o yüzden işleri toparlamaya çalışıyorum iş üstüne iş çıkartıyorlar bana bide bana salı günü 2 saatliğine işe geleceksin diyolar eğitim varmış ağlamak istiyorum ben yaaa:84::84::84::84:

hadii yaaa
bu arada mavişş kaç gün izinlisin senn:44::44:
7 gün önce üstelik bi de balayı varr

ev temizliği konusu kafama çok takılıyor yarın temizlencek ama ondan sonra sürekli eşya gelcek yani geri batıcak gibi geliyo

bu soruya evliler daha net cevap verir ama eşyalar tam oturana kadar temizlik bitmez bencee
en son bütün eşyalar gelir temizlik yapılır o zaman ev tam olurr

1 ay baya uzun bi süree
panikleme her şey yetişirr
burda gördük jet hızıyla düğün yapıp jet ünvanına sahip arkadaşlarııı

sadece iki haftam var aslında önümüzdeki hafta bitirme tezimi yazmam lazım son haftayıda saymasam öyle işte ama yetişir inşallah zaten ondan daha önemli sorunlarım var bu aralar...

işleri bi yoluna koyayım telefonlar sussun yicem dilam yicemmm

maviş hafta ortası gibi çıksan izine daha geç iş başı yapsan evde vakit geçirsen daha iyi olmaz mı ben tekrar iizn almayı düşünüyorum mesela maaşı bi atlatalım da

limonluseker bir ay gayet normal bi süreç evin kaba temizliğini yaparsınız eşyalar gelir gider batar ama önce genel bi temizlik şart oluyor sonrasında zaten eşyaların geldikçe odalarını siler süpürürü yerleştirir çeyizini serer kapatırsın kapıcıklarını yani

sadece iki haftam var aslında önümüzdeki hafta bitirme tezimi yazmam lazım son haftayıda saymasam öyle işte ama yetişir inşallah zaten ondan daha önemli sorunlarım var bu aralar...

eşyalar gelmeden bi dip kçşe temizlik yaparsınız
son hafta da eşyalar gelince bi üstünden geçersiniz
herşey yetişir hallolur arkadaşım

inşallah canım.. ama moralman çökmüş durumdayım hiç birşey için hevesim kalmadı..

oluyo böyle inan hepimiz yaşıyoz
çok dengesiz bi dönem.. insan bi havalarda uçuyo bi surat 5 karış kendi adıma öyle bi dengem şaştı ki
ama en keyifli şekilde geçirmeye bakmak lazım çünkü bi daha gelmiyo bu zamanlar

idare ett maviş napacann
hemen gidip gelirsin salı günüü

Öyle olacak kuzum yaa başka yolu yok ama canım sıkılmıyor değil bu duruma

Kuzum çarşamba kınam cuma düğünüm zaten tam vakti iznin biraz dinlenim diyorum ama salı günü tekrar çağırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…