inadımdan nefret ediyorum yaaaa onun yüzünden aç kaldım ne güzelde tatlı istiyoreydi canımsı ahh ahh
pınarrrr
noldu kiii yemeğin inadı mıı olurr yaaa
bi kere yemicem şimdi dedim sonra da gitmedim evde de yemek hazır değil nasıl geçer bugün bu kafayla bilmem
neden kimse cevap vermiyor bana
Kolay gelsin canlar kolay gelsin size yorgun bir gelin adayı geldi yarın izne ayrılıyorum o yüzden işleri toparlamaya çalışıyorum iş üstüne iş çıkartıyorlar bana bide bana salı günü 2 saatliğine işe geleceksin diyolar eğitim varmış ağlamak istiyorum ben yaaa:84::84::84::84:
ev temizliği konusu kafama çok takılıyor yarın temizlencek ama ondan sonra sürekli eşya gelcek yani geri batıcak gibi geliyo
hadii yaaa
bu arada mavişş kaç gün izinlisin senn:44::44:
7 gün önce üstelik bi de balayı varr
bu soruya evliler daha net cevap verir ama eşyalar tam oturana kadar temizlik bitmez bencee
en son bütün eşyalar gelir temizlik yapılır o zaman ev tam olurr
Ya kuzum şu anda sinirden deliye dönmüş durumdayım
Kuzum ben 16 gün felan izinliyim 18 haziran salı günü işbaşı yapcam
sağol canım cevabın için ama zaman az kaldı ne eşya geldi ne temizlik yapıldı nasıl yetişcek bilmiyorum
1 ay baya uzun bi süree
panikleme her şey yetişirr
burda gördük jet hızıyla düğün yapıp jet ünvanına sahip arkadaşlarııı
sadece iki haftam var aslında önümüzdeki hafta bitirme tezimi yazmam lazım son haftayıda saymasam öyle işte ama yetişir inşallahzaten ondan daha önemli sorunlarım var bu aralar...
eşyalar gelmeden bi dip kçşe temizlik yaparsınız
son hafta da eşyalar gelince bi üstünden geçersiniz
herşey yetişir hallolur arkadaşım
inşallah canım.. ama moralman çökmüş durumdayım hiç birşey için hevesim kalmadı..
bendeeşim 4 kg ben 3 kg
ama artık şişkinlik yapıyorakşamları yürüyüş yapacagız (umarım)ve sanırım ben platese yazılacağım.
aynadaki ben göbek
idare ett maviş napacann
hemen gidip gelirsin salı günüü
işleri bi yoluna koyayım telefonlar sussun yicem dilam yicemmm
maviş hafta ortası gibi çıksan izine daha geç iş başı yapsan evde vakit geçirsen daha iyi olmaz mı ben tekrar iizn almayı düşünüyorum mesela maaşı bi atlatalım da
limonluseker bir ay gayet normal bi süreç evin kaba temizliğini yaparsınız eşyalar gelir gider batar ama önce genel bi temizlik şart oluyor sonrasında zaten eşyaların geldikçe odalarını siler süpürürü yerleştirir çeyizini serer kapatırsın kapıcıklarını yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?