- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
canım ben 2 ay önceden başladım içmeye adetimi düğüne denk getirmemek amaçlı
ama 1 ay önceden başlaman yeterli deniyor
Maşallah hevesli gördümm sizleri bende başlıyorum artık bugünden itibaren sabah her nekadar diyete aykırı kahvaltı yapsamdageç kaldım iş yerinde yaptım kahvaltımı bende her ay gram altın almak istiyorum bakalım ama düğün sırasında olmuyor ama sizin yaptığınız gb bozuk paraları arada atsam o zman sıkılmam Aslıııı siz nasıl birikim yapıyorsunuz eşinle gelirleri masrafları nasıl ayarlıyorsunuz?
gram altın alıyor musun ?bu akşam kumbara açılımı var benim de
çamaşır alasım yok aslında var baya.. nasıl değerlendirsem acaba
ALBÜM yaptım bakın kaldıracağım
bizim düğün borçlarımız da oldugu icin ben defter tutuyorumgıda,kozmetik,giyim ne kadar ne aldık yazıyorum hepsini. elektrik,su,doğalgaz vs.
aylık gideri saptıyorum. sonra kredi kartlarımıza ve diğer borclarımızı ayarlıyoruz.
kenarıya simdilik birsey atamıyoruz. gelir gider başabaş şuan.
ileride takbiri ev masrafını defterden bakıp eve ayırıp sonra ne kadar kenarıya ayırabiliriz göreceğiz defter sayesinde.
ben kumbaraya attıklarımla gram altın yapıyorum işte bir o varevde anahtarlarımızı koydugumuz sepet var eşim bozukluklarını oraya yatıyor. onun da ucundan alıp kumbarama atıyorum
gram altın alıyor musun ?
yada biriktir ayrı hesapta onları sonra değerlendirsen özgem
hümmmmmmmm
aşkınız yuvanız daim olsunmusmutlu ol emi
Maşallah canım evin çok zevkli gerçektenGüle güle mutluluklar otur
bizim düğün borçlarımız da oldugu icin ben defter tutuyorumgıda,kozmetik,giyim ne kadar ne aldık yazıyorum hepsini. elektrik,su,doğalgaz vs.
aylık gideri saptıyorum. sonra kredi kartlarımıza ve diğer borclarımızı ayarlıyoruz.
kenarıya simdilik birsey atamıyoruz. gelir gider başabaş şuan.
ileride takbiri ev masrafını defterden bakıp eve ayırıp sonra ne kadar kenarıya ayırabiliriz göreceğiz defter sayesinde.
ben kumbaraya attıklarımla gram altın yapıyorum işte bir o varevde anahtarlarımızı koydugumuz sepet var eşim bozukluklarını oraya yatıyor. onun da ucundan alıp kumbarama atıyorum
Defter tutmakta çok mantıklı istikrarlı gtmek önemli ben de yazıp gelir gider durumunu ayarlamayı planlıyorum ama devam ettirirmiyim bilmiyorum sıkılmam inş
bu akşam kumbara açılımı var benim de
çamaşır alasım yok aslında var baya.. nasıl değerlendirsem acaba
gram altın alıyor musun ?
yada biriktir ayrı hesapta onları sonra değerlendirsen özgem
hümmmmmmmm
aşkınız yuvanız daim olsunmusmutlu ol emi
herkese günaaayydııın geciktim yine dostlar son haftalar yoğun oluyor okul...
haftasonu da çok yoğun geçti, cuma ailemin yanına gttim oradakı esyaları annem hazırlamış,
cumartesi sevdiceğim geldi mutfak masası baktık alışveriş merkezini gezdik,
nişan bohçamıza ek olarak kozmetik ve kıyafet ekleyelim demişti kayınvalidem ama ben yine bişey seçemedim begendıgım cekete 400 tl dediler napiiim
ama huzuruma damatlık aldıııkkevde bıraz dınlendık eşyaları arabaya indirdik annemı de aldık geri döndük, kayınvalidemlerde kaldık o gun, dün de evimizi temizledik yerleştirdik, bulaşık makinem ilk çalışmasını gerçekleştirdi düşündüğüm kadar gerilmedim çok şükür mutfak dolapları dolmaya başlayınca bıraz kaygılandım ama geçti.. gecelikleri de koruma altına aldım annem sağolsn kucuk hurca yerleştirmiş görünmeden çekmeceye yerleştrdm
sırada kına hediyeliği ve halılar var. Bir de bugün kuaförü netleştirmelıyım işte böylee
kına hediyeliği al :))) ben yenilerini de buldum :)) burada paylaşıyım hem herkesin fikrini alayım sizce hangisi , yastık mıknatıslı, kelebekli olan da lavantalı ve mıknatıslı ??
Eki Görüntüle 726878
Eki Görüntüle 726877
Eki Görüntüle 726880
,kızlar elifden haberi olan var mı? hiç gözükmedi kaç gündür. Merak ettim açıkcası ???
günaydınn kızlarrr
*
aslımm pınartoş vertigo olmuşş
acile kaldırmışlarrr
*
haticeyle konuştum eşi sürpriz balayı ayarlamışş
gitmişler, eğlenmişlerr
mavişe de mutluluklar diledii,
bizlere de selamlar söledii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?