'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Maşallah hevesli gördümm sizleri bende başlıyorum artık bugünden itibaren sabah her nekadar diyete aykırı kahvaltı yapsamda geç kaldım iş yerinde yaptım kahvaltımı bende her ay gram altın almak istiyorum bakalım ama düğün sırasında olmuyor ama sizin yaptığınız gb bozuk paraları arada atsam o zman sıkılmam Aslıııı siz nasıl birikim yapıyorsunuz eşinle gelirleri masrafları nasıl ayarlıyorsunuz?

günaydın kızlar pınara çok çok geçmiş olsun stresten oluyor benim arkadaşımda yaşadı bu durumu hem çok zayıfladı hemde 2 ay çekti sonunda çok iyi oldu stres bunun sebebi

haftasonu nişan bohçası telaşemiz oldu kızlar cumartesi anneler ve aşkımın ablası eminönüne gittik ben unutuyorum bana alınıcakları aşkımın ablası hatırlatıyo oda 3 4 hafta önce nişanlandı satıcı kızda aşkımın ablasını benim ablam sanmış siz görümcemi oluyorsunuz görümce böyle en pahalı şeyleri beğenmez sizin geliniz en uygunu sadeyi beğeniyor hattaha aldırcaklarını unutuyor siz hatırlatıyorsunuz biz burda kavga görmeye alışığız dedi ben gülmeye başladım sandık istemiyorum diye tuturdum anlayışla karışladılar eğer almak istiyorsanız alın dedim en son ablası kozmatikleri neye koycaz giz mini sandık beğen bende öyle aldım dedi ama hep taşlılar vardı sonra kenar köşede pudra pembesi üstüne sadece minik taş ve püskülü olan bişi gördüm aşkımda ablasına bak giz şu köşede kalmış bişiyi beğeniyo abla çünkü hem tek bir tane hemde taşsız kokoş değil deyince koptum ben :)

gelellim kokoş tüylü terliğe aşkımın ablası kız çeyizinde olmalı giymicen biliyorum ama almalıyz hade seç bir tane dedi satıcı kızda çıkarırken tüyleri çıkan istiyorum toka gibi olan muhakak vardır dedim yok dedi bende iyi bakın dedim minik taşı olan etrafında tüyleri olan ama saç tokası gibgi lastikli olan tüyü çıkan terliklerim oldu çok şık çok şık :) tüylü ve tüysüz oluyor

6 lı gecelik setini seçmek ne zormuş sade birşey yok herşey taşlı taşlı ful dantelli ben sade ama sabahlığında minik kurdaleylekol kenarında birleşen dantel tercih ettim :)

dünde aşkıma gittik kozmatiklerimizi ikimiz aldık çok güzeldi çok yorulduk ama değdi kızlar güzel heyecanlarmış allah herkese nasip etsin sizdende çok fikir aldım teşekkürler herkese

buda aldıklarımın linki

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...2-gizin-askina-hazirladigi-nisan-bohcasi.html

bizim düğün borçlarımız da oldugu icin ben defter tutuyorum gıda,kozmetik,giyim ne kadar ne aldık yazıyorum hepsini. elektrik,su,doğalgaz vs.
aylık gideri saptıyorum. sonra kredi kartlarımıza ve diğer borclarımızı ayarlıyoruz.
kenarıya simdilik birsey atamıyoruz. gelir gider başabaş şuan.

ileride takbiri ev masrafını defterden bakıp eve ayırıp sonra ne kadar kenarıya ayırabiliriz göreceğiz defter sayesinde.

ben kumbaraya attıklarımla gram altın yapıyorum işte bir o var evde anahtarlarımızı koydugumuz sepet var eşim bozukluklarını oraya yatıyor. onun da ucundan alıp kumbarama atıyorum

bu akşam kumbara açılımı var benim de
çamaşır alasım yok aslında var baya.. nasıl değerlendirsem acaba

Son düzenleme:

Allah ödeme kolaylığı versin canım sağlık olsunn

Defter tutmakta çok mantıklı istikrarlı gtmek önemli ben de yazıp gelir gider durumunu ayarlamayı planlıyorum ama devam ettirirmiyim bilmiyorum sıkılmam inş

Defter tutmakta çok mantıklı istikrarlı gtmek önemli ben de yazıp gelir gider durumunu ayarlamayı planlıyorum ama devam ettirirmiyim bilmiyorum sıkılmam inş

devam ettirsin ya zor birsey değil olmadı nette program yap. yine olur.

bu arada hüm evin bembeyaz umarım temizlikte fenalık gelmez

herkese günaaayydııın geciktim yine dostlar son haftalar yoğun oluyor okul...
haftasonu da çok yoğun geçti, cuma ailemin yanına gttim oradakı esyaları annem hazırlamış,
cumartesi sevdiceğim geldi mutfak masası baktık alışveriş merkezini gezdik,
nişan bohçamıza ek olarak kozmetik ve kıyafet ekleyelim demişti kayınvalidem ama ben yine bişey seçemedim begendıgım cekete 400 tl dediler napiiim

ama huzuruma damatlık aldıııkk evde bıraz dınlendık eşyaları arabaya indirdik annemı de aldık geri döndük, kayınvalidemlerde kaldık o gun, dün de evimizi temizledik yerleştirdik, bulaşık makinem ilk çalışmasını gerçekleştirdi düşündüğüm kadar gerilmedim çok şükür mutfak dolapları dolmaya başlayınca bıraz kaygılandım ama geçti.. gecelikleri de koruma altına aldım annem sağolsn kucuk hurca yerleştirmiş görünmeden çekmeceye yerleştrdm
sırada kına hediyeliği ve halılar var. Bir de bugün kuaförü netleştirmelıyım işte böylee

bu akşam kumbara açılımı var benim de
çamaşır alasım yok aslında var baya.. nasıl değerlendirsem acaba

kına hediyeliği al :))) ben yenilerini de buldum :)) burada paylaşıyım hem herkesin fikrini alayım sizce hangisi , yastık mıknatıslı, kelebekli olan da lavantalı ve mıknatıslı ??

Son düzenleme:
gram altın alıyor musun ?
yada biriktir ayrı hesapta onları sonra değerlendirsen özgem

hümmmmmmmm
aşkınız yuvanız daim olsun musmutlu ol emi

aslında nişan takılarım duruyo ama aralarında arkadaşlara takı için tırtıkladım
gram yapıp içlerine eklesem güzel olabilir, düğün takılarıyla da beraber evcazımızı ödeyelim

hmm bu da mantıklı
ama sayıya karar veremiyorum işte, kalabalık kına olcak benimki
bence ayna diyorum bu arada

yastık da sevımlı gorundu gözüme bi de fiyatı yarı yarıya düşük
sen yakınların için al tatlım bayanlara yakın arkadaşlarına verırsın :)
bi arkadaş bekar bilekliği dağıtmıştı mesela onun gibi bekar aynası olur senınkı de

kızlar günaydın yeni hafta kutlu mutlu olsun ben bomboş bir haftasonu geçirdim aslında yapılacak çok iş vardı ama napalım dinlendik bu hafta da pınar hastaymış çok geçmiş olsun stresten oldu yazık çok koşturuyodu bir an önce düzelir inşallah hüm fotoğraf paylaşmışsın sanırım istek gönderdim kabul edersen sevinirim evini ben de görmek isterim

geçmiş olsun pınaar hemencik iyileşsin koçum benimm

aleykümselaam haticeye çok sevındım sürpriz balayı falan her şey yolunda demek ki çok şüküürr

ama kına hediyeliğine bişey demedinizz :44:
biliyorum kararsızlıgımdan sıkıldınız nişancanım bile sıkıldı ama napiim seçemiyorum:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…