Ben o listede olmadğımdan çapulcu olarak silinme şerefine de erişemedim
Çok şaşkınım olanlara...Sizler kadar samimi olmadığım için çok fazla üzülmedim açıkçası ama böyle düşünceye sahip bi insan olmasına üzüldüm.Meslektaş olmak ayrı mevzu vicdan ayrı mevzu demek ki ellerine cop verilen herkes aynı vahşiliğe erişiyor savunulduğuna göre...
Çok yazık çok...
özlemcim kimin yazdığını ifşa etmesen daha güzel olur.
bence vakit varken mesajını düzelt derim. sonuçta burası sanal ortam .
haa bir de doğrusun beğendiğin yazıyı unutmamışsın canım
aslım ben uzun süre kullandım...cok severimmmm
özlemcim kimin yazdığını ifşa etmesen daha güzel olur.
bence vakit varken mesajını düzelt derim. sonuçta burası sanal ortam .
haa bir de doğrusun beğendiğin yazıyı unutmamışsın canım
çapulunu yidiğimmm
kıyamam eksik mi kaldınn senn
biz senin yerine de erişmiş olalım mademm
gülinnnnnnnnnnnnnn
istiyosan ben seni silebilirim listemden
ama edt ya ondan dedim uçar mı gider mi kokusu
off akşama ne yapcam yayaz geldi mutfağa giresim yok.
Yi beni yi beniii
Eksik kaldım ben yaa
Sil de gör bak neler yapıyorum sana
Son cümlenden dolayı seni öpmelere doyamam şuan
kızlar isteyen istediği gibi düşünür, isteyen istediğini beğenir. bunun için birbirinize mahalle baskısı yapmayın derim. o kişinin cümlesini beğenir ama kendisi gibi düşünmeyenleri silmesini tasvip etmeyebilir. özlem beğenmemiş ama beğense bile bence problem yok. sorun kendisi gibi düşünmeyenleri listeden silmesi kişinin.
lütfen geniş düşünelim, farklı düşüncelere açık olalım, fikirleri bireye indirgemeyelim rica ediyorum.
kızlar isteyen istediği gibi düşünür, isteyen istediğini beğenir. bunun için birbirinize mahalle baskısı yapmayın derim. o kişinin cümlesini beğenir ama kendisi gibi düşünmeyenleri silmesini tasvip etmeyebilir. özlem beğenmemiş ama beğense bile bence problem yok. sorun kendisi gibi düşünmeyenleri listeden silmesi kişinin.
lütfen geniş düşünelim, farklı düşüncelere açık olalım, fikirleri bireye indirgemeyelim rica ediyorum.
ama edt ya ondan dedim uçar mı gider mi kokusu
off akşama ne yapcam yayaz geldi mutfağa giresim yok.
aslıcım..bende tartışmak için açıklık getirmek için yazıyorum
ozaman kişileri ilk sırada gülin olmak üzere gereksiz bir tavır içine sokacak kelimeyi kullanmanın yanlış olduğunu kabul etmelisin..
o üstü kapalı bir eleştiri cümlesi bence
tabiiki sorgulayacak merci değilsin ama burası sanalda olsa bir arkadaş ortamı ve bana karşı gereksiz bir şekilde tavır sergilenmesine neden oldun ...
daha fazla konuşmayacağım tamam özlemcim .
begendiğimi hatırlamıyorum deyip yanlışlıkla begenmiş olabilirim demen de senin benim sözümden hiçbir farkı yok.
yanlış ya da doğru sana kalmış.
niye yanlış anlasın kiburada oldugu kadar facede arkadas değil misiniz? değil miyiz?
lütfen konu kapansın tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?