'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çapulunu yidiğimmm
kıyamam eksik mi kaldınn senn
biz senin yerine de erişmiş olalım mademm

Son düzenleme:
özlemcim kimin yazdığını ifşa etmesen daha güzel olur.

bence vakit varken mesajını düzelt derim. sonuçta burası sanal ortam .

haa bir de doğrusun beğendiğin yazıyı unutmamışsın canım

ben öyle bir yazıyı beğendiğimi hatırlamıyorum aslıcım ...
öncelikle laf sokmaya çalışmadan önce farklı biçimlerde bu konuyu sorgulayabilirsin (!)
ki burada farklı görüşe sahip olan insanların birbirini facebook tan silmesini eleştiriken ..
ki öyle olmama rağmen ... belki bende sizinle farklı görüştenim ama sizinle arkadaşlığımı sürdürüyorum laf sokmaya ne gerek var.. sende eleştirdiğin kişilerden olmuyormusun yani arkadaşım ...

ayrıca ben facebook çoğu zaman telefondan giriyorumm.
balkonuma çıkıpta tava tencere çalan biri olarak ve bunuda sayfamda paylaşmış biri olarak
kalkıpta neden kendimi koyun yerine koyup muhtemel şahsın gönderisini beğeneyim .. böyle bir durum olmuşsa bir yanlışlık olmuştur bilerek yapmamı akıl almaz çünkü .

bence öncelikle eleştirdiğin kişilerden olmamaya çalış .. şuanda herkes seninle birlikte yazın yüzünden beni eleştiriyordur çünkü ...

gülincim o son cümle yanlış sonucu yazılmış ama sen yanlışlık sonucu o cevabı vermedin..
yazık gerçekten milleti eleştiriyorsunuz listesinden siliyor die ama tekrar söylüyorum ..
bir yanlışlık sonucu ben o gönderiyi beğenmişim ama siz karşı görüşten olduğumu düşünüp şuanda beni eleştiriyorsunuz..
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

bence yargılamadan önce sorgulamak gerekir ..

b

Son düzenleme:
ama edt ya ondan dedim uçar mı gider mi kokusu

off akşama ne yapcam ya yaz geldi mutfağa giresim yok.

edt bana da gider gibi geliyoo
ayrıca yaz yemeği olarak makarnayı haşa üzerine de yoğurt dökk,
bide üstüne domatesli sos yap serp naneyi üstüne daha nolsunn

Yi beni yi beniii

Eksik kaldım ben yaa

Sil de gör bak neler yapıyorum sana

kızlar isteyen istediği gibi düşünür, isteyen istediğini beğenir. bunun için birbirinize mahalle baskısı yapmayın derim. o kişinin cümlesini beğenir ama kendisi gibi düşünmeyenleri silmesini tasvip etmeyebilir. özlem beğenmemiş ama beğense bile bence problem yok. sorun kendisi gibi düşünmeyenleri listeden silmesi kişinin.

lütfen geniş düşünelim, farklı düşüncelere açık olalım, fikirleri bireye indirgemeyelim rica ediyorum.

özlem burda tartışmayacağım gerginlikte yaratmayacağım..
ben seni eleştirmedim farkındaysan.
eleştiri bu şekilde olmaz.
herkesin görüsü kendine dedim yine de diyorum.
bu beni bağlamaz.
sadece 2 kez üst üste sorunca o cevabı verdim.
seni sorgulayacak olan mercii de ben değilim haddime de değil.

teşekkür ederim krizcim aklıselim bir cevap verdiğin için...
ben evimde yemek yapmadan önce
tavamla tenceremle balkonda eleme katılmış biriyim.

burada açıklama yapmamın nedenide
söylenenlere karşı yapılan ters hareketlerdir.

sorun zaten bu değil kriz.
beğenir beğenmez beni bağlamaz.
daha az önce bir elin 5 parmağı birbirine benzemez derken ben ona niye böyle diyemem demem de.bana düşmez.
2 kez üst üste soru çıkınca bu cevabı verdim.

aslıcım..bende tartışmak için açıklık getirmek için yazıyorum
ozaman kişileri ilk sırada gülin olmak üzere gereksiz bir tavır içine sokacak kelimeyi kullanmanın yanlış olduğunu kabul etmelisin..
o üstü kapalı bir eleştiri cümlesi bence

tabiiki sorgulayacak merci değilsin ama burası sanalda olsa bir arkadaş ortamı ve bana karşı gereksiz bir şekilde tavır sergilenmesine neden oldun ...

Merhabalar..

Benim yazdıklarımı belki hiç bi zaman anlamayacaksınız, yada bilmiyorum anlamak istemeyeceksiniz, belki de çok çok iyi anlarsınız.
İlk olarak o koyun sürüsü kısmını eşim yazdı, bunun üzerine yemin bile edebilirim.
Ama arkasında durmayacak, ya kusura bakmayın diyecek de değilim.
Sadece şunu söylemek istiyorum, hiçbir fikirden değilim.
Tepkilerini saygıyla, sakinlik içerisinde ileten herkesin yanındayım! İnsanız her şeye boyun eğmemiz hiçbir zaman beklenemez. Sadece olayların bu noktaya, taşkınlığa, şiddete kadar süregelmesi hiç hoşuma gitmedi!
Bunu profilimde de kaç kere söyledim. Ancak mesleğime yapılan bu haksızlığa daha fazla dayanamıyorum!
Her facebook u açtığımda karşımda polise nefret kusan hakaret eden söven insanlar görmekten bıktım artık.
Bende bunu size hiç yakıştırmadım açıkçası!
Biriniz Tayyipçi, biriniz anti Tayyipçi olabilirsiniz.
Bununla ilgili kimseyi silmedim ben.
Şuan profilimden bana ağır ithamlarda bulunan arkadaşlarımızı, hepinizi toptan neden silmedim peki?
Tabi ki de görüş farklılıkları olacaktır.
Benim derdim polise, biber gazına laf atan herkesle!
Bu görüşlere katılmıyorum, polis bilmem ne çocuğu gibi ifadelere dayanamıyorum, tek derdim bu!
Çok direndim, inanın bana.
Onca şey paylaştık sizinle.
Görüşüme zıt veya değil farklı farklı yazanlar oldu içinizde.
Hiçbiri önemli değil!
Sadece ben mesleğime olan hiçbir hakareti kabul edemiyorum artık!
Evet siz de biliyorsunuz, kimse emirsiz iş yapmaz. Emirsiz polis hiç olmaz!

Bunca zamanı bunca şeyi böylece bitirmek, hele hele kötü olan olmak hiç istemezdim.
Evet şu an birliksiniz, ve ben kötüyüm.
Kötü olan her zaman uzak durur, kötü olan her zaman susar.
Çok isterdim burada, aranızda olmak, ama artık mümkünatı yok görünüyor.
Hepinizi ayrı ayrı çok sevdim, inanın bende çok üzgünüm.
Ağlıyorum.
Dilerim bunca zamanın hatrı vardır, bu konu burada kapanır..
Eğer sizleri hayal kırıklığına uğrattıysam ayrı ayrı özür dilerim.

Bunu açıklamak istedim bunca zamanın hatrına, sadece görüşleri farklı olduğu için kimseyi silmedim ben bu böyle bilinsin.
Bu kadar çocuk değilim, dediğiniz gibi.

Sadece ben kaldıramadım hepsi bu.

Hoşçakalın.

daha fazla konuşmayacağım tamam özlemcim .

begendiğimi hatırlamıyorum deyip yanlışlıkla begenmiş olabilirim demen de senin benim sözümden hiçbir farkı yok.
yanlış ya da doğru sana kalmış.
niye yanlış anlasın ki burada oldugu kadar facede arkadas değil misiniz? değil miyiz?
lütfen konu kapansın tamam.

Kızlar selamlar krize katılıyorum farklı olmalıyız aynı olamayız ki benim haftasonu nişanlancağım ömrümün sonuna kadar seveceğim adam benle farklı görüşte facesinden kırk yıllık Arkasşları sildi onu bana çattı sende olanları savunuyorsun die ama dedim gizem bu adam seni seviyor sadece senden farklı ve sen bu adamla senelerdir sürtüşme yaşamadın benim ailem Silivri duruşmalarına gidiyor sırf nişanım yaklaşıyor die Taksim'e gidilmedi annem cunartesi mitinge gitmedi bohça alışverişi yaptı ona zor geldi eminim

Şimdi ben her iki tarafına anlıyorum tarafsızım taksimi ilk günden beri destekliyorum sadece geç kaldık bayramlarda Başlasaydı bu uygulama die hayflanıyorum hala çünkü başımızdaki bildiğin kabus yaşatıyor adam dogma oldu acaip bir yönetim sergiliyor

Ama onuda sevip sayanlar ve başa getirenler var kimseye kızmıyorum herkes kendi görmek istediği gerçeklik algısında görüyor

yanlışlık olduğunu farketsem zaten düzeltirim.
yani demek şu ki ;

eğer bir beğeni var ise ki ben hatırlamıyorum telefonumdan girdiğim için farketmeden olmuş olabilir şuanda yazı ortada yok bulamıyorum bende listeden silinmişimki .. konuyu netleştiremiyorum... anlayabildinmi
benim yazımda bir çelişki yok

ama şu da var beğenirim yada beğenmeme kimseyi ilgilindirmez..

sen yazını istediğin kadar ısrarla beni suçlayacak şekilde yazabilirsin bende ısrarlar kendi haklılığımı savunurum ..
lkimseyede yalan borcum yok
beğenmişsem çıkar beğendim derim zaten korkumda yok
ama sayfasından silenleri eleştiriken
elifin yazısını beğenmemi sonrad sormamı üstü kapalı eleştririsen
söylediklerin ve yaptıkların ters düşer bilesin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…