'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

arkadaşlar neler oluyor topiğimize ya burası gündelik olaylardan sıyrıldıgımız,
evlilikten konuşup hayallere daldığımız bir yerdi

genelleme yapıp, kişisel algılayıp kırmayalım birbirimizi

Elifcim,provakatörlere hepimiz kızıyorum!
Ama sanırım orantısız güç kullananlara kızmıyorsun anladığım kadarıyla?
Şaşırdım açıkcası

herşeye rağmen sessiz kalmadığın için gelip en azından burda bizle yüzleştiğin için t.ederim elif.
o yazını sabah gördüm ve silinmemiş olsam da o kadar kötü oldum ki tammm kalbime saplandı sanki.
çok ağırdı
evet sizi de mesleğinizden dolayı belki de haketmediğiniz halde ağır şeylerle suçlandınız ama dosta dostu kırdıkmak oldu.
genelleme yapıldıgını sanmıyorum.

Son düzenleme:

hiç önemli diil elifcimm..
bu senin tercihin, senin kararın bize sadece saygı duymak düşer..
ben hala kırdığımı düşüncek bişe paylaştığımı düşünmüyorum.beni başka biriyle karıştırdığını düşünyorum.
burdan listemde ekli olan bi arkadaş baksın biri desin ki burda hakaret var
gelip burda bağıra çağıra özrümü dilerim ama ben kendimden eminimm.

Kızlar ülkede ki esas soru şu biz Tayyip istifa derken gaz yerken Diyarbakır'ın emniyet müdür koskoca Nevruz kutlamasın da neden bir Türk bayrağı açtırmadı neden Tayyip o alandakilere gaz sıktırmadı neden dağdan gelenler 2 yıl önce davullar la karşılandı neden Taksim'de uyuyanlara bir nevi şafak baskını yapıldı neden çadırlar ateşe verildi polise bu görev neden verildi halk buna kızıyor

Şu lane sorularmı şu tayipe sadece yurtdışı gazetecilerimi sorucak bir baba yiğit yokmu sorcak bu ülkede o kadar gazeteci var

Hele hele gezi olayı kadir Topbaş'tan ayrı kültür bakanından ayrı Erdoğan'dan ayrı açıklama geliyor halk buna kızıyor halk Park'ta uyurken sabah polisten gaz yiyenler için polise tepki veriyor

Her gelen siyasetçi polisi kendi etkin görüşüne alıyor bu ülkede bı senelerdir olan bişi

Elifcim,provakatörlere hepimiz kızıyorum!
Ama sanırım orantısız güç kullananlara kızmıyorsun anladığım kadarıyla?
Şaşırdım açıkcası

Çağlacım hala ona kız buna kızma konusu mu bu?
Ben burada yitip giden şeylere karşın her şeye kızıyorum ben, mutlu oldun mu?
Oluyor musun?
Şaşıradabilirsin, tamamen senin görüşün dışında birisi gelip konuşabilir burada.
Benimde çok şaşırdığım şeyler oldu.

Tabii ki de yüzleşeceğim.
Hiçbirinizden o kadar ağır söz duymak istemezdim bende.
Bunları öyle bırakıp gidersem yazık olacaktı bana da, bunca zamana da.
Dost dosta kırdırıldı evet.
Ben gelip artık size her istediğimi, her duygumu, her günümü yazamayacağım.
Siz de beni tüm samimiyetinizle dinleyemeyeceksiniz.
Üzülüyorum, kahroluyorum.

Peki Dilacım, sen bu şekilde düşünüyorsan bende sana saygı duyarım.

Son düzenleme:
Topiğe bu konular taşındığı için çok üzgünüm kızlar ya bence kapatalım konuları hepinizin yaşanmışlıkları var kırılmasın kimse herkesin görüşü kendine konu derin evde eşler bile aynı görüşte değil

Beni de silmişsin face den ama bu senin tercihin.Ben senin mesleğini de bilmiyordum.Benim listemde bir sürü polis arkadaşım var ayrıca. Akp li de var. Yeri geliyor takımlardan dolayı da face de karikatürler, yazılar paylaşılıyor. Herkes fikrini söylüyor ve bitiyor.
Dediğim gibi öğrenci döven öğretmenlerin de videosunu paylaşıp,üzüntülerimizi face de dile getirdik ama kendi öğretmenlerim yada öğretmen arkadaşlarım beni silmediler face den. Ben senin tavrını ve körü körüne meslektaşlarını savunmanı yersiz biliyorum. Dünyada milyarlarca insanız, iyi de var kötü de... Biz bir takımı tutuyoruz diye o takımı tutan herkes iyi olmak zorunda değil. Biz bir mesleği yapıyoruz diye o meslekteki herkes iyi olucak diye de birşey yok.
Ben körü körüne ve açıklama olmadan yapılan silinmelere,yok edilmelere karşıyım..Üzüldüğüm ve şaşırdığım da bu.Mutlu muyum derken? Ne konuda ne açıdan sorduğuna bağlı?

Bülent Arınç konuşuyor haklı talep diyor ve ekliyor emniyetin gaz sokması çığırından çıkardı diyor mahkeme yürütme kararını olumlu karşılamış biz idarexe uyarız diyor

Şu adamdan zerre haz etmem cidden ilk kez konuşuyor doğru konuşuyor şuna karşıyım polise orantısız güç diye kızıyorlar la polis emir kulu sen emir veriyor o sıkıyor ihale polise kalcak ama tayip ve İstanbul emniyeti emir verdi barbarca yaklaşıldı

Bu adam bile halkı dinlemeliyiz diyor hayret ettim meclisi değil kamooyuda önemli diyor inşallah boş konuşmuyordur olmazı gereken buydu şehir plancıları var al konuş ama objektif olanlarla

Köşe yazısında okudum bugün tayip hem mimar hem doktor yerine göre aile planlayıcısı ve 75 milyona yaşam koçu olamazsın diyordu ben bu adamların yaptıklarına karşıyım madem çok demokrat tam bağımsız yargı istiyorlar neden o zamsn astığım astık kesiğim kestik diyorlar

kendine iyi bak elifcm ,mutlu bir yuvan sağlıklı ve hayırlı evlatların olsun dilerim..

aynı görüşü paylaşmayabiliriz..
hem sana ters şeyler yazmışım/yapmışım hemde yazdığın yazını yanlışlıkla beğenmişim...hatta haksız eleştirilmişim.

her ne olmuşsa olmuş

ben seni insan olarak seviyorum
hanımefendiliğin tatlılığın samimiyetin ve arkadaşlığından ötürü ...
evet üzüldüm bu şekilde gitmene ..
kim bilir belki bizide böyle bir sonuç bekliyor ilerleyen günlerde ,çünkü hayat çok garip . dün yanındaki bugün karşında olabiliyor.

kendine çok iyi bak
mutlu huzurlu ve sağlıkla kal.

Son düzenleme:
Canım sen nasıl oldun iyi oldunmu

sağol gizcim daha iyiyim bugün çok şükür kafam biraz daha sağlam bugün

ama şu an çok üzgünüm

hiç bir şey anlamadım ben aslıcıkım amaa

ne facem var ne bişiyden haberim nolmuş hiç anlamadım

farzet ki yi konuda geçince açtım bi baktım ordan da anlamadım bişi

kafam bi milyon yani

Geçmiş olsun canım rapor ,izin alsydın:26: dinlendirdin evde dicem ama ev düğün evi

çağla bizim memlekette de dayak yiyen doktor öğretmen haber yapılmaz facelerde, bir savunursa yılmaz özdil savunur o kadar. sen facebook'unda dayak yiyen doktor veya öğretmen paylaşımı yaptın mı? ama öğrenci döven öğretmen meydanda. öğretmen döverse niye dövdüğü araştırılmaz ama öğretmen dövülürse vardır bir bilinen. ve bu tarz şeyleri haber yaparken de "bazı" sıfatını kullanmayı unutmayın. öğretmenler polisler doktorlar... bizim millet genelleme hastası. tvde öğretmen öğrenciyi dövmüş, kendi çocuklarının öğretmenine de resmen gözdağı veriyorlar. çok hadsiz, ukala ve kendini bilmeziz. ben yetiştirme yurtlarının halini biliyorum. o çocukların psikolojileri gereği ziyaretçi görmemeleri gerekirken, halkın "aaa niye göstermiyorsunuz, yoksa çocuklara bir şey yapıyorsunuz da bizden mi gizliyorsunuz" tutumunu bilirim. halbuki orası çocuk müzesi veya çocuk bahçesi değil. müze gibi hayvanat bahçesi gibi egonu okşar gibi çocuğun başını okşayarak, hoşçakal deyip gidemezsin. o çocukların bağlanma stillerini değiştiremezsin. ama bizim halka anlatmak zor. çalışan haksız arkadaş, istediğin kadar kendini yor, haksızsın, memursun işte, memur yatar, vs vs... neyse.... hoşçakalın. bu topik çok güzeldi ve devam eder inşallah da ben de misafirliğe gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…