aslıcım..bende tartışmak için açıklık getirmek için yazıyorum
ozaman kişileri ilk sırada gülin olmak üzere gereksiz bir tavır içine sokacak kelimeyi kullanmanın yanlış olduğunu kabul etmelisin..
o üstü kapalı bir eleştiri cümlesi bence
tabiiki sorgulayacak merci değilsin ama burası sanalda olsa bir arkadaş ortamı ve bana karşı gereksiz bir şekilde tavır sergilenmesine neden oldun ...
krizim bizde de benzer olay yaşandı
Çan sesi duydum dışarıdan koyun sürüsü geçiyor sandım. Meğerse koyun olmadıklarını iddia eden bir grup geçiyormuş... diye bi yazı yazıldı facete çok sevdiğimiz bi kk dostumuz tarafından.. sonra da silindik listesinden
yanlışlık olduğunu farketsem zaten düzeltirim.
yani demek şu ki ;
eğer bir beğeni var ise ki ben hatırlamıyorum telefonumdan girdiğim için farketmeden olmuş olabilir şuanda yazı ortada yok bulamıyorum bende listeden silinmişimki .. konuyu netleştiremiyorum... anlayabildinmi
benim yazımda bir çelişki yok
ama şu da var beğenirim yada beğenmeme kimseyi ilgilindirmez..
sen yazını istediğin kadar ısrarla beni suçlayacak şekilde yazabilirsin bende ısrarlar kendi haklılığımı savunurum ..
lkimseyede yalan borcum yok
beğenmişsem çıkar beğendim derim zaten korkumda yok
ama sayfasından silenleri eleştiriken
elifin yazısını beğenmemi sonrad sormamı üstü kapalı eleştririsen
söylediklerin ve yaptıkların ters düşer bilesin.
Gönderiyi hiç birinizi rahatsız etmemek adına kaldırdım.
Ama evet Özlemcim sende beğenmişsin, konuya açıklık getirmek için yazıyorum.
Ayrıca Aslı ifşa etmeyelim sanal ortam dediğin, bu olgunluğu gösterdiğin için çok sağol, teşekkür ederim.
Aslı tane tane mantıklı bi şekilde yazmasına rağmen onu anlamadıysan şimdi benim yazdıklarımı hiç anlamazsın sen
O yüzden yormayalım birbirimizi olur mu
Kızlar sakin olun özlem yanlışlıkla beğenmiş olabilirsin ben hiç olmadık şeleri beğendim geçen gün aşağı yukarı sürüklemeler de yanlışlıkla beğene değiyor elim bir değil 5 olmuştur birgünde sevgilim arıyor giz ne garip şeler beğeniyon sen die bu olabilir şahsen bende olan bişi belki seninkide böle olmuştur
Kızlar cidden istenilen bu birbirimize düşürülmek sakin olun
Kızlar ne oluyor burda yaaaa :44::44::44::44::44::44: özlem canım ben senin neyi beğendiğini, anlamadım ama isteyerek de beğensen istemeyerek yanlışlıkla da beğensen buna kimse karışamaz ki....
anladığım kadarıyla gezi parkı olaylarını destekleyen ve desteklemeyen arkadaşlarımız birbirine taraf olmuşlütfen bu konuları topiğimize yansıtmayalım kızlar!!!!! hepimiz farklı düşünceli insanlarız saygı çerçevesinde duralım yoksa tadımız kaçar ki kaçmış gibi de
paylaşımlarımın içinde polise karşı tek bi hakaret yok benim eliff.
neye göre, kimse göre sildiğini anlamlandıramıyorum şuandaa..
aksinee olayların yakım, yıkım kısmına tepkimizi biz de dile getirdik,
yakmayın yıkmayın provakosyanlara gelmeyin diyen de bizdikk.
bizim burda kırıldığımız, darıldığımız nokta da bu zaten
bu kadar şey paylaşmış burda dost kardeş olmuşken bu yaşadıklarımız..
inan ki biz de çok üzgünüz tavrımız da bu yüzden zatenn.
teşekkürler gizcim ... benimde anlatmaya çalıştığım seninde yaşadığın bu durumdu ..
ama dediğin gibi her yerde provasyonlar söz konusu sanal alem zaten almış başını gitmiş
arkadaşlıklar bile provoke edilebiliryormuş
gerçekten çok üzgünüm şuanda
hümüm canım arkadaşım ...
söylediğinde çok haklısın ..
hiç anlamasan bile birşey kaybetmesin boşver arkadaşım ....
ama istersen özelden yazarım
ben avukatım biliyosunuz
bizim meslekte de çürük elmalar olmuyo mu? hem de sürüsüyle
ama ben onları asla savunmam, savunamam
avukatlık mesleğini hakkıyla, layıkıyla yapmayanları sırf meslektaşım diye savunmam
en başta ben eleştiririm
bizim buradaki polise her seferinde teşekkür edip duruyorum ben.. helal olsun diyorum
onlar da insanların kafasını gözünü yarmayı bilirlerdi değil mi?
ama onlar yapmadı.. yani polislik mesleğinin içinde de vicdan sahibi olanlar var
benim eleştirim emir kuluyuz diyip de orantısız güç kullananlara! ellerine güç verildi diye keyfi uygulama yapanlara! sırf keyif aldığı için insanları yakıp yıkan polislere !
yoksa Allah razı olsun Çorlu emniyet müdürlüğündeki tüm polislerimden!
yaşananlar su götürmez yanlışsa eğer, meslektaşım diye de yanlış yapanları savunamayız..
Dilacım..
Öncelikle beni çok şaşırttığını söylemek istiyorum.
Telefon kadar yakınken, bana mesaj atıp neden böyle olduğunu sorabileceğin yerde farz et ki ye yazdın tepkini.
Ben sana sadece bir telefon uzaklığındayım.
Tabi sen ne düşünürsün, belki sildiğim için aramak istemezsin bilemem.
Bu süreçte Özge'yi silerek haksızlık yaptığımı düşünüyorum evet.
Ondan da özür dilerim ayrıca.
Benim hiçbirinize öfkem yok, inanın bana çok sevdim ben sizi, çok!
Ama onun dışında senin yazdıklarını an be an hatırlıyorum.
Ki bu süreç başlamadan önce de biber gazıyla ilgili olan karikatürlerini biliyorum.
Şuan inan çok kötüyüm ve ne yazdığını hatırlamıyorum.
Ama gerçekten senden yana çok şaşırdım.
Yandıkk felan diye hatırlıyorum şuan sadece.
Gerçekten çok kötüyüm ve çok kırgınım.
Sende kırgınsındır muhakkak.
Anlıyorum.
Sen siyasi olarak bayadır yorum yazıyorsun, seni bunca zamandır silerdim değil mi?
Benim derdim senin görüşün değil.
Gerçekten kendimi biliyorum, her kesime açığım ben.
Sadece dediğim gibi görüşlerinizden dolayı silmedim kimseyi ve silmem de.
ben avukatım biliyosunuz
bizim meslekte de çürük elmalar olmuyo mu? hem de sürüsüyle
ama ben onları asla savunmam, savunamam
avukatlık mesleğini hakkıyla, layıkıyla yapmayanları sırf meslektaşım diye savunmam
en başta ben eleştiririm
bizim buradaki polise her seferinde teşekkür edip duruyorum ben.. helal olsun diyorum
onlar da insanların kafasını gözünü yarmayı bilirlerdi değil mi?
ama onlar yapmadı.. yani polislik mesleğinin içinde de vicdan sahibi olanlar var
benim eleştirim emir kuluyuz diyip de orantısız güç kullananlara! ellerine güç verildi diye keyfi uygulama yapanlara! sırf keyif aldığı için insanları yakıp yıkan polislere !
yoksa Allah razı olsun Çorlu emniyet müdürlüğündeki tüm polislerimden!
yaşananlar su götürmez yanlışsa eğer, meslektaşım diye de yanlış yapanları savunamayız..
elif kızları tam olarak niye sildin bilmiyorum, açıklamalarında haklı noktaların muhakkak var diğer kızların da olduğu gibi. mesleğini bilmiyorum, kızların yaptığı paylaşımları da. keşke tepkinin de usulünü bilsek, verebilsek milletçe... ben facede emniyet müdürlüğü simgesini profil yapanları da beğendim, gerçekten gezipark için sokaklara çıkanları da, samimi geldikleri müddetçe. yoksa geziparktan nasiplenip de öfkesini kusan çok insan var, onlar kendisini belli ediyor. bugünkü murat menteş yazısındaki gibi bir fincan kahveen boşanan kadının hikayesine döndü şu an ülke. ne doğru ne yalan inan bilmiyorum, hiçbirisine de inanmıyorum açıkçası. şu an herkes kendi davasına uygun demeçler ve görüntüler bulma peşinde. kimi polisi taşıyan halkı koyuyor, kimi polisin su fışkırttığı kadını, kimi ağaç koparan protestocuyu, kimi biber gazının yakıcılığını... hiçbir şey anlamadım, objektifliğimi kaybettim, o yüzden tarafsızım işte şu an.
dün de dedim ya burda, doktordan öğretmenden sonra polise de halk düşman oldu ya, yanarım da ona yanarım...
umarım yanlış anlaşılmalar, sorunlar konuşulur da burası eskisi gibi gül bahçesi olur
elifçim.. ben senin beni sildiğinin farkına bile varmamışım
arkadaşlar söyleyince o kadar üzüldüm ki
eşim sildi diyosun.. peki bizim dostluğumuz 'kuzum kusura bakma eşim seni listeden sildi, ben de bişey diyemiyorum' diyemeyecek boyutta mıydı?
sen bunu deseydin bana 'aaaa ne münasebettt sen nasıl buna izin verirsinnnn' mi dicektim sana?
mesela gülin.. sevgilisi istemedi KK dakilerin face inde olmasını... o geldi burada açıklama yaptı silmek zorunda olduğuna dair
herkes de saygı duydu
bizim en çok üzüldüğümüz nokta buydu.. seninle aynı görüşe sahip değiliz diye listenden silindik.. bak eşin silmiş
ama biz bunu bilemedik di mi? keşke bize söyleyebilseydin..
elifcim..
ben polise hakaret boyutuna gelen yorumlar yaptım evet kabul ediyorum ...
ben senin mesleğini bilmiyordum.. bilseydimde yapardım muhtemelen o yorumları.
çünkü benim listemde kocası ankarada emniyet müdürü olan çok sevdiğim biriside var..
ama açıkçası gerçeklik payıda var yapılan yorumların tabiki emirsiz polis olmaz
ama bence o karışıklık ortamında verilen emrin dışına çıkıp
çok farklı hareket eden polislerde mevcut idi
benim lafım sadece onlaraydı
bilesin
eliff farkındaysan yine polise hakaret içeren bi yazı diil yandık yazımm..
topluluğun üzerine biber gazı atıldı ve biz bundan dolayı yandık yazdım.
bana burdaki hakaret içeren cümleyi açıklar mısın lütfen
ben hala kendimden eminim hakaret içeren bi cümle yazmadığıma çünkü tepkim buna diil anladın mıı
biber gazına da istediğimi söyleyebilirim ayrıcaa, bu polisle eşdeğer tuttuğumu göstermez.
bu paraya laf söylenip benim üzerime alınmam gibi bişe olur.
hı evet bana bi telefon kadar yakın olduğumuzu düşündüğün için mi listeden silindim.
burda da deşifre etmemek adına farzet ki ye yazdımm,
buradaki dostuz, kardeşiz lafları hep yalanmış demekkii..
kimse kimseyle aynı görüşü savunmak zorunda değil ve bu onların arkadaş olmasınaa engel de değil.
hiç yakışmadı bu davranış sanaa.
hatta cümlem de buu,
yine ağır bi cümle yok kırgınlığımı belirttiğim bi cümle..
ayrıca evet çok kırıldım elif bu tavrınaa, çok üzüldüğümün tepkileri bunlar.
elifçim.. ben senin beni sildiğinin farkına bile varmamışım
arkadaşlar söyleyince o kadar üzüldüm ki
eşim sildi diyosun.. peki bizim dostluğumuz 'kuzum kusura bakma eşim seni listeden sildi, ben de bişey diyemiyorum' diyemeyecek boyutta mıydı?
sen bunu deseydin bana 'aaaa ne münasebettt sen nasıl buna izin verirsinnnn' mi dicektim sana?
mesela gülin.. sevgilisi istemedi KK dakilerin face inde olmasını... o geldi burada açıklama yaptı silmek zorunda olduğuna dair
herkes de saygı duydu
bizim en çok üzüldüğümüz nokta buydu.. seninle aynı görüşe sahip değiliz diye listenden silindik.. bak eşin silmiş
ama biz bunu bilemedik di mi? keşke bize söyleyebilseydin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?