2013 gelinleri gelsin dediniz, dayanamayıp geldim :)
2013 gelinleri gelsin dediniz, dayanamayıp geldim :)
Geçmiş olsun canım rapor ,izin alsydın:26: dinlendirdin evde dicem ama ev düğün evi
almadım canım dedğin gibi zaten evde bi hengamedir gidiyo her taraf ayakta gidiyor yani resmen ev
zaten düğün için alıcam kendim için almaya başlıcam sonra bide ev tutcam eşya alcam falan derken hep izin almam gerekecek şimdiden almayayım dedim
teşekkür ederim bu arada
Düğünde ne giyeceksin bakalım
pınar nasılsın ?
nasıl oldun?
cumartesi ben senin yazmanı beklerken bak neler olmuş ya
elbisemi paylaşmıştım sen görmedin mi:26:
hani mor koyu mor mürdüm gibi bi renkti :26:
daha iyiyim canmcım düne pazara cumartesiye göre çok çok iyiyim
kul plan yapar kader gülermiş ya aynen dedim gerçekten o kadar planları yaptım ordakilere haber verdim geliyom diye
ana bi baktım acildeyimbi baktım kolumda serum nasip olmadı gelemedim yani
pınarcıım geçmiş olsun koçum beniiimmdikkat et kendinee çok yorulma hasta olmaaa
bu arada dilaaa yarışmayı sen mı kazandıın tebrik edıyorum fstıgım
bı de ben yenı bır ayakkabı adayı bulduum bakınızz :)) 10cm 3 cm platform yürüyebilir miym ki :26:
Eki Görüntüle 728059
pınarcıım geçmiş olsun koçum beniiimmdikkat et kendinee çok yorulma hasta olmaaa
bı de ben yenı bır ayakkabı adayı bulduum bakınızz :)) 10cm 3 cm platform yürüyebilir miym ki :26:
Eki Görüntüle 728059
Pınar sesin çıkmıyor bak dila alış verişe çıkacakmış bikini falan alıcakmış
sorma bircan sorma kimseler cevaplar yazmadı banaa
Pınar bu duruma sessiz kalmazdı ama görmedi sanırım
bu arada dilaaa yarışmayı sen mı kazandıın tebrik edıyorum fstıgım
Eki Görüntüle 728059
evett
kürklendimm artıkınn
teşekkür edeerimmmhastalık da sağlık da bizler için günahlarıma kefaret olmuştur belki diye avutuyom kendimi
ayakkabı adayın da güzelmiş beğendim ben
senin boy kaçtı canım:26:
duyguu ayakkabı çok hoşşbide babet al derim. ben önü kalpli aldım. bütün gün yorulursun tadını çıkaramazsın düğününün
kürklü diloyloyyy darısı başımıza
pınaaar kaç seferdir yazıcam yazamıyorum. geçmiş olsun canıım. bende geçen hafta tifo oldum çok kötüydü ama düzeldim çok şükür
perde bakıyorum bende perde topiklerindeyim süreklianamm ne zormuş. beyaz eşyaya mobilyaya falan benzemiyo bi dünyaa yarında pasaportumu çıkarıcam. yeni kimliğimide alıcam bugün pasaport için randevu alırken 2 kere yanlış girdim eski soyadımla giriyomuşum evlendiğim unuttum. oysaki ben tamı tamına 1 haftalık evliyimmm
bugün alışveriş yapıcam
gezentiye gitcem ya bikini, şort fln alayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?