'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2013 gelinleri gelsin dediniz, dayanamayıp geldim :)

hoşgeldiniz...
Yarışmaya nereden katılıyorsunuz..
Bu uZun maratonda size kolaylıklar dilerim
benimki inşallah 19 gün sonra bitecek
istanbuldan katılıyorum
:)
23 haz. Nikahım olacak inş.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım rapor ,izin alsydın:26: dinlendirdin evde dicem ama ev düğün evi

almadım canım dedğin gibi zaten evde bi hengamedir gidiyo her taraf ayakta gidiyor yani resmen ev

zaten düğün için alıcam kendim için almaya başlıcam sonra bide ev tutcam eşya alcam falan derken hep izin almam gerekecek şimdiden almayayım dedim

teşekkür ederim bu arada

Düğünde ne giyeceksin bakalım

çok şaşırdım ve çok üzüldüm diyecek bir şey bulamıyorumm :44:
ama üzmeyin nolur birbirinizi de canınızı da

pınarrr çok geçmiş olsun ben dün işlerden fırsat bulup yazamadımişe gitmişsin sanırm çok yorma kendini hatta sen izin al rapor al düğüne kadar dinlen daha iyi ve daha çabuk toparlanırsın
bugün nasılsın :26:

hümm ben dün evini görmeye yetiştim içinde aşkla oturun ki inşş

bende düdüklü icadını henüz kullanmayanlardanım ama haftasonu kv öğretcek inş şu yapamadığım taze fasulyeyi yapcaz bakalım

Düğünde ne giyeceksin bakalım

elbisemi paylaşmıştım sen görmedin mi:26:

hani mor koyu mor mürdüm gibi bi renkti :26:

pınar nasılsın ?
nasıl oldun?
cumartesi ben senin yazmanı beklerken bak neler olmuş ya

daha iyiyim canmcım düne pazara cumartesiye göre çok çok iyiyim

kul plan yapar kader gülermiş ya aynen dedim gerçekten o kadar planları yaptım ordakilere haber verdim geliyom diye

ana bi baktım acildeyim bi baktım kolumda serum nasip olmadı gelemedim yani

ballı duyguuu çok sağol

iyiyim artık çok şükür işimin başındayım iyice salmıştım perşembeye kadar toparlayayım düğün için 3 gün izin alcam zaten o yüzden geldim yoksa 1 hafta raporluktum yani

Her şeyde vardır bir hayır canımm. sende çok düşünme artık fazla

pınarcıım geçmiş olsun koçum beniiimm dikkat et kendinee çok yorulma hasta olmaaa

bu arada dilaaa yarışmayı sen mı kazandıın tebrik edıyorum fstıgım

bı de ben yenı bır ayakkabı adayı bulduum bakınızz :)) 10cm 3 cm platform yürüyebilir miym ki :26:
Eki Görüntüle 728059

evett
kürklendimm artıkınn

teşekkür edeerimmm hastalık da sağlık da bizler için günahlarıma kefaret olmuştur belki diye avutuyom kendimi

ayakkabı adayın da güzelmiş beğendim ben

senin boy kaçtı canım:26:

duyguu ayakkabı çok hoşş bide babet al derim. ben önü kalpli aldım. bütün gün yorulursun tadını çıkaramazsın düğününün

evett
kürklendimm artıkınn

kürklü diloyloyyy darısı başımıza

teşekkür edeerimmm hastalık da sağlık da bizler için günahlarıma kefaret olmuştur belki diye avutuyom kendimi

ayakkabı adayın da güzelmiş beğendim ben

senin boy kaçtı canım:26:

pınaaar kaç seferdir yazıcam yazamıyorum. geçmiş olsun canıım. bende geçen hafta tifo oldum çok kötüydü ama düzeldim çok şükür
perde bakıyorum bende perde topiklerindeyim sürekli anamm ne zormuş. beyaz eşyaya mobilyaya falan benzemiyo bi dünyaa yarında pasaportumu çıkarıcam. yeni kimliğimide alıcam bugün pasaport için randevu alırken 2 kere yanlış girdim eski soyadımla giriyomuşum evlendiğim unuttum. oysaki ben tamı tamına 1 haftalık evliyimmm

aminn canımmm
sana da geçmiş olsun ceroşşş :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…