'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok basit şeyler aslım ya, erkek-kız arkadaşlığına önyargılı bakıyor , benim bi arkadaşım var çocukluktan tanıyorum ilk atandıgmda yardımını da cok gormuştum onu anlatmıştım başta garipsemişti..
şimdi benden çok görüşür haberleşirler o sorun kalktı aramızdan..
arkadaşlarla bi yerlere gideriz arkadaş çevresini ben tanırım benimle gitmek ister her yere flan o tip baskılar yok takıldıgı noktalar geçmişte tanıdıklarım..
tanımadıgı için eski arkadaşlarımla olan muhabbetimi sevmiyor şu an haberleşmiyorum zaten olmazsa olmaz değil benim için ama ben eski eskide kalmıştır demesini istiyorum o olgunluğu göstermiyor buna üzülüyorum

inşallah canım ya ben de evlenince geçer diye umuyorum ama geçmez de yeni tanıdıklarımıza olan tepkilerime de yorum yaparsa yine kırılırım ooof of

Hepimiz bir yola çıkıyoruz canım ama doğru ama yanlış sonumuzu bilmiyoruz Allaha tevekkül etmek en hayırlısı . Allah sonumuzu da hayırlı eylesin pişman ettirmesin.

amin canım benim ya, ben de sıla'nın yoruldum sarkısını dınlıyorum bu ara ...
bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilemiyorum..
pınarcım senin de sıkıntıların varmış nolduk biz boyle ya siz de konu ne ki

o yüzden zaman geri gitsin istiyorum ya

ilerliyor ve yaklaşıyor karar vermek daha zor oluyor

Canım şu an ikinizde çok bası altındasınız ve her şey ne kadar güzel olsa da o stres insanın içine işleyince mutlaka birşeyler çıkıyor olmayacak şeyler bile

adaşım son zamanlarda böyle şeyler daha çok batıyor insana lakin evlendikten sonra hiçbiri kalmıyor kalsa da zaten yanında ya sn sürmüyor

onca zaman sonra bir hiç olduğumu anlamak benim sorunum

Zaman her şeyin ilacı kuzum

73 gün var bircan ilaç olacak bi zamanımız yok bizim

şu an hiç bir baskı yok duygu ne baskılar geçirdik atlattık biz hiç bişiy kalmadı şu anda

ama yaptıkları beni çok kırdı, kırıyor, kıracak

Kıskançlık zor durum sabırlı olman lazım canımm.. benim nişanlım çok kıskanç değildir nasıl davranmak gerektiğini pek bilmiyorumm ama zamanla o da alışacaktır

Nasıl kırdıysa gönlünü almayı da bilir canım önemli olan hatalardan ders almak inş tekrarlamaz davranışları.. bizim sıkıntılarımız genelde aileler arasında kalmaktan kaynaklanıyor ona da hak veriyorum iki arada kalıyor ailesini hep çekip konuşuyor sanki büyük bizlerz bişey söylmeden dillendirmiyorlar ne kadar üzmemeye çalışsakta sorunlar çıkabilio.

Oyle bir yerdeyim ki..ne gitmesi mumkun ne de kalmasi. Vazgecmekle direnmek arasinda..akla karanin tam ortasindayim. Kaybetmenin arefesinde, zor bir hayatin esigindeyim. Kalsam canim yanacak..gitsem hayatim

pınartoşumm
geçecek canımm geçecekk

Oyle bir yerdeyim ki..ne gitmesi mumkun ne de kalmasi. Vazgecmekle direnmek arasinda..akla karanin tam ortasindayim. Kaybetmenin arefesinde, zor bir hayatin esigindeyim. Kalsam canim yanacak..gitsem hayatim

canım neler yaşadığını kimse bilemez
ama şöyle bir gerçek var

yanlış olduğunu düşünüyorsan zorlamak anlamsız

şimdi kızlar bana kızacak belki düğün öncesi böyle söylmem yanlış ama

bir insanın göz göre göre hayatını karartmasına ben karşıyım

yolunda gitmeye şeyler varsa
vazgeçmeyi bilmek lazım
acısı geçmez
hayatının geri kalanını etkiler ama
sonrasında mutluluğu bulursun

karar verebilecek tek güç senin içinde

umarım hakkınızda hayırlısı olur ama bazen zor olanı yapmak lazım

biliyorum ececim farkındayım zaten ben herşeyin

olmuyorsa olmuyodur zorla olduramazsın

ama şu ikilemi yaşamak o kadar zor ki

Pınar biraz sakinleşip konuşsanız belki sorunlar çözülür çok karamsar bakma canım vardır bir hayır:26:

biliyorum ececim farkındayım zaten ben herşeyin

olmuyorsa olmuyodur zorla olduramazsın

ama şu ikilemi yaşamak o kadar zor ki

o kadar iyi biliyorum ki o kararsızlığı

gitmek mi zor kalmak mı

bazen diyordum o bitsin dese de rahatlasam diye

günler aylar geçti uykusuz
hala bile kabus görüyorum o günleri

bitsin diyordum
görünce vazgeçiyordum ayrılmaktan

yaşam enerjisi zaten yoktu
bitmiştim tam anlamıyla
işten eve git yat kimseyle konuşma

sonra bir gün bbam aldı karşısına beni
ne karar verirsen arkandayız sen mutlu ol yeter dedi

sanırım o anda herşey netleşti

güçlü durmaya çalıştım verdim kararımı

ayrıldıktan sonrası çok daha kötüydü
çok uzun süre aradı
bazen aradığında sevdiğini söyledi bazen hakaret etti

hala konusu açıldığında içimde geçmeye n bir yara o
ama zaman alışmayı öğretiyor insana

sonra eşimle tanıştım...

karanlıklar içinden gün doğar ya aniden
öyle bişeydi

ara ara sıkılıyorum ama stres olduğunu biliyorum mutluyum

pınar kaderi yönlendrimek iyi kötü snein elinde seçimlerimizin sonucunda ömür boyu istemediiğimiz acılarla boğuşan biz bişilerden geçip giderken yine aynı acılarla hem kendimizi hem ailemizi etkileyen biz millet ne der naparı takan yine biz

şimdi ben zorlama şeyleri sevmiyorum sevda var ise sevdanın yanında acıda olur gülme krizleride ama insan hep karamsarlığa kapılıyorsa dayanacağı güç yoksa

hep şunu sölüyorum sevdiceğime uçurumdan düşerken hep elimi tuttuğunu görüyorum birgün göremezsem gidicem sevgim kalıcak ama birgün arkamda olacağını yanımda duracağını bilmezsem kuşkuya düşersem 6 seneyi çöpe atar yoluma bakarım diyorum ki o benim ilk sevgilim ve ben daha önce öyle yaparak terkettim onu kimseyi umursamadım arkama asla bakmam dedim ama kaderimde varmış çıktı peşime düştü sevgimi biliyordu

ben böyleyim dağıtırım kendimi toplamayıda bilirim insan kendini iyi eder

bişilerden geç diyemem asla ama kendini toplayacak gücü yine kendinde bul bu karamsar halin devam edersede en doğru kararı kalbin ve beyninle ver ikisini aynı anda sok devreye

şu anda mutlu olman lazımdı çünkü birinci gündem meselesi sensin canım

bak nişanlımın ablası 17 ağustosta evleniyor onun kadar heyecanlıyım tüm hazırlığında ablasının yanında olucam kısmetse sonra biz tarihimizi seçicez allahıma duva ediyorum bu süreçlerde kimse yıpranmasın inşallah

Son düzenleme:
neler oluyor burda bonibonlar
pınar'a bir şey mi olmuş :44:
kafasını karıştıran hususları merak ettim ama bana neden zaman ayırsın di mi veya yönlendiremem ki, çok yanlış.
hakkında hayırlısı olsun pınar. tanımıyorum ama herkesin mutlu olmasını isterim sevdiceği ve diğer sevdikleriyle

tükenmişlik demeyin bana

en dibindeyim bu sıralar

sıra bana gelmesin zaman geri geri gitsin, olmaz mı

zaman senin içinde ilerisi de gerisi de
kırgınlık geçer mi dersen geçmez
unuttum desen de bir gün şak diye gözünün önüne gelir.
o an sevdiğini bildiğin halde gerilersin karşındakinden.
araf zor..
hakkında hayırlı olan olur umarım.
bende eceye katılıyorum bile bile lades olmamalı hayatını karartmamalı insan göz göre göre.
kimse vazgecilmez olmamalı kendinden başka insanın.
seni seviyorum bunu da aşacağını biliyorum.

benim için de doğacak gün biliyorum

Rabbim ne yazmışsa o olacak

üzülmüyorum sadece kırgınım çokcana

Canım Aslı nın dediği gb ileride sürekli hatırlayacağın ve seni üzecek bir durumlar varsa bir kez daha düşünn hani problemin ne olduğu önemli aşılabilecekse ne alaa. Yine karamsar olma Aslı çok doğru söylemiş senin hayatın ve sen ilk planda gelmelisin analizini ancak kendin yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…