'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aaaaaaaa ama topiğimize nazar mı değdi

önce pınar, gevezek
şimdi de özgeee

özgem
düğüne az kala son patlamaların yaşanması normal
ki sen bunu zaten biliyorsun
kızdığın şeyler vardır
dün yaşadıkların, ülkede yaşananlar hepsi sinirini bozdu ama
bunlar sevdiceğinin suçu değil ki

o da kim bilir ne sıkıntılar yaşıyor
birbirinize patlamamaya çalışın

ecem.. ben benimkinin ilgisizliğinden bıktım artık
ona göre hiç problem yok ben sorun çıkarıyorum.. haftaya evlencek çiftler gibi değiliz yaa
bıktım inan ki.. 40 yıllık evlilere döndük son günlerde.. ne romantizm var ne bişey
telde bile doğru düzgün konuşmuyoruz.. ama o mutlu olduğumuzu düşünüyo işte
ama ben mutlu değilim

Son düzenleme:

peki ya romantizmini 10 gün sonraya saklıyorsa :127::127:

umarım öyle yapıyodur aslım.. asker arkadaşına döndük iyice çünkü
bu konuda benim de canım sıkkın
3 aydır çicek almadı. isyan ettim gecenlerde herseyin zamanı var biliyorum ben dedi. cok mu zor kücük seyler mutlu ediyor biliyorlar ama

onun yerine baska seylerden mutlu olabiliyorum evet ama öyle heyecanı hissedemiyorum. böyle deyince kırıyorsun diyor.:26:

süpriz puding ya da güzel söz söylüyor ama bişiler eksik sinirlendim şimdi.

evlenmeden önceki son haftamı hatırladım.....sen de hatırla özgem...ne sıkıntılar yasadım....ayrılık bile geciyo aklımızdan bazen...ama inan geçiyo....değişecek,geçecek az daha sabret kuzucummm

evlenmeden önceki son haftamı hatırladım.....sen de hatırla özgem...ne sıkıntılar yasadım....ayrılık bile geciyo aklımızdan bazen...ama inan geçiyo....değişecek,geçecek az daha sabret kuzucummm

Ya herkes ayrı bir geriliyor düğün zmanı ben çok tedirginin umarım tatsızlıklar yaşamayız.. benim nişanlımda romantik değil yanii o tam tersini düşünüyor. erkeklerin mayası bu galiba biz daha ince olmalarını bekliyoruz

hatırladım çağlam.. herkes yaşıyodur diye telkin etmeye çalışıyorum kendimi
ama benim sevgilim eskiden bana kıyamazdı.. haklısın hayatım daha dikkatli olucam derdi
şimdi sadece kendini haklı görüyo.. güzel giden şeyi bozan benmişim gibi görüyo ona üzülüyorum
neyse.. varsın üzüleyim bakalım..

Bennn geldimmmm

Geçmişe birazdan bakıcammm

Öncelikle benden haberlere geçiyorummm

Cuma akşamı aileleri tanıştırıyoruz :26: İnanılmaz bi stres var üstümde,sevdiceği hele görseniz heyecandan yerinde duramıyor ne giycem,ne konuşcam ben babanla,yemek bile yiyemem ben,yan masa da mı otursam diye kafamı yiyip duruyor

Offf şu stresi atmalıyım üstümden mutluluğumu bile yaşayamıyorum resmen

Söz tarihini de konuştuk sevdiceğim 27 Haziran istedi ama Özgişim o hafta balayında olucak o yüzden şuan ki tahmini tarihimiz 04 Temmuz :26: Tabi net olarak cuma akşamı tekrar konuşulacak

Bu arada söz de bilezik takmak istediler bana ben de kırmadı onları ve dün bilezik bakmaya gittik modelimi seçtim ve aldık

gülinnn
hayırlı olsunn canım çok sevindimm
*
özgem acaba son hafta stresi mi nişanlıda kii :44::44:
bu dönemi yaşamadığım çok net bişe söleyemiyorum ama eminim 10 gün sonra bu günleri yaşadığın için kızcaksın kendinee
çünkü çok güzel olacak her şeyy

Özgecan bak çağla da yaşamış ayrıcana bende yaşadım düğünümden iki hafta önce düğüne kadar iki yabancı gibiydik buluyorduk işimizi halledip evlerimize gidiyorduk çok resmi ve mesafeli hatta eşim şikayetçi olmuştu bu durumdan mesafeli olan ben mişim hiç farkında değildim... O da yaptığının farkında değildi hatta düğün günü bile heyecandan bana yorum yapmadı ta ki salona çıkıp dans etmeye başlayana kadar orada açıldı iltifatlar falan...
Sabır sabır üzme kendimi normal bunlar mutlu olup bu günlerin tadını çıkarmaya çalış Bu günler daha geri gelmiyor çünkü...

Aman da aman ne güzel gelişmeler varmış hayırlısı olsun heyecanınız hiç eksilmesin

Çok heyecanlı oluyor canım ben iğne ipliğe dönmüştüm tanışmayı atlatana kadar

ben son haftayı hatırlamıyorum ya :26:
bizimki de eskiden çok güzel mesajlar atardı. geçenlerde sakladığım mesajlarından birini attım, "bak eskiden neler yazarmışsın böyle" diye. çok üzüldü, kendini suçlu hissetti garibim. her zaman romantik olamazlar, biz de olamayız. her zaman sevgimiz heyecan sınırında olmaz, durulmanın da tatlı bir yanı vardır. ve bence bu da hormonlara bağlı. belki stres hormonları adamın erkeklik ve mutluluk hormonlarını baskılıyo, ne bilelim :44::44:

gülinim hayırlı olsun kuzucum ne güzel sizde hem zehranın nişan heyecanı hem senin sözün hem özgeciğin düğünü peş peşe gelicek :))))))))) maşallah kuzuma

özgem özgemmm yapma gözünü seveyim o seni seviyor az daha sakin ılımlı ol şeytan vesvese yapıyor emin ol siz çok iyi anlaşan bir çiftsiniz o sana süprizler yapan insan şu anda düğün heyecanına kapılmış ve düşünüyor olabilir az daha ılımlı ol

inan ben nişanlandım nişanlanalı sevgiliciğe ilgi göstermiyorum diye bugün baya kızdı bana 1 saat olmuış mesaj atmamışım 5 saat olmuş aramammışım bunları saydı sevmiyormuyum deli gibi seviyorum ama kafam çok dolu iş ügç meşgul

ona kalsa olayları bahane edip eve gidiyormuşum bende bu sıkıntılalr mevcut mesela sıkıntımı umursamıyorum ama ben umursamayınca sorun büyüyor bizdede ılımlı davranıyorum

o yüzden sen şeytanının kulağna üflediklerine takılma iyi şeyler düşün canımcım sakın böyle karamsarlığa kapılma lütfen

kıyamam ben sana yaaa

aynı şey bizde de vardı
nikahtan 2 gün önce küstük
ve nikah günü kuaföre gidene kadar konuşmadık bile
imzayı attıktan sonra ortam normale döndü

eskiden ben ağlarken rengi atardı şimdi ağlasam da
umru değil

erkekler bir değişik oluyor
sonra düzeliyorlar ama

emin ol geçecek bunlarda

sen üzme kendini
gözü şiş
asık suratlı
çirkin bir gelin mi olmak istiyorsun

düğünden sınra yaşananları unutacaksın ama
resimler hep kalacak

teşekkür ederim kızlar bugün çok kötüydüm gerçekten ama biraz daha sakinleştim iyiyim şimdi
akşam görüşelim iyi gelicek inşallah

benim düşünceli kuzummmm çok istiyorum o gün yanında olmayı çok teşekkür edeirm canımıniçi

Amin canım benim çok teşekkür ederimmmm

Teşekkür ederim Dilammmm

Ayyy inşallah hiçç ama hiç eksilmesinn teşekkür ederimm

Çok heyecanlı oluyor canım ben iğne ipliğe dönmüştüm tanışmayı atlatana kadar

Bende de zayıflama gibi bi etki yaparsa çok mutlu olurum yaa

Eevvvet gizotummm heyecanlarımız peşpeşe önce Özgişimizi evercez sonra beni sözliycez sonra da Zehroşumuzu nişanlıycaz çok heyecanlı günler bekliyor biziii

Bitanem benimmm sensiz sözlenirmiyim kız ben sen olmayınca eksik yarım kalırım o akşam bi yanımda Zehroş biyanımda sen elimi tutmazsan nasıl altından kalkarım o heyecanın ben

Enişte konusunda da sürekli konuşuyoruz düşüncelerimi biliyorsun kuzum ama tekrar söylycem.Eniştemiz seni çok seviyor,biz bunu gözlerimizle gördük ve işinde de cidden çok yoğun bir dönem de geçen akşam gördük adamın yürümeye hali kalmamıştı o yüzden seni ihmal ediyor malesef ama geçicek bunlar Özgiş son 10 gün ya düşünebiliyormusun SON 10 peri gibi olucaksın bembeyaz bir prenses olucaksın sen Sonrası ise daha da harika olucak her an yanında her an omzunda olucaksın eşinin :123:

Az daha sabır bitanem nolur geçicek hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…