- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
aaaaaaaa ama topiğimize nazar mı değdi
önce pınar, gevezek
şimdi de özgeee
özgem
düğüne az kala son patlamaların yaşanması normal
ki sen bunu zaten biliyorsun
kızdığın şeyler vardır
dün yaşadıkların, ülkede yaşananlar hepsi sinirini bozdu ama
bunlar sevdiceğinin suçu değil ki
o da kim bilir ne sıkıntılar yaşıyor
birbirinize patlamamaya çalışın
ecem.. ben benimkinin ilgisizliğinden bıktım artık
ona göre hiç problem yok ben sorun çıkarıyorum.. haftaya evlencek çiftler gibi değiliz yaa
bıktım inan ki.. 40 yıllık evlilere döndük son günlerde.. ne romantizm var ne bişey
telde bile doğru düzgün konuşmuyoruz.. ama o mutlu olduğumuzu düşünüyo işte
ama ben mutlu değilim
peki ya romantizmini 10 gün sonraya saklıyorsa :127::127:
bu konuda benim de canım sıkkınumarım öyle yapıyodur aslım.. asker arkadaşına döndük iyice çünkü
ona göre hiç problem yok ben sorun çıkarıyorum.. haftaya evlencek çiftler gibi değiliz yaa
bıktım inan ki.. 40 yıllık evlilere döndük son günlerde.. ne romantizm var ne bişey
ama ben mutlu değilim
evlenmeden önceki son haftamı hatırladım.....sen de hatırla özgem...ne sıkıntılar yasadım....ayrılık bile geciyo aklımızdan bazen...ama inan geçiyo....değişecek,geçecekaz daha sabret kuzucummm
evlenmeden önceki son haftamı hatırladım.....sen de hatırla özgem...ne sıkıntılar yasadım....ayrılık bile geciyo aklımızdan bazen...ama inan geçiyo....değişecek,geçecekaz daha sabret kuzucummm
Bennn geldimmmm
Geçmişe birazdan bakıcammm
Öncelikle benden haberlere geçiyorummm
Cuma akşamı aileleri tanıştırıyoruz :26: İnanılmaz bi stres var üstümde,sevdiceği hele görseniz heyecandan yerinde duramıyor ne giycem,ne konuşcam ben babanla,yemek bile yiyemem ben,yan masa da mı otursam diye kafamı yiyip duruyor
Offf şu stresi atmalıyım üstümden mutluluğumu bile yaşayamıyorum resmen
Söz tarihini de konuştuk sevdiceğim 27 Haziran istedi ama Özgişim o hafta balayında olucak o yüzden şuan ki tahmini tarihimiz 04 Temmuz :26: Tabi net olarak cuma akşamı tekrar konuşulacak
Bu arada söz de bilezik takmak istediler bana ben de kırmadı onları ve dün bilezik bakmaya gittik modelimi seçtim ve aldık
ama ben mutlu değilim
Bennn geldimmmm
Cuma akşamı aileleri tanıştırıyoruz :26: İnanılmaz bi stres var üstümde,sevdiceği hele görseniz heyecandan yerinde duramıyor ne giycem,ne konuşcam ben babanla,yemek bile yiyemem ben,yan masa da mı otursam diye kafamı yiyip duruyor
Söz tarihini de konuştuk sevdiceğim 27 Haziran istedi ama Özgişim o hafta balayında olucak o yüzden şuan ki tahmini tarihimiz 04 Temmuz :26: Tabi net olarak cuma akşamı tekrar konuşulacak
Bu arada söz de bilezik takmak istediler bana ben de kırmadı onları ve dün bilezik bakmaya gittik modelimi seçtim ve aldık
Bennn geldimmmm
ama ben mutlu değilim
Bennn geldimmmm
günaydınlar
dün gelemedim daha doğrusu geldim de yazamadım
merak mı ettniz beniiii
bugün hem gelirim hem yazarım inşAllah
bu arada özgişimm sıkma canını kendini bilmezin tekiymiş arkadaş kendini bi halt sanıyo heraldeboşver de geç
güzelce davetiyeni dağıt son günlere kalmadan soradan sıkışma yani rahat rahat dağıt sen
bide gülibiğe yazacaktım tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsinsöz nişan düğün olsun hemencikkk
gülinnn
hayırlı olsunn canım çok sevindimm
*
özgem acaba son hafta stresi mi nişanlıda kii :44::44:
bu dönemi yaşamadığım çok net bişe söleyemiyorum ama eminim 10 gün sonra bu günleri yaşadığın için kızcaksın kendinee
çünkü çok güzel olacak her şeyy
Özgecan bak çağla da yaşamış ayrıcana bende yaşadım düğünümden iki hafta önce düğüne kadar iki yabancı gibiydik buluyorduk işimizi halledip evlerimize gidiyorduk çok resmi ve mesafeli hatta eşim şikayetçi olmuştu bu durumdan mesafeli olan ben mişim hiç farkında değildim... O da yaptığının farkında değildi hatta düğün günü bile heyecandan bana yorum yapmadı ta ki salona çıkıp dans etmeye başlayana kadar orada açıldı iltifatlar falan...
Sabır sabır üzme kendimi normal bunlar mutlu olup bu günlerin tadını çıkarmaya çalışBu günler daha geri gelmiyor çünkü...
Aman da aman ne güzel gelişmeler varmış hayırlısı olsun heyecanınız hiç eksilmesin
Çok heyecanlı oluyor canım ben iğne ipliğe dönmüştüm tanışmayı atlatana kadar
gülinim hayırlı olsun kuzucum ne güzel sizde hem zehranın nişan heyecanı hem senin sözün hem özgeciğin düğünü peş peşe gelicek :))))))))) maşallah kuzuma
özgem özgemmm yapma gözünü seveyim o seni seviyor az daha sakin ılımlı ol şeytan vesvese yapıyor emin ol siz çok iyi anlaşan bir çiftsiniz o sana süprizler yapan insan şu anda düğün heyecanına kapılmış ve düşünüyor olabilir az daha ılımlı ol
inan ben nişanlandım nişanlanalı sevgiliciğe ilgi göstermiyorum diye bugün baya kızdı bana 1 saat olmuış mesaj atmamışım 5 saat olmuş aramammışım bunları saydı sevmiyormuyum deli gibi seviyorum ama kafam çok dolu iş ügç meşgul
ona kalsa olayları bahane edip eve gidiyormuşum bende bu sıkıntılalr mevcut mesela sıkıntımı umursamıyorum ama ben umursamayınca sorun büyüyor bizdede ılımlı davranıyorum
o yüzden sen şeytanının kulağna üflediklerine takılma iyi şeyler düşün canımcım sakın böyle karamsarlığa kapılma lütfen
teşekkür ederim kızlarbugün çok kötüydüm gerçekten ama biraz daha sakinleştim iyiyim şimdi
akşam görüşelim iyi gelicek inşallah
benim düşünceli kuzummmmçok istiyorum o gün yanında olmayı çok teşekkür edeirm canımıniçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?