'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya kızlar ben nişanlıcanın üstüne çok gidiyorum sanırım yaaa:26::26::26:
nie msj atmıyosun fln diee
az önce çocuk aramış bi yere gidiyomuş mutlu mesut konuşyos
petrolde durdu ordaki adamla bişeler konuştu bende telefonu kapadımm
nie bana petrole geldim, 1 sn bekle demedi diee
ben iyi miyim yaa kendimi pataklayasım geliyoo

Varya askerden geldiğinde ben de senin gbydim ilk zmanlar ota çiçeğe kızardım saçma sapan tripler yaparsım ama zamanla aşıyorsun. Yanımda olmadığı için üzülür aynı şehirde yaşayamadığımız için kzardım. Ama inan bir müddet sonra onlarda bunalıyor biraz kendini frenle canımm önce düşün sonra hareket et

çok sabırlı yine alttan alıyo ama ben de korkuyorum sonunda sıkılcak yeter dicek diee..
şimdi bile kapatmama hastasın gerginsin galiba dedii saolsun
kendime şöle çakasım var

Selam ;

nerde o ADANALI hatunlar durup durup bici bici konuşan sonra yok hamile ol yollarız diyenler çıkın gari ortaya

hamileyim 1,5 aylık hepinizi bekliyorum er meydanına :44:

şu anda nişanlımı sende gördüm desem ne dersin canım cidden daha dün trenden indim yüüryorum onla konşarak bide arkadşımı gördüm vapura binicem neden trenden inip vağura bineceğini bana sölemiyorsun giz diyor yahu duymuyormusun dedim bide telefonda konuşuyoruz yani

ben benimkine rahat ol diyorum ama olamıyor

peki nişanlın sana birşey diyormu ben artık benimkine bişi diyemiyorum mesela birgün cadılık yapacam o olucak senin nişanlın üzülüyormu diyormu sana üstüme geliyorsun die canım

Selam ;

nerde o ADANALI hatunlar durup durup bici bici konuşan sonra yok hamile ol yollarız diyenler çıkın gari ortaya

Tebrik ediyorumm hayırlı olsunnn Allah sağlıkla ellerinize aldırmayı nasip etsinnn... Bakalım gelsin bici bicilerrrr

özel günüm yaklaşıyor kusura bakma deyip sen de kendini alttan al

Selam ;

speedy özelden adres at lütfenn

ya giz hatamın farkındayım ben, şmdi mesaj atmışş
iki defa yüzüme kapattın, bu kadar mı gözüne battım die
:26::26::26ff yaa kızmıyo da üzülüyo aksinee
ama umursamıyo gibi hissediyorumm
paranoyak oldum iyi mii

çok sabırlı yine alttan alıyo ama ben de korkuyorum sonunda sıkılcak yeter dicek diee..
şimdi bile kapatmama hastasın gerginsin galiba dedii saolsun
kendime şöle çakasım var

Şiddete Hayırrr Benmle konuşsun, benimle ilgilensin istiyordum çok şükür aştım bu durumu canım çok ayrı kaldığımız için oluyor benimsiyoruz Ama sende çok sıkma sıkılır birgn patlayabilir tartışmanız olmasınn

oy canım ya askerden daha yeni geldi az daha sabır cidden üzmeyin birbinizi böle bişi için yüze kapatılırmı telefonu yüze kapamak olurmu canım gönlünü al işte kızıgnlığıma geldi de bir şekilde özür dile gönlü olsun canım

Canım ne güzel herşeyin farkındasın
Yani kendini çok rahat toplayabilirsin bunlar normal çok üstüne gidip bunaltmadan frenle kendini

Selam ;

Hayırlı olsun adanalılardan Çağla da Hamile o da şubata denk geliyor

sanırımm, bide artık ayrı kalmak istemiyorum ondan sanırım bu kadar aksiliğimm

özür diledim şimdi böle it gibi davrandığım için

sağol gizim

Rabbim onu bana yazdıysa olacak zaten yazmadıysa da kendimi paralasam olmaz

bu konularda aşırı teslimiyetçiyimdir

hayırlısıni istiyorum Allah'tan

krizzz herkese ayrıcak zamanım vardır

teşekkür ederim hayır duan için

sende mutlu ol

aşacağım bende biliyorum

inanılmaz bi güç var üzerimde ve kendime güven

teşekkür ederim aslım bakalım zaman ne gösterecek

şuan o dönemimdeym zaten anlayışla karşıladı benii
ama bu son dönemde oldum kriz böle
askerden geldikten sonraa

tamam işte ondan kaynaklı. de ki, bak bitsin pamuk gibi oliceğim
ya hava, çevre, durum değişiklikleri her zaman stres kaynağıdır. ne yapalım? ya da şöyle de "uyum sürecindeyim, bir de adet! gel düşün benim tavan yapmış östrojen seviyemi. ben yapmıyorum hormonlar yaptırıyor"

ben de adet dönemlerinde kendimden yoruluyorum, ama kocam hormon seviyelerime verip alttan alıyor

evet canım farkındayım yaptığım hatanınn

pınartoşummmm
sen bizim yaşam koçumuzsun şimdi sıra sendee
*
speedy ciddi söledim adres konusundaaaaa

tamam bide yüzsüzlük edim ben diil hormonlarım yapıyo diee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…