ya kızlar ben nişanlıcanın üstüne çok gidiyorum sanırım yaaa:26::26::26:
nie msj atmıyosun fln diee
az önce çocuk aramış bi yere gidiyomuş mutlu mesut konuşyos
petrolde durdu ordaki adamla bişeler konuştu bende telefonu kapadımm
nie bana petrole geldim, 1 sn bekle demedi diee
ben iyi miyim yaa kendimi pataklayasım geliyoo
Varya askerden geldiğinde ben de senin gbydim ilk zmanlar ota çiçeğekızardım saçma sapan tripler yaparsım ama zamanla aşıyorsun. Yanımda olmadığı için üzülür aynı şehirde yaşayamadığımız için kzardım. Ama inan bir müddet sonra onlarda bunalıyor biraz kendini frenle canımm önce düşün sonra hareket et
Selam ;
nerde o ADANALI hatunlar durup durup bici bici konuşan sonra yok hamile ol yollarız diyenler çıkın gari ortaya
hamileyim1,5 aylık hepinizi bekliyorum er meydanına :44:
Selam ;
nerde o ADANALI hatunlar durup durup bici bici konuşan sonra yok hamile ol yollarız diyenler çıkın gari ortaya
şu anda nişanlımı sende gördüm desem ne dersin canım cidden daha dün trenden indim yüüryorum onla konşarak bide arkadşımı gördüm vapura binicem neden trenden inip vağura bineceğini bana sölemiyorsun giz diyor yahu duymuyormusun dedim bide telefonda konuşuyoruz yani
ben benimkine rahat ol diyorum ama olamıyor
peki nişanlın sana birşey diyormu ben artık benimkine bişi diyemiyorum mesela birgün cadılık yapacam o olucak senin nişanlın üzülüyormu diyormu sana üstüme geliyorsun die canım
çok sabırlı yine alttan alıyo ama ben de korkuyorum sonunda sıkılcak yeter dicek diee..
şimdi bile kapatmama hastasın gerginsin galiba dedii saolsun
kendime şöle çakasım var
özel günüm yaklaşıyor kusura bakma deyip sen de kendini alttan al
Selam ;
speedy özelden adres at lütfenn
ya giz hatamın farkındayım ben, şmdi mesaj atmışş
iki defa yüzüme kapattın, bu kadar mı gözüne battım die
:26::26::26ff yaa kızmıyo da üzülüyo aksinee
ama umursamıyo gibi hissediyorumm
paranoyak oldum iyi mii
Selam ;
Şiddete HayırrrBenmle konuşsun, benimle ilgilensin istiyordum çok şükür aştım bu durumu canım çok ayrı kaldığımız için oluyor benimsiyoruz Ama sende çok sıkma sıkılır birgn patlayabilir tartışmanız olmasınn
oy canım ya askerden daha yeni geldi az daha sabır cidden üzmeyin birbinizi böle bişi için yüze kapatılırmı telefonu yüze kapamak olurmu canım gönlünü al işte kızıgnlığıma geldi de bir şekilde özür dile gönlü olsun canım
pınar kaderi yönlendrimek iyi kötü snein elinde seçimlerimizin sonucunda ömür boyu istemediiğimiz acılarla boğuşan biz bişilerden geçip giderken yine aynı acılarla hem kendimizi hem ailemizi etkileyen biz millet ne der naparı takan yine biz
şimdi ben zorlama şeyleri sevmiyorum sevda var ise sevdanın yanında acıda olur gülme krizleride ama insan hep karamsarlığa kapılıyorsa dayanacağı güç yoksa
hep şunu sölüyorum sevdiceğime uçurumdan düşerken hep elimi tuttuğunu görüyorum birgün göremezsem gidicem sevgim kalıcak ama birgün arkamda olacağını yanımda duracağını bilmezsem kuşkuya düşersem 6 seneyi çöpe atar yoluma bakarım diyorum ki o benim ilk sevgilim ve ben daha önce öyle yaparak terkettim onu kimseyi umursamadım arkama asla bakmam dedim ama kaderimde varmış çıktı peşime düştü sevgimi biliyordu
ben böyleyim dağıtırım kendimi toplamayıda bilirim insan kendini iyi eder
bişilerden geç diyemem asla ama kendini toplayacak gücü yine kendinde bul bu karamsar halin devam edersede en doğru kararı kalbin ve beyninle ver ikisini aynı anda sok devreye
şu anda mutlu olman lazımdı çünkü birinci gündem meselesi sensin canım
bak nişanlımın ablası 17 ağustosta evleniyor onun kadar heyecanlıyım tüm hazırlığında ablasının yanında olucam kısmetse sonra biz tarihimizi seçicez allahıma duva ediyorum bu süreçlerde kimse yıpranmasın inşallah
neler oluyor burda bonibonlar
pınar'a bir şey mi olmuş :44:
kafasını karıştıran hususları merak ettim ama bana neden zaman ayırsın di mi veya yönlendiremem ki, çok yanlış.
hakkında hayırlısı olsun pınar. tanımıyorum ama herkesin mutlu olmasını isterim sevdiceği ve diğer sevdikleriyle
zaman senin içinde ilerisi de gerisi de
kırgınlık geçer mi dersen geçmez
unuttum desen de bir gün şak diye gözünün önüne gelir.
o an sevdiğini bildiğin halde gerilersin karşındakinden.
araf zor..
hakkında hayırlı olan olur umarım.
bende eceye katılıyorum bile bile lades olmamalı hayatını karartmamalı insan göz göre göre.
kimse vazgecilmez olmamalı kendinden başka insanın.
seni seviyorumbunu da aşacağını biliyorum.
şuan o dönemimdeym zaten anlayışla karşıladı benii
ama bu son dönemde oldum kriz böle
askerden geldikten sonraa
Canım ne güzel herşeyin farkındasın
Yani kendini çok rahat toplayabilirsin bunlar normal çok üstüne gidip bunaltmadan frenle kendini
Hayırlı olsunadanalılardan Çağla da Hamile o da şubata denk geliyor
sağol gizim
Rabbim onu bana yazdıysa olacak zaten yazmadıysa da kendimi paralasam olmaz
bu konularda aşırı teslimiyetçiyimdir
hayırlısıni istiyorum Allah'tan
krizzzherkese ayrıcak zamanım vardır
teşekkür ederim hayır duan için
sende mutlu ol
aşacağım bende biliyorum
inanılmaz bi güç var üzerimde ve kendime güven
teşekkür ederim aslım bakalım zaman ne gösterecek
sanırımm, bide artık ayrı kalmak istemiyorum ondan sanırım bu kadar aksiliğimm
özür diledim şimdi böle it gibi davrandığım için
tamam işte ondan kaynaklı. de ki, bak bitsin pamuk gibi oliceğim
ya hava, çevre, durum değişiklikleri her zaman stres kaynağıdır. ne yapalım? ya da şöyle de "uyum sürecindeyim, bir de adet! gel düşün benim tavan yapmış östrojen seviyemi. ben yapmıyorum hormonlar yaptırıyor"
ben de adet dönemlerinde kendimden yoruluyorum, ama kocam hormon seviyelerime verip alttan alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?