'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

karamsar değilim çok şükür sağlığım yerinde herşey her zaman dört dörtlük olmuyor maalesef önemli olan sorunlarla yaşayabilmek

pınartoşummmm
sen bizim yaşam koçumuzsun şimdi sıra sendee

yaşam koçum benim be

aslanım :44:

pınarım

Tebrik ediyorumm hayırlı olsunnn Allah sağlıkla ellerinize aldırmayı nasip etsinnn... Bakalım gelsin bici bicilerrrr

yavruuu ben az önce dimedim mi sana

çok sağolun kızlar sizle uğraşıyım biraz dedim.
burada buldum zaten böyle bir yer arada gidip şurubunu alıyorum evde kendim yapıyorum yada oradan alıyorum 2 günlük evde yiyorum

Kavga edriz regli dönemine bağlarız.. Hamile olanlar hormonlarına bağlar biz bayanlar çok fenamıyız nee

bence haklıyız ama. mesela erkeklerin de ilişki sonrası uyuma sendromlarına da kızılmaz, çünkü o da hormonal bir şey yanlış bilmiyorsam. bu sefer de onlar "hormonlarımdan" diyebilirler haklı olarak

çok sağolun kızlar sizle uğraşıyım biraz dedim.
burada buldum zaten böyle bir yer arada gidip şurubunu alıyorum evde kendim yapıyorum yada oradan alıyorum 2 günlük evde yiyorum

çok sevindim canımm
eğer tadı adanadakini aratıyosa bi mail kadar yakınız sana unutmaaa
hayırlı hamilelikler bu aradaaa

Kızlar içinizde kaynanasıyla oturacak var mı?
Ben kaynanamla oturacağım bazen bazı şeyler benim istediğim gibi değilde onun istediği gibi oluyor.
Her ne kadar sen nasıl istiyorsan öyle yap desede kendi istediklerini yapıyor.
Şimdi iyiyiz ama evlendikten sonrası için korkuyorum bazen.

Selam ;

nerde o ADANALI hatunlar durup durup bici bici konuşan sonra yok hamile ol yollarız diyenler çıkın gari ortaya

hamileyim 1,5 aylık hepinizi bekliyorum er meydanına :44:

sipidiii çok sevindimmm hayırlı olsun canım
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

pınar canım Allahım senin de içine ferahlıklar versin.. herşey yoluna girsin tekrar eski neşene dön inşallah

bizim de aramız limoni malesef.. içime ata ata çok dolmuşum bugün fena patladım
akşam oturup konuşçaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…