Yaaa zaten heyecandan kalbim ağzımda bide sen böyle yapıpta kalpten götürme beni
Ben tanıyorum sevdiceğin sülalesini o yönde benim sıkıntım yok o da annemle tanışıyor ama babam hiç görmedi bile o yüzden sevdicek çok daha heyecanlı
istediğin kadar tanı sülalesini ama o gün başka olacak,baba faktörü giriyor işin içine....elin ayağın titrer hihihi
gülinim korkutmak gibi olmasın ama iki aileyi bi araya getiriyo olmak dizlerinin titremesine yeter
akkuşlar mobilyamış:26:
bize yakın kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
torbalıda çok canım mobilyacı karabağlar da da çok kısıkköyde de çok
Dostmusunuz düşmanmısnız yeaaa daha da heyecanlandırmasanıza beniii beee :86::86::86:
Dostmusunuz düşmanmısnız yeaaa daha da heyecanlandırmasanıza beniii beee :86::86::86:
pınartoşumm nişanlıyı iş için çağırdıkları yer orasıı :86::86::86::86:
Hım canım ben hiç gitmedim o taraflara ama kısıkla karabağları duydummsiz ne zman alacaksınız mobilyalarınızı
Heyecansız olmaz bu işlerbende tanıyordum sevdiceğimin ailesini ama yine de tepkiler nasıl olur diye tedirginlik vardı ama çok şükür güzel geçmşti kimse pot kırmadı önceden tanıştığımızı söylemedik biz 5 yıldır konuşuyoruz babam daaha yeni biliyorr ama annem herşeyimi bilir
aslının paylaştığı haritada bizim orayı gördün müüüüü:26: o kadar yakınız işteee
torbalı iyidir hoşdur izmir merkeze bizim kadar uzak değildir iş imkanı da fazladır baya fazladır
kalabalık değildir pek ama bir ilçeye göre büyüktür yine
hayırlıysa olsun inşAllahyakınıma gel yakınımaaaa
ama ben gidicem yaaa
ne zaman alıcazzz :44::44::44:
temmuzda sanırım, bu ay sonu ev tutalım diyoruz evi tuttuktan sonra alıcaz eşyaları
biz aslında senin duymak istemediğin iç sesinizz
çok güzel heycan bu kuzucumm
zaten ilk konuşma faslı geçsin için rahatlarr
ee olsun azıcık heycann
Hiii sizin daha heyecanlı o zaman aslında ben de en çok potlardan korkuyorum,babam biliyor 2 yıldır birlikte olduğumuzu ama biz biraz fazla gezen bir çiftiz bunları bilmiyor umarım kimse ağzından bişey kaçırmaz
Ne konuşulcak acaba neler konuşulur kii ayyy inşallah güzel geçer heyecanı çok güzel de stresi beter be
aslının paylaştığı haritada bizim orayı gördün müüüüü:26: o kadar yakınız işteee
torbalı iyidir hoşdur izmir merkeze bizim kadar uzak değildir iş imkanı da fazladır baya fazladır
kalabalık değildir pek ama bir ilçeye göre büyüktür yine
hayırlıysa olsun inşAllahyakınıma gel yakınımaaaa
ama ben gidicem yaaa
ne zaman alıcazzz :44::44::44:
temmuzda sanırım, bu ay sonu ev tutalım diyoruz evi tuttuktan sonra alıcaz eşyaları
pınartoşum orda oturmicaz kii
sadece iş ordaa tabi olursaa :26::26::26:
bugün görüşmesi var yaa olursa die merak ettiğimden sordum orayıı
merkezde oluruz biz Allahtan bişe gelmezsee bakalım kısmet bu işlerr :26::26::26:
sen nereye gitcen evleninceee :44::44::44::44:
Pınarım evet şubeleri var altındağ yeşilovada merkezine gidin siz.
çamdibi ptt 'nin oralarda.
merkezde çeşit daha fazla olur.
aman oturma beee
git merkeze kalabalığın hengamenin içine düş de gör gününü
seni düşünüp anlatanda kabahat
hem kaç defa didim ben sana nereye gitceğimi niye unutuyonnn
alsana sümüklü mendil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?