- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
bende gidicem çorç gelince görüşenzi
beeeeennnnn geeeellllddddiiiiiimmmmmmmm
barıştık kuzummmm, içimde kalmadı bişey ne kırgınlık ne bişey
rahatladım çok güzel olduuuu
şimdi sadece düğünümüze odaklancam
güzel geçti ecem barıştık aramızı düzelttik çok şükür
hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Bişi dicem bakın bi...
Nişanlanacak olan hatunlarda gelebiliyo mu buraya
Selam bu arada
hadi geldim benn yemeğini bırak gel burayaaaaaa
oh maşallah canımaaaa
koccamann sevindimmmm
bi daha tartışmayın emii düğüne odaklanınn
hoşgeldinn gunicen
herkese kapımız açık bizimmm
Eli boş geldim gerçi ama neyse siz o kısma takılmayın
Nasılsın canım?
sağlık olsun neysee
iyiyimm sanırımm çalışma isteğim yok hiçç yaaa
sen nasılsın ??
ben seni eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz sayfasından hatırlıyorumm
Evet genelde ya günlükteyim ya orda ya da farzet ki de
Bende iyiyim gibi bişey işte. İzmir'in bu havası mahvetti gerçi bugün beni
yağmur fln varmış kızlar da baya söledi bugünn
*
baya free takılıyosun forumdaa
biras tanıtsana kendinii, ne iş yaparsın, ne zaman nişanlancaksın, hazırlıkların ne durumdaa
özgem ve pınarcımın üstündeki kara bulutlar dağılmış çok sevindim kızlar inanın şeytan vesvese veriyor başka birşey yok dua edin bol bol mutlu olucaksınız az kaldı
pınarcım yataş doğtaş lazzoni pahalıda olsa ben tarzlarını tasarımlarını beğeniyorum bir yatak odasına 7 bin verirmiyim tabiki veririm beğenirsemn içime sinen güzel birşeyse veririm özel yapımlarda aynı o kadar tutuyor zaten
sağol gizimm
yatak odasına verecek 7 binim yok ki benimmm
keşke olsa da versem
gerçi olsada verirmiydim bilemedim şimdi
benim arkadasşım model beğendi bir markadan mobilyacıya 4 bine yaptırdı canım ona ailesi destek olamadı ben şimdi ailemin destek olacağını hissetiğim için böyle diyorum yoksa elde avucumda olmasa gideirm herhanbiryerden bile alırım amaç güzel ve huzurlu yuva olunca gerisi teferruattır
ailenden bir destek alabilecekmisin canım ne olup ne bitiyor evde sonuçta çok az vakit kaldı
gizim biz mobilyayı erkek tarafı kız tarafı diye ayırmadık ortak alınacak herşey
ailemde mobilyada yardım edecek bana yani inşAllah
geri kalanları da ben halledicem zaten çeyizimde öyle büyük parça kalmadı alınacak 1 yılda aldım herşeyimi beyaz eşya falan da bende
babamın temmuzda parası olursa o alacak olmazsa taksitlemi alcaz napcaz bende bilmiyorum
ama olacak gibi inşAllah
sağol gizimm
yatak odasına verecek 7 binim yok ki benimmm
keşke olsa da versem
gerçi olsada verirmiydim bilemedim şimdi
canım bizde ayırmadık babamla annem yatak odasını halleder onun aileside yemek odasını bir odamız olursa aşkımla ben hallederiz televizyonu herşeyimizi beraber alıcaz
çeyizimi o okurken yaptım bitirdim ki onla el ele yapalım diye ama yapamıcağım yerlerde gelecektir ondanda aileler devreye girer napalım
hallolur herşey canım bu işler çok zor valla ayın bugünü güya herşeyi ailem yaptı nişanda ama beş kuruşsuz kaldım nereye gitti maaşım ilk kez bu ay böyle oldu
bide şu konuda şanslıyım savurgan bir sevgilim yok sağolsun benim para biriktirmemde birinci etken oldu hep ki hiç cimri değil asla benden sakınmaz ama beni bitrikim için dürttü kendi yapamıyor şu sıra kemer sıkalım dedi çünkü oda abttı bide 3 aydır çalışıyor garibim biz düğüne kadar heray birşey alıcaz öyle savurganlık yapmıcaz gibi gözüküyor :)
Evet o yatak odası tk çok hoş ama ben daha uygun olanını aldım annemle babam hacca gidecekler onları sıkıştırsam bende sıkışacağım yani daha uygun bir modeli aldım ben canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?