'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benim nişanlım dalga geçer oldu benimle içine sindi mii diyip duruyor Pınar seninde içine sindiyse ne mutluu

Bişi dicem bakın bi...

Nişanlanacak olan hatunlarda gelebiliyo mu buraya

Selam bu arada

Son düzenleme:

bende gidicem çorç gelince görüşenzi

hadi geldim benn yemeğini bırak gel burayaaaaaa

oh maşallah canımaaaa
koccamann sevindimmmm
bi daha tartışmayın emii düğüne odaklanınn

Bişi dicem bakın bi...

Nişanlanacak olan hatunlarda gelebiliyo mu buraya

Selam bu arada

hoşgeldinn gunicen
herkese kapımız açık bizimmm

Eli boş geldim gerçi ama neyse siz o kısma takılmayın

Nasılsın canım?

Eli boş geldim gerçi ama neyse siz o kısma takılmayın

Nasılsın canım?

sağlık olsun neysee
iyiyimm sanırımm çalışma isteğim yok hiçç yaaa
sen nasılsın ??
ben seni eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz sayfasından hatırlıyorumm

sağlık olsun neysee
iyiyimm sanırımm çalışma isteğim yok hiçç yaaa
sen nasılsın ??
ben seni eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz sayfasından hatırlıyorumm

Evet genelde ya günlükteyim ya orda ya da farzet ki de
Bende iyiyim gibi bişey işte. İzmir'in bu havası mahvetti gerçi bugün beni

Evet genelde ya günlükteyim ya orda ya da farzet ki de
Bende iyiyim gibi bişey işte. İzmir'in bu havası mahvetti gerçi bugün beni

yağmur fln varmış kızlar da baya söledi bugünn
*
baya free takılıyosun forumdaa
biras tanıtsana kendinii, ne iş yaparsın, ne zaman nişanlancaksın, hazırlıkların ne durumdaa

yağmur fln varmış kızlar da baya söledi bugünn
*
baya free takılıyosun forumdaa
biras tanıtsana kendinii, ne iş yaparsın, ne zaman nişanlancaksın, hazırlıkların ne durumdaa

İzmirliyim. Özel bir şirkette finans sorumlusuyum.
Nişan tarihimiz yıllık iznimize göre belli olacak 1 ay içinde.
Hazırlıklar bana göre herşey tamam sözlüme göre hiç bişey yok ortada
Çeyiz alıyorum bol bol şimdilik. Malum tarih belli değil

bu yataş pahalı değil mi sizcede :44:

bi yatak odası beğendim 7 bin küsür yazıyor sizde mi bu fiyattan aldınız yataşçılar

Son düzenleme:
özgem ve pınarcımın üstündeki kara bulutlar dağılmış çok sevindim kızlar inanın şeytan vesvese veriyor başka birşey yok dua edin bol bol mutlu olucaksınız az kaldı

pınarcım yataş doğtaş lazzoni pahalıda olsa ben tarzlarını tasarımlarını beğeniyorum bir yatak odasına 7 bin verirmiyim tabiki veririm beğenirsemn içime sinen güzel birşeyse veririm özel yapımlarda aynı o kadar tutuyor zaten

sağol gizimm

yatak odasına verecek 7 binim yok ki benimmm

keşke olsa da versem

gerçi olsada verirmiydim bilemedim şimdi

sağol gizimm

keşke olsa da versem

benim arkadasşım model beğendi bir markadan mobilyacıya 4 bine yaptırdı canım ona ailesi destek olamadı ben şimdi ailemin destek olacağını hissetiğim için böyle diyorum yoksa elde avucumda olmasa gideirm herhanbiryerden bile alırım amaç güzel ve huzurlu yuva olunca gerisi teferruattır

ailenden bir destek alabilecekmisin canım ne olup ne bitiyor evde sonuçta çok az vakit kaldı

Son düzenleme:

gizim biz mobilyayı erkek tarafı kız tarafı diye ayırmadık ortak alınacak herşey

ailemde mobilyada yardım edecek bana yani inşAllah

geri kalanları da ben halledicem zaten çeyizimde öyle büyük parça kalmadı alınacak 1 yılda aldım herşeyimi beyaz eşya falan da bende

babamın temmuzda parası olursa o alacak olmazsa taksitlemi alcaz napcaz bende bilmiyorum

ama olacak gibi inşAllah

canım bizde ayırmadık babamla annem yatak odasını halleder onun aileside yemek odasını bir odamız olursa aşkımla ben hallederiz televizyonu herşeyimizi beraber alıcaz

çeyizimi o okurken yaptım bitirdim ki onla el ele yapalım diye ama yapamıcağım yerlerde gelecektir ondanda aileler devreye girer napalım

hallolur herşey canım bu işler çok zor valla ayın bugünü güya herşeyi ailem yaptı nişanda ama beş kuruşsuz kaldım nereye gitti maaşım ilk kez bu ay böyle oldu

bide şu konuda şanslıyım savurgan bir sevgilim yok sağolsun benim para biriktirmemde birinci etken oldu hep ki hiç cimri değil asla benden sakınmaz ama beni bitrikim için dürttü kendi yapamıyor şu sıra kemer sıkalım dedi çünkü oda abttı bide 3 aydır çalışıyor garibim biz düğüne kadar heray birşey alıcaz öyle savurganlık yapmıcaz gibi gözüküyor :)

Son düzenleme:
sağol gizimm

keşke olsa da versem

Evet o yatak odası tk çok hoş ama ben daha uygun olanını aldım annemle babam hacca gidecekler onları sıkıştırsam bende sıkışacağım yani daha uygun bir modeli aldım ben canım.

maşallah yapmayın tabi savurganlık

ben 2 yıldır çalıyıyorum çeyizimi beyaz eşyamı hallettim nişan yaptım birikim yaptım bide üstüne düğünde harcanacak diye

benimki 3 yıldır çalışıyor kenarda 5 krş yok

ailesine verdiği için tabi ama yine de olmalıydı yani her ay sinekten bile yağ çıkarcam diyo ama icraate gelince foss

napalım Allah başka dert vermesin diyoruz

Kızlarrrrrr merhabaaa
Bir soru sorucam ama müstehcen azıcık Cahil bırakmayın beniii

Dün akşam arkadaşlarla ilk gece hakkında konuşurken ( aramızdan sadece 1 tanesi evliydi) ortamın aydınlatmasından konu açıldı. İlk gece utancından ötürü ışıklar kapalı olmalı vs diye. Evli olan arkadaşta kocamızın malum bölgeye bakarak bize yaklaşabileceğini, bunun haricinde bakmadan bi birleşme olmasının zor olucağını hatta olmayacağını söyledi..

Herifler bize bakmadan yaklaşamıyor muuuu Ay biirii bişi desiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…