'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İşte buu

Aldıklarına bayıldım çok şirinmiş renkleri güle güle kullan

Kaçırmaz dicem ama bazen insan çenesini tutamıyor eşimin abisi sağolsun boş boğaz çıkmıştı biz sevgiliyken eşim ev almıştı bende gördüm tabisi hatta tülleride o zaman sipariş verip diktirmiştik... Abiside bunu lönk ortalıkta söyledi Allah tan annem biliyordu da durumu yırttık

Ama korkma söyleselerde o sırada çok dikkat edilmiyo araya karışıyo

Ne konuşulcak acaba neler konuşulur kii ayyy inşallah güzel geçer heyecanı çok güzel de stresi beter be

neler konuşulmuyor ki aileler birbirine uyum sağlayınca sohbet gırla..

ben kahve yaparken bir muhabbet dönmüş.. babam da demiş ki bizim buralarda " eşeğin yoksa damadın da mı yok "derler diye

sevdiceğim pancar gibi kızarmış.

babama sonra kızdım niye öyle dedin diye asıl sınav oydu ailesini ve oğlumu ölçtüm dedi

*

pınar başka bişi anlatmıcam haritalı
bunu anlatsalar ne komik ve iğrenç olur ıykk
çetmene ben güvenmiyorum

Bircan gümüldür kimseye yakın değil

oralar merkeze uzak tatil köylerinin hepsi öyle ama güzel gidin gidin

sence ben elime böyle bir koz geçirmişken söyleyip de paçayı yırtmanı sağlarmıyımmmmm

söylemicem iştee

küstüm bu arada

hımm pınar öle küsmeyle olmas dayanamazsın sen benle uğraşmadannn
hadi söle belki senin olduğun yere gelirizzzz

babaya baakkk

bizim de güzel geçmişti tanışma merasimi ben kahve yetiştirememiştim yalnız herkese verip nişanlıcanı bırakmışım köşede bi baktım masum köylü gibi bakıyo bi baktım tepside kahve yokk

koşa koşa gidip yapıp geldiydim

herkes içmiş bitirmişti yalnız kedi gibi bi başına içtiydi kenarda

hey gidi zaman

başka bişi anlatma aslııı

çetmene benim de güvenesim gelmiyor yaa ama bu akkuşları dediler dün nasıl acıbaa:26:

akkuşları duydum ama nasıldır inan bilmiyorum.
kısıkköye gitmeyin cok dandik ve mağazalardan yüksek fiyat veriyor kimisi.

yataşta kampanyalar oluyor onları incelesen :44::44: ben cok memnunum

beeeeennnnn geeeellllddddiiiiiimmmmmmmm

benim kuzummmm canım benimmmm, kızkardeşim yoktu zehroşla ikiniz kardeş oldunuz bana
her derdimi sıkıntımı dinleyip benle beraber üzülüyosunuz yaa ben sizi yerim yaa
söz gününde herşey çok güzel olcakkkk her ne kadar baban enişteye kıyamıyosa da basçaz tuzlu kahveyi kaçarı yok

çağlacım çok teşekkür ederim, aramız düzeldi çok şükür.. inadını bırakıp haklısın dikkat edicem dedi umarım hep böyle devam eder
gelsin artık düğünnnn

eveeeet son 9 aslııııımmmm
konuşmamız oldukça çalkantılıydı başlarda sustuk sonra sakince konuştuk sonra bağrıştık sonra ağlaştık sonra da barıştık
ben ağlarken geldi sarıldı özür diledi daha dikkat edicem falan dedi.. şimdi şımarıklık yapıo abartıyo
ne desem direkt süslü cümleler kuruyo sıpa olsun benim hoşuma gitti bu hali umarım devam eder

barıştık kuzummmm, içimde kalmadı bişey ne kırgınlık ne bişey
rahatladım çok güzel olduuuu
şimdi sadece düğünümüze odaklancam

pınaaar senin de iyi olmana çok sevindim canım hep böyle neşeli mutlu ol seeen
bu arada baharatlıklara fazlasıyla bayıldımmm çok ciciler yaaa
foto çekimimde versene onları bana uyumlu olur çiçeeme ayakkabıma

güzel geçti ecem barıştık aramızı düzelttik çok şükür
hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

oyyy neşeli neşeli bugün herkeslerr barışmışşş

çok sevindim canım düğüne çok az kaldı seniiiiinn

tartışmayın artık sakince güzel güzel geçirin bugünleri

baharatlıklarım da al kullan ama sonra ver olur muuu :26::26:

çok beğenerek aldım mor mutfağım onlarsız olamaz artıkk

çok ciciler yaa bi gelsin de sarılıp yatasım bile var onlarla

Ohh çok şükür herkes mutlu olsun yaa

evet canım araştırıyorum zaten aslında karar verdiydimben daha öncede paylaşmıştım ya burda sonradan daha güzelini bulurmuyum acaba diye bakıyorum daha

baktıkca da kafa karışıyo

Ben çok gezdim bir kaç marka arasında en sonunda yataşta karar kıldık daha kv karabağlara da bakın demişti ama gezdikçe daha karışıyor kafam gezmedikk

iyi günlerde kullan canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…