m m, alayım diyorum işte
heeebende L bana olmaz diyon sanıyom
eşek kafalı ben
**
canlar ben gidiyorum artık akideşim bekliyor çarşı pazar yapicizzzz
dila dikkat et kendine
sizde dikkat edin cinconlarr
iyi akşamlarrr
https://www.markafoni.com/product/4281891/ bacak sov yapcam15 tl bişi değil .
dilamik nasılsın şimdi... beslenmeye dikkat et kuzum
gelin hanımmmmmm
hüm pınar
canım adım betül ama yakın arkadaşlarım nişanlım herkes betüş der sizler de öyle diyebilirsiniz daha çok yazmayı ben de isterim ama adım üstümde ben okuyucuyumben deldimmmmne kadar sıcak dışarısı yaaa
bayıldım bayıldm
işlerim vardı hallettim gelirken de 3 tane çamaşır aldım geldim
her fırsatı değerlendiriyorum artık
bircan aslı duygu canlırım hepinize çok teşekkür ederim sizlerin duasıyla oluyor ben çok inanıyorum buna
birbirimizi tanımadan dua ediyoruz en makbulu de o zaten
okuyucu arkadaşım senin isim neydiii :26::26:
daha çok yazsana sen
gevezek duygu nerde yaa bide :26: gizli yetenek kayboldu gitti sanki :26:
bide sinem de pek uğramaz oldu
nerde kiii:26:
hatice de çok yazmıyor buraya artık
yeaa
özgişi de şimdi gördüm maşallah diyeyim kızın gözlerine nazar değdirmekten korkuyorum
gönlünce geçer inşAllah çekimi
dilamikk
merhaba kızlar ben geldimama çok yorgunum
gelinciklerimmm nasılsınızzz
neler yapıyorsunuz, gelemedim hiç buralara sbs, karne bizim gerginlikler derken bakamadım nete.. geçmişi okuyamadım, geçmişten bi sayfa açtım pınar beni de yazmış nerelerde diye çok sevindim unutulmadığımagelincik listesini göremedm listebaşına yaklaştım mı ki:26:
geçen hafta sevdiceğiim de ben de çok gergindik ama haftasonu arkadaşlarımız vardı onlarla gezdik ben kızlarla alışveriş yaptım falan biraz kafamız dağıldı düğün muhabbetnden uzaklaşmak iyi geldi.. yazamadığım sürede davetiyemizi seçtik, tv sehpamızı aldık, zigon sehpa aldık,dilek balonlarımız geldi düğünden sonra uçurucaz inşallahhalılarım tamamlandı,kuaförden prova tarihi aldım, kına hediyeliklerimi seçtim hatırladıklarım böyle :) sıra davetiye dağıtmakta ve kına gecesi müzikleri listesindee
sizler nasılsınız neler oldu ben yokken , herkes iyi mi ,
özgemiz gelin oldu mu resimler var mı elimizde anlatın hele a dostlar
Günaydın Kızlar
Dila canım nasıl oldun
Duygu HoşgeldinBir sürü iş halletmişsin hayırlı olsun aldıkların...
Özge bu hafta gelin oluyor dün foto çekimleri vardı resim paylaştılar ama kaldırdılar sanırım
iyi yapmıssınGünaydın kızlarrr
Dün canımın paçası yapılan pantalonları almak için alışveriş merkesine gittik de koton a girdim iyiki de m almışım dantelli body i38 gömlek oldu çünkü bana tabi canıma demedim netten öyle birşey aldığımı süpriseeee yapacağım gelince
ben büstiyer almadım normal camasır giydim. gelinliğimin kalıbı taş gibiydi. bir de büstiyer giyseydim sanırım bayılırdım. bir ara gelinlikte bile nefes alamıyormuşum gibi geldi.günaydın kızlarr sabah sabah ilk sorumu sorayım haftasonu gelinlik provam var gelinlikçi çamaşırınla gel dedi ama birşey önermedi arkadaşlarıma sordum büstiyer giy çok güzel duruyo diyolar ama bana da o çok rahatsız edecekmiş gibi geliyo sizce ne yapayım özellikle tecrübelilerden yardım istiyorum
Günaydınnnnnn
Aslımmmm şu ateşli hallerine hayranım yaa hemen evlenesim geliyor valla
günaydınlar
iyi yapmıssınbugün bende marks spencerden popoda sort aldım bir de body 10 tl .bende suprise yapacagım
ben büstiyer almadım normal camasır giydim. gelinliğimin kalıbı taş gibiydi. bir de büstiyer giyseydim sanırım bayılırdım. bir ara gelinlikte bile nefes alamıyormuşum gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?