'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
geçmişi okumadan yazayım hemen dedimmmmm
sizi çok özledim zehroşum fotoları da paylaşmış sağolsunnn
güzel yorumlarınızı da okudum canlarımmm

hemen anlatayım
dün geberdik resmen ama o kadar eğlendik kiiii
hiç gerilmedim hiç huzurum kaçmadı hep güldüm
hatta gelinliğimin eteklerinde yırtıklar oldu ama onları da takmıyorum değdi çünküüü
mesela 1 gün çncesinde nerdeyse yarım saatte bi çişim geliodu heyecandan hatta bunu kafama çok taktım çekimde napçam ben die ama hiç gelmedi dün
ve de düşünün saat 11 den gece 10 küsüre kadar gelmedi bu tuvalet Allahım yardım etti işte

kuaförde de çok eğlendim çalışanların hepsi prenses gibi davrandılar bana çok güldük orda da
saçımı da makyajımı da çok beğendimmm
fotocularımız kuaföre de geldiler hem video hem bi sürü foto çektilerrr
zehroşum balon almıştı bana foto çekiminde kullanayım diye, sevdiceğim de balonları bi koşu şişirtip geldi, kuafördekiler bayıldılar uçan balonlarıma bi sürü foto çekildiler

saç makyaj istediğim gibi oldu, 8 parça çıt çıt kullandı sonra düştük yollara

önce bizim komşu ilçeye giderkene restoran var böyle orman içinde gibi çok güzel yeşillikli bi yer
önce oraya gittik orda çekildik, sonra yola düştük tren garına gittik bi kaç poz orda çekildik
sonracığıma harika ötesi bi at çiftliğine gittik
orda baya çekildik yaa.. inanılmaz güzel bir yerdi.. atlara bindirmediler yarış atı oldukları için, huysuzlarmış biraz
ama atı severken, tayı falan severken çektiler
benim sevdiceğin pek arası yoktur hayvanlarla o uzak durmayı tercih etti

en son da ereğlideki askeri kampa gittik, sevdiceği kirli sakallı istedim ben o nedenle kesmedi girişte azcık mırın kırın ettiler ama sağolsunlar sorun yapmadılar
hatta fotocularımızın asistanı hem sakallı hem uzun saçlıydı ona da izin verdiler

kampta iskelede, sahilde, yolda heryerde bi sürü foto çekildik
çok yorucu ama çok güzel bi gündü
hava kararınca da çok değişik bi çaışma yaptılar, o gerçekten süpriz oldu bize
fotolarım çıksın paylaşıcam mutlaka, en bayıldığım foto o oldu

fotocumuz, eşi ve bi de asistanları geldiler... zaten arkadaş olmuştuk onlarla tanıştıktan sonra o nedenle o kadar rahat o kadar eğlenceli oldu kiii
biz onların onlar da bizim enerjimize hayran kaldılar

atladığım bişi yoktur inşallah, çok mutluyum ben
em kahkaha atasım hem de ağlayasım geliyo

Günaydınnnnnn

Aslımmmm şu ateşli hallerine hayranım yaa hemen evlenesim geliyor valla

o ateşli halimden eser yok şimdi
söndü uyku varken o da ne
şaka bir yana alın alın arada değişiklik iyi geliyor böle fosforlu kedi gözü oluyor.

günaydın kızlarrrrrr

ayyyy aslı özendim acaba bende şort felan alayımmı balayı için ev şçin atayım kenara dursun çeyiz olayı bitti sayılır ben artık bunlara gireyim :)
al canım valla 10 tl ye aldım. fiyatı da gayet iyi. evde de sexy ve şık olunabilir.
ben kot giymeye karsıyım ama şort tayt dekolte tişört bluzla da pekala da güzel olunuyor
günaydınn gülintoşş
zaten ben burda okuyup okuyup nişanlıya sarıyorumm

zehroş, handecan ve giz günaydınlarr
*
özgemm
ne güzel haberler bunlarrr
çok sevindim canım her şeyin bu denli güzel geçmesineeee
inşallah düğün de böle tek nefeste, bi dünya eğlenceyle geçecekk

günaydınn gülintoşş
zaten ben burda okuyup okuyup nişanlıya sarıyorumm

Evliliğe yaklaştıkça hormonların dengesi daha çok değişiyor sanırım

Özgeeem fıstığımm benimmmm dünün güzel geçmesine,fotoğraflarınızın içinize sinmesine çok sevindikk kuzumm

Ama en çokta çişinin gelmemesine sevindik

Emin ol kınan da,düğünün de çok sinicek içine kalbi güzel arkadaşımm

özgemmmmmmmmm

maşallah kızıl prensesime

biliyor musun ben dün yine karıştırdım zehra eklemiş ben gülin ekledi dedim krize

hayim düştüüüüüüü hayim yine düştüüüüüüüüüüüü den sonra aslı karıştırdı aslı yine karıştırdıııııı

tabiikiside güzel olmuştur çünkü sen güzelsin yüreğin güzel.

su gibisin düğününde su gibi geçecek inş. :123::123::123:

özgem maşallah yaşamış kadar oldu özellikle seni at severken hayal ettimde enfes bir poz çekilmiştir havada güzeldi çünkü canım inan inan çok mutluyum darısı bize nasip olsun dış çekim zaten bütün stresi herşeyi götürüyor seninde büyük enerji almanı sağlamıştır

Günayddddddddın kızlarrrr

dilaa sizin oralar çok sıcak ya ondan olmuş olabilir misin bir de az yemişsin :26: bugün iyisisn sanırım dikkat et kendinee

adaşımm ne güzel herşeyleri halletmişsiniz azıcık kaldı ayy ne güzelllll

özgeee fotolarını çok merak ediyorumm

aslııı beni de heveslendirdin bende alıcıııım hep pijamayla oturuyorum evde

yaaa ben çok uykusuzummmmm gözlerimi açamıyorum bu hafta çabucak geçsin nolurrrrr

anlaşıldı hepimiz pijamacıyız herhlde bundan sonra yok pijama

Özge dün bende gördüm fotoğraflarını maşallah canım çok güzelsinnn... hep mutlu olun inşş güzel çekimleriniz olmuş merakla bekliyorum Aslı aldıkların çok güzell iyi günlerde kullan canım. Dilacım sana da geçmiş olsun canım diyet mi yapıyorsunn çok aç kalma canımm

eski alışkanlıkları eskide bırakıyoruz. madem yeni hayattayız.
gelsin miniler,şortlar ,dekolteler
pijamayla oturcağına çamaşırla otur hatta :89::89::78:

yok canımm diyet fln yapmıyorumm
dün bi değişik oldu anlayamadım bendee
*
duygucum teşekkürler ayrıca iyiyim bugün çok şükürr

İş yerindeki arkadaşlarımla da zaman zaman ya geceliklere, ya kıyafetlere , ya tupperlara dadanıyoruz ay sonunda da neler aldık öyle diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…