'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşbulduk tatlımm teşekkür ederim aa kaçırmışım özgenin resimleri yeniden istiyorum

günaydınlarrrr
mutlu, huzurlu bi gündenn selamlarr

aman da aman kimler gelmişş
hoşgeldin canımm
maşallah büssürü iş bitirmişsinizzz
düğüne de acıcık kaldı zatenn :123:
eveeeett geri döndüm kuzucuuumm sizin de her şey yolundaymış çok sevındım var mı tarihle ilgili bi gelişme

özgeeem çekimler harika olmuş okudum hızlıca umarım görebilirim resimleri ben de her şey gönlünüze göre olsun herkeslere güünayydıınnn

henüz yok tarihle ilgili bi gelişmee canımm
ama dün nişanlıcanı 2. görüşmeye çağırmışlardı işten.
inşallah 3. de gelin başlayın diceklerr :26::26::26:

bakınnn karanlıktaki süprüz foto böle bişi olcakkk

ben göremiyorumm amaaa kii

Canım ne güzel geçmiş yaa çok sevindim İnşallah düğünde böyle geçecek

Resmide gördüm çok güzel olmuştun

özge geçmiş olsun
fotoğrafçının sitesi var mı, biraz incelemek istiyorum. malum düğün fotoğrafı bakmak hobilerim arasında

anlaşıldı hepimiz pijamacıyız herhlde bundan sonra yok pijama

eski alışkanlıkları eskide bırakıyoruz. madem yeni hayattayız.
gelsin miniler,şortlar ,dekolteler
pijamayla oturcağına çamaşırla otur hatta :89::89::78:

ben evde şort atlet gezerdim şimdi kocamdan utanıyorum

yarından itibaren yapacağım bunları bakalım ama yaa ben öyle durursam benimki hiç durmaz pijamayla bile doğru durmuyor yahu

ben evde şort atlet gezerdim şimdi kocamdan utanıyorum

yarından itibaren yapacağım bunları bakalım ama yaa ben öyle durursam benimki hiç durmaz pijamayla bile doğru durmuyor yahu

Canım bende babamdan utanıyorumm :26: giymedim hiç ama artık alıyorum nasipse 17 Ağustostan sonra giyerimm 3-4 takımda geceliğim var artık evlendikten sonra alırım şimdi daha önemli alacaklarım var

Canım bende babamdan utanıyorumm :26: giymedim hiç ama artık alıyorum nasipse 17 Ağustostan sonra giyerimm 3-4 takımda geceliğim var artık evlendikten sonra alırım şimdi daha önemli alacaklarım var

alışmıştı artık ya küçüklükten beri bende bugün evde olsaydım giyecektim bkalım ne etki edeckti ama yarına nasip

alışmıştı artık ya küçüklükten beri bende bugün evde olsaydım giyecektim bkalım ne etki edeckti ama yarına nasip

Her erkek aynı demekki geçen kuzenin eşi söyledi o da aldığı geceliklerin üzerinde fazla durmamasından şikayetçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…