hoşbulduk tatlımm teşekkür ederim aa kaçırmışım özgenin resimleri yeniden istiyorumGünaydın Kızlar
Dila canım nasıl oldun
Duygu HoşgeldinBir sürü iş halletmişsin hayırlı olsun aldıkların...
Özge bu hafta gelin oluyor dün foto çekimleri vardı resim paylaştılar ama kaldırdılar sanırım
eveeeett geri döndüm kuzucuuumm sizin de her şey yolundaymış çok sevındım var mı tarihle ilgili bi gelişmegünaydınlarrrr
mutlu, huzurlu bi gündenn selamlarr
aman da aman kimler gelmişş
hoşgeldin canımm
maşallah büssürü iş bitirmişsinizzz
düğüne de acıcık kaldı zatenn :123:
hoşbulduk tatlımm teşekkür ederim aa kaçırmışım özgenin resimleri yeniden istiyorum
eveeeett geri döndüm kuzucuuumm sizin de her şey yolundaymış çok sevındım var mı tarihle ilgili bi gelişme
özgeeem çekimler harika olmuş okudum hızlıca umarım görebilirim resimleri ben de her şey gönlünüze göre olsun herkeslere güünayydıınnn
bakınnn karanlıktaki süprüz foto böle bişi olcakkk
bakınnn karanlıktaki süprüz foto böle bişi olcakkk
kuzum poz on numara da karanlıkta çekilmiş süprüz foto derken ben pek olayı anlayamadım:26:
karanlıkta çekildi foto
etrafımızda maytap dolandı sadece
ortaya böyle bişi çıkıyo
fotocularımızın süpriz fotosu bu onu demeye çalıştıydım
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
geçmişi okumadan yazayım hemen dedimmmmm
sizi çok özledimzehroşum fotoları da paylaşmış sağolsunnn
güzel yorumlarınızı da okudum canlarımmm
hemen anlatayım
dün geberdik resmen ama o kadar eğlendik kiiii
hiç gerilmedim hiç huzurum kaçmadı hep güldüm
hatta gelinliğimin eteklerinde yırtıklar oldu ama onları da takmıyorum değdi çünküüü
mesela 1 gün çncesinde nerdeyse yarım saatte bi çişim geliodu heyecandan hatta bunu kafama çok taktım çekimde napçam ben die ama hiç gelmedi dün
ve de düşünün saat 11 den gece 10 küsüre kadar gelmedi bu tuvaletAllahım yardım etti işte
kuaförde de çok eğlendim çalışanların hepsi prenses gibi davrandılar banaçok güldük orda da
saçımı da makyajımı da çok beğendimmm
fotocularımız kuaföre de geldiler hem video hem bi sürü foto çektilerrr
zehroşum balon almıştı bana foto çekiminde kullanayım diye, sevdiceğim de balonları bi koşu şişirtip geldi, kuafördekiler bayıldılar uçan balonlarıma bi sürü foto çekildiler
saç makyaj istediğim gibi oldu, 8 parça çıt çıt kullandısonra düştük yollara
önce bizim komşu ilçeye giderkene restoran var böyle orman içinde gibi çok güzel yeşillikli bi yer
önce oraya gittik orda çekildik, sonra yola düştük tren garına gittik bi kaç poz orda çekildik
sonracığıma harika ötesi bi at çiftliğine gittik
orda baya çekildik yaa.. inanılmaz güzel bir yerdi.. atlara bindirmediler yarış atı oldukları için, huysuzlarmış biraz
ama atı severken, tayı falan severken çektiler
benim sevdiceğin pek arası yoktur hayvanlarlao uzak durmayı tercih etti
en son da ereğlideki askeri kampa gittik, sevdiceği kirli sakallı istedim ben o nedenle kesmedi girişte azcık mırın kırın ettiler ama sağolsunlar sorun yapmadılar
hatta fotocularımızın asistanı hem sakallı hem uzun saçlıydı ona da izin verdiler
kampta iskelede, sahilde, yolda heryerde bi sürü foto çekildik
çok yorucu ama çok güzel bi gündü
hava kararınca da çok değişik bi çaışma yaptılar, o gerçekten süpriz oldu bize
fotolarım çıksın paylaşıcam mutlaka, en bayıldığım foto o oldu
fotocumuz, eşi ve bi de asistanları geldiler... zaten arkadaş olmuştuk onlarla tanıştıktan sonra o nedenle o kadar rahat o kadar eğlenceli oldu kiii
biz onların onlar da bizim enerjimize hayran kaldılar
atladığım bişi yoktur inşallah, çok mutluyum ben
em kahkaha atasım hem de ağlayasım geliyo
Günaydın kızlar özgenin fotolar nerede ben göremedim:26::26:
anlaşıldı hepimiz pijamacıyız herhldebundan sonra yok pijama
eski alışkanlıkları eskide bırakıyoruz. madem yeni hayattayız.
gelsin miniler,şortlar ,dekolteler
pijamayla oturcağına çamaşırla otur hatta :89::89::78:
ben evde şort atlet gezerdim şimdi kocamdan utanıyorum
yarından itibaren yapacağım bunları bakalım ama yaa ben öyle durursam benimki hiç durmaz pijamayla bile doğru durmuyor yahu
işte durcak ama duramayacak
ben evde şort atlet gezerdim şimdi kocamdan utanıyorum
yarından itibaren yapacağım bunları bakalım ama yaa ben öyle durursam benimki hiç durmaz pijamayla bile doğru durmuyor yahu
Canım bende babamdan utanıyorumm :26: giymedim hiç ama artık alıyorum nasipse 17 Ağustostan sonra giyerimm3-4 takımda geceliğim var artık evlendikten sonra alırım şimdi daha önemli alacaklarım var
alışmıştı artık ya küçüklükten beri bende bugün evde olsaydım giyecektim bkalım ne etki edeckti ama yarına nasip
Her erkek aynı demekki geçen kuzenin eşi söyledi o da aldığı geceliklerin üzerinde fazla durmamasından şikayetçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?