- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Konaktaki loya mı bu aslııııııben onu ancak evlendikten sonra alışınca alabilirimm
merhaba cnm izmirlimisin bende izmirde yaşıyorum konak diyince atladım hemen
Yok canım izmirli değilim ama izmirde yaşıyorumm.. Menemendeyim ben izmire uzağım ama hiç bir yerden kalmıyorum
Acaba geceliklerden bende alsam mı?
tamam derimaslıı denedikten sonra bana da al ya da alma der misin
üşenmek yokaslııı nasıl giyecen kız onubende düşünmüştüm ama ben gecelik bile giyemiyorum onu hiç giyemem heralde
Konaktaki loya mı bu aslııııııben onu ancak evlendikten sonra alışınca alabilirimm
herkese bol bol selamlaarr
sizleri takip edemiyorum ne yazık ki ama çok özledim burdaki muhabbetleriinşallah yakında katılabilirim, sizlerden öğrenmem gereken çok şey varr:44:
vee bugün Özgeciğimin kına günüsüüüügeçen sene tam da bu zamanlar tanışmıştık sanırım o zaman da nişanını ilk tebrik ettiğim kişiydi. şimdi de büyük günler geldi evleniyor o da:123::123::123:
tebrik edemediğim herkese de mutluluklar dilerimm canlarr
alışınca bazı şeyleri oturtunca al
tamam derimben şimdi onu nasıl giycem derdindeyim almak mesele değildi ama
üşenmek yokmisler gibi giyin süslen
bilmiyorum ben seviyorum yabekarkende çamaşırlarım renk renk desen desendi. şimdi level atladım geceliğe geçtim
loya iyi değilyani orda bulmadım aldıklarımı..
hayır olmadıAhhh aslı maşallahın var ne özençlisinnhiç daha önce deneyimin oldu mu çorap hususunda alışınca olacak şey gb geliyor bana ben giyip çıkacağımı düşünemiyormm
hayır olmadıhemen giyemem ben de.. zaman lazım.. özel bir günde giyebilirim belki
normalde bir günde 5 çorap yırttıgımı bilirim
izmirin en güzel yanlarından biri ulaşımın kolay olması cnm izmirde uzak diye bir yer yok
Hehe zaten pek uzun ömürlü bişey gb durmuyr yırtılır oDün gittim tunik aldım elbise aldım annemden saklı saklı sevdiceğin eline tutuşturdum bunu evimize bırak dedim Allahtan içine bakmıyor ne bu diye sormuyor evimiz için işte
günaydınn kızlarrr
bizim düğün 2013 olmicak çok çok büyük ihtimall..
abimler yarın nikah tarihi alacaklar
eylül düşünyolardı ama çok geciktirdikleri için ekim sonuna bile yer yok şuandaa
onların olacağı için doğal olarak ertelenmiş oldu bizimki dee
ne demek efenim sormam mı hiç seniiiTeşekkür ederim canım benimde halimi sorman çok hoşş :13::13:Koşuşturma içindeyiz canım mobilyalarımı bekliyorum çok güzel gidiyor hrşey şimdiliksizin gb 10 günümüz kaldığını düşünemiyorum bile yerimde duramam ben :18::18:
merhaba canım
işlerim normaldi bugün yine yogunum ara ara 7.30 da işe gelip toparlamaya clısıyorum.. gittiği yere kadar ama benim artık tahammülüm azaldı ..bakalım nolcak
conversi süslemedim.onu o gün acaleyle aldık .gelin pabucum vurunca
bebe yagı ise banyo yaptıktan sonra tüm vücuduna sür ... 10 dk sonra vücudun emince mis kaymak oluyorsun
kadın diyorki bunlardan yok sattımbak su su model en cok satılanlar
ne acayip modeller var töbe töbe
ya biz evlendik hala
millet aşmış a dostlaaarr biz daha çekineduralımbenim de gittiğim bi çamaşırcı var gecelık sordum utana sıkılabunun renkleri vardı da öğrenciler aldı hep dedi..
dilam bu arada bölük pörçük yazdım hep ama sana yazamadım ..
hayırlısı diyorum ama ben kendimi o kadar alıştırmışım ki eylüle dumur oldum :26::26:
umarım güzel olur herşey olsun biz de sene gezeriz
sevdiceğin bir işe girsin de belli olmaz hiç
hayırlısı olsun fıstığımm o zaman yine o şarkıyı söylüyoruz hep birlikte son ki üç dörrttt abim damat oluyooorrr sıra da bana geliyoooorr :118::118::118::118:
kızıl prensesim kınalancak bugün
bir kus daha yuvadan sevdiceğine ucacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?