'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Acaba geceliklerden bende alsam mı?

alışınca bazı şeyleri oturtunca al

aslıı denedikten sonra bana da al ya da alma der misin
tamam derim ben şimdi onu nasıl giycem derdindeyim almak mesele değildi ama
aslııı nasıl giyecen kız onu bende düşünmüştüm ama ben gecelik bile giyemiyorum onu hiç giyemem heralde
üşenmek yok misler gibi giyin süslen
bilmiyorum ben seviyorum ya bekarkende çamaşırlarım renk renk desen desendi. şimdi level atladım geceliğe geçtim
Konaktaki loya mı bu aslıııııı ben onu ancak evlendikten sonra alışınca alabilirimm

loya iyi değil yani orda bulmadım aldıklarımı..

dilam bu arada bölük pörçük yazdım hep ama sana yazamadım ..

hayırlısı diyorum ama ben kendimi o kadar alıştırmışım ki eylüle dumur oldum :26::26:

umarım güzel olur herşey olsun biz de sene gezeriz

sevdiceğin bir işe girsin de belli olmaz hiç

herkese bol bol selamlaarr

sizleri takip edemiyorum ne yazık ki ama çok özledim burdaki muhabbetleri inşallah yakında katılabilirim, sizlerden öğrenmem gereken çok şey varr:44:

vee bugün Özgeciğimin kına günüsüüüü geçen sene tam da bu zamanlar tanışmıştık sanırım o zaman da nişanını ilk tebrik ettiğim kişiydi. şimdi de büyük günler geldi evleniyor o da:123::123::123:

tebrik edemediğim herkese de mutluluklar dilerimm canlarr

Kıymetlim benim teşekkür ederim.

Özgem de çoooook mutlu olacak eminim peri kızı gibi zaten saçlarla o bindallıyla gelinliğini giydiği zamanki kadar göz alıcı olacak inşallah

Aslım benim zaten çorap işine giremem ama gelinlik belki giyerim

Ahhh aslı maşallahın var ne özençlisinn hiç daha önce deneyimin oldu mu çorap hususunda alışınca olacak şey gb geliyor bana ben giyip çıkacağımı düşünemiyormm

Ahhh aslı maşallahın var ne özençlisinn hiç daha önce deneyimin oldu mu çorap hususunda alışınca olacak şey gb geliyor bana ben giyip çıkacağımı düşünemiyormm
hayır olmadı hemen giyemem ben de.. zaman lazım.. özel bir günde giyebilirim belki

normalde bir günde 5 çorap yırttıgımı bilirim

hayır olmadı hemen giyemem ben de.. zaman lazım.. özel bir günde giyebilirim belki

normalde bir günde 5 çorap yırttıgımı bilirim

Hehe zaten pek uzun ömürlü bişey gb durmuyr yırtılır o Dün gittim tunik aldım elbise aldım annemden saklı saklı sevdiceğin eline tutuşturdum bunu evimize bırak dedim Allahtan içine bakmıyor ne bu diye sormuyor evimiz için işte

hayırlısı olsun fıstığımm o zaman yine o şarkıyı söylüyoruz hep birlikte son ki üç dörrttt abim damat oluyooorrr sıra da bana geliyoooorr :118::118::118::118:

ne demek efenim sormam mı hiç seniii ben boşluğa düştüm ya işler bitti okul kapandı unuttuğum bısey var mı diye düşünüyorum sankı başkasının düğününe gidicem gibi

vay yavvvuuumm bebe yağı süper bişeymiş o zaman alayım ben bu arada çoraplarını da aşkla giy aslıcım değişiklik güzeldir ben de ucuza bi elbise etek buldgum an alıyorum pantolon uzerı tunık gıbı gıydıgm bluzler vardı onları da atmadım bır ıkı evın içinde elbise gibi giyerim diye götürdüm zaten fazla üzerinde kalmaz dyor herkes çeşit olsun dedim

kadın diyorki bunlardan yok sattım bak su su model en cok satılanlar
ne acayip modeller var töbe töbe

millet aşmış a dostlaaarr biz daha çekineduralım benim de gittiğim bi çamaşırcı var gecelık sordum utana sıkıla bunun renkleri vardı da öğrenciler aldı hep dedi..

millet aşmış a dostlaaarr biz daha çekineduralım benim de gittiğim bi çamaşırcı var gecelık sordum utana sıkılabunun renkleri vardı da öğrenciler aldı hep dedi..
ya biz evlendik hala

neyse utanmak güzeldir bence .. ama nevrim döndü neler neler ya.. bir de fiyatlarda uçmuşlar

napalımm aslım hayırlısı olsun inşallahh
ben de çok isterdim bu yıl olsun ama hayırlısı böleymiş :86::86::86:

hayırlısı olsun fıstığımm o zaman yine o şarkıyı söylüyoruz hep birlikte son ki üç dörrttt abim damat oluyooorrr sıra da bana geliyoooorr :118::118::118::118:

aynen ölee diyoruzz duygucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…