'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pınariskoskoviçkossssssssss kuzum ne olcak böyle ya.
stresten mide ağrıması yasayan biri de benim.. günlerce sancı yasıyorum bazen.
annenle acık acık konussan ?

sende mi

dün anladı ama baya kötü oldum çünkü

ve hiç açmadı ağzını düşünüyosa da kendine saklasın artık beni çok kötü ediyo söyledikleri

vertigo diil kuzum bu defa
tansiyonu 19 a çıkmış
mutlaka onu düşünmüştür bişe yok dio amaa..
çünkü fenalaşmadan 5 dk önce de hiç bişeyi yoktu :26::26:

düşünmüştür tabi

benimki de zaten tansiyon hastası normal hali 17-18 alıştık artık ona

ya zaten herşey olup gidiyo su akıp yolunu buluyo

abime o kadar düşündü bak oldu geçti gitti işte herkes mutlu ne var bu kadar abartacak anlamıyorum

Aynı durum bende var canım tek fark bademcik sorunum yok. ama stresten yemek kokusundan midem kalkıyorben içime atıyorum hep sıkıntıları ondan hasta olunca patlıyo her şey

hümm özge ve özlemin resimleri gördüm face'de.

özgem dün yemeğe cıkmıs cok romantik bir tablo vardı

ben tekrar balayına gitmek istiyorum yahu :26:

günaydın kızlar

gülin gelirsen posta kutun dolu

Yettim Aslımmm

Günaydınnn herkeseee

Çok yoğun günler geçirdimmm hala çok yorgunum İşlerim çok yoğundu ama sonunda dün bitti bi nefes aldım çok şükür

Zehroş havadisleri iletmiş sizlereee ama ben birazcık anlatayım bari

Meleğimizin kınası çok güzel geçti bol bol oynadık karşılıklı düşman çatlattık Özgemm çok güzeldii o kıyafetleri nasıl yakışmıştı görmeliydiniz

Cumartesi günü babacığı kuşağını bağlarken hüngür hüngür ağladık resmen ben her anı fotoğrafladım Zehroşta videoya aldı ama o an ki fotoğraflara bile bakamıyorum Kuzum tuttu kendini tuttu tuttu sonunda koy verdi gözyaşlarını tekbirlerle dualarla çıkardık baba evinden...

Düğünü harika geçti damadın halini tüm gün görmeliydiniz Durmadan oynadı durdu düğünden önce Hatta ben gelin odasın da ''içtin mi sen naptın'' dedim Özgiş'te ''tüm gün yanımdaydı içmedi valla ama neden böyle oldu anlamadım ''derken eniştemiz bombayı patlattı ''senin aşkından sarhoşum hayatım sana baktıkça daha da sarhoş oluyorum''dedi

O kadar güzel bir düğündü ki,Özgemm peri gibiydiii

Şimdi balayındalar ve çok mutlular tatilin keyfini çıkarıyorlar,otele bayılmışlar birazdan havuz keyfine başlıycaklar

Maşallahhh ömür boyu aşkla el ele olmayı nasip etsin Rabbim meleğimize

Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin anneciğininn

pınarım bence bir daha söylemez annen. anlamıstır.
yoksa böyle giderse sen düğününde de hasta olursun Allah korusun.

yaşam goçum pınarım

sinemin kına fotolarını gördünüz müü
süper ötesi olmuşş yaa çok beğendimm bennn
*
hüm vallahi buraya foto yüklemeyi düşünmüyorum ben, güvenip ekliyoruz bazıları fake çıkıyo..
sadece face de ekli fotolar

sinemi görmedim ben.. gerçi o bende ekli değil ki ya :44::44:

Bir şey yok herşey güzel olacak inşallah

Çooooooookkk güzel olmuştu Maşallah

kızlar günaydınlar herkese gülibik ne güzel haberlerle gelmişsin allah özgemi daha daha mutlu etsin gezsin eğlensin obl obl oda artık evliler kervanında darısı bizlere inşallah

herkesler iyidir inşallah :)

kizlar bende geldim araniza :) Dugunume 94 gun kaldi... Simdiden stresliyim biraz, bir de ben uzakda yasadigim icin herseyi tam kontrol edemiyorum diye dusunuyorum.

buraya cevap yazmadan once biraz yazdiklarinizi okudum da kendimden cok seyler buldum.

Pinar arkadasim annen senden olacak ayrilik acisini farkli bir sekilde yansitiyor anladigim kadari ile. Seninde tam stresli donemlerin bunlari uzerine alip yazik kendine kotu ediyorsun. Yazik nasil hastalanmissin bak. Evlenen arkadaslarimin hepsinden aldigim ortak tavsiye, dugun donemi herkese karsi biraz sagir ol, herseyi duyma, bildigini yap :)

Bende ailemle yasarken tam prensesdim hic evisi yemek yapmazdim. Annemde cok ise sokmazdi beni, ama halam bu kiz evlenince ne yapacak onu gectim size bisey olsa yalniz kalinca yasayamaz derdi :) 4 senedir kendibasima yurtdisinda yasiyorum. Burda oyle temizlige kadinda tutamiyorsun yogun okul calisma saatlerime ragmen evimde tertemiz, aksamlarida herturlu yemegimi yapiyorum.Hatta misafir bile agirliyorum. Yani lafin kisasi kizlar hic korkmayin is basa dusunca bal gibi de yaparsiniz. Annem derdi hep o bana bakiyordu kesin bisey ogreniyordur diye. cok hakliymis :)

benimde bu donem birsuru kafama kurcalayanlar sorular var, artik buraya geldigime gore yavas yavas sorarim sizlere :)

hoşgeldin nlyvz
hayırlı olsun düğünün şimdidenn
nerde yaşıyosun biraz kendini tanıtsana
*
hüm menüde neler vardıı

Teşekkür ederim hoşbulduk,ben Bursa'da yaşıyorum.Özel bir şirkette çalışıyorum.çalıştığım için düğünle ilgili pek çok şeyi internetten araştırıp hafta sonu da uygulamaya koyuyorum.Aslında daha zaman var ama,sadece hafta sonları birşeyler yapma şansım olduğu için bende bazı detayları şimdiden halledip,düğüne yakın hafta sonlarımı da,mobilya seçimi ve gelinlik provası için ayırmayı düşünüyorum.ne kadar bu plana sadık kalabilirim onu pek bilemiyorum ama :)

kızlaaaar cornelıadan sevgılerle :)
burdan donmek cok zor gelcek bıze anlasılan o kıı :)
sıze bı yazayım dedım hepınızı ozledımmm
evlı olmak cok guzel bı hısmıs hele o nıkah anı ve ılk dans
kalbım duracaktııı cok ama cok ozel anlardı

hala sevgılıymısız de kacamak bı tatıldeymısız gıbı hıssedıyorum zaman zaman :)

sızı cok opuyorummmm :*
aslıcım sana da coook tesekkur ederım cok ama cok faydan oldu kuzum :*

oyyyy özgemm sana da selamlarrr
her anın tadını çıkarın ve çok çok mutlu olun emiii kuzumm
maşallah sizee

Maşallah canımmm hep mutlu olun inşş. çok sevndim ve imrendim artık bende evlenmek istiyorummmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…