'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benim o listede adım yok bende yazabilir miyiim apla

Günaydınnnnnnnn

bence sana ve güline torpil yapabilirmişiz gibi geliyo listeye ekleme konusundaa
günaydın kuzumm

Merhaba kızlar ben kubra benıde eklermsnz lısteye dugun tarıgım 29 eylul 2013 pazar

selam kübraaa
erzincandan katılıyosun sanırımm
listeye hemen ekleyemiyorum çünkü ilk gün buraya yazıp bi daha uğramayınca biz listede sayıyoruz ama siz topikte yoksunuz
gel kaynaşalım burda ekleriz listeye dee
tanıtsana kendini azıcıkk

kızlar günaydın özgiş gelmiş yazmış balayında canım bekliyoruz seni doya doya vakit geçir

dilaaa dilaaa beni almıcanmı kız listeye benimde iki tarihim var 10 kaısm 2013 ve 10 mayuıs 2014 bu ikisinden biri olabilir keşke olsa allah duysa sesimizi :)

Olurrr tabiki kuzummm hatta bana 10 mayıs yazabilirsin

bekle benii

oyy sen de gizim
birini tercih etsen tadından yenmez gizz

gizzz inanmıyorum benim tarihlerimden biri 3 diğer 10 mayıs aynı günün gelinlerii olabiliriz seninle

bekle benii

oyy sen de gizim
birini tercih etsen tadından yenmez gizz

2014 olcak gerçi dilam sanırsam en hayırlısı bu bizim için sevgilicik işten çıkmıştı bugün görüşmede alındı sanırsam

kızlar şansa kadere inanıyorum babama 1 hafta önce aşkın cv lerini verdim belediyeler için dünde açıklama yapıldı sözleşmemliler kadroya alıoncak diye babamda nişanlımın tc si yoktu dün ikimizide aramış metrodaydık duymadık kapalıydı telefonlar ve dün itibariyle olması gerkeiyormuş kadroda bizde deli gibi kpss çalışcaz diyorduk millet o kadar çalışıyor kadrolu olanlarda belediyelerde kadro bekleyenlerdi yani dün gayrı ihtiyari sözlşmeli olanlar memur oldular

şimdi dua ediyorum babam bir işlem yapabilirse nişanlım memur olucak ve memur olursa herhangibiryerde sözleşmeli çalışsa bile bizim için çok iyi olucak

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

ce_ce :26 Haziran 2013 Kına
:123:29 Haziran 2013 Düğün .....................3... :123:

gevezek :29 Haziran 2013 Kına
:123:30 Haziran 2013 Düğün .....................4... :123:

Sadece_Askiim :30 Haziran 2013 KIna
:123:4 Temmuz 2013 Düğün .....................8... :123:

hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................52 ... :123:

xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................59 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................67... :123:

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................88...:123:

pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................318...:26::123:

giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................318...:26::123:​

gizzz inanmıyorum benim tarihlerimden biri 3 diğer 10 mayıs aynı günün gelinlerii olabiliriz seninle

bizimde kulislerde dolaşan dedikodular yılbaşından sonra düğün olabilir yönünde
ama kaptırmıyorum kendimii

ayy giz inşallah olur yaaaa :26::26:
rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versinn

Hadi bakalım hayırlı zaman olur sizin beklemenize neden olacak bi durum var mı askerlik iş vs
Saol canım inşallah.. Yok tatlım şuan önümüzde bi engel. Tek engel maddiyat

bizimde kulislerde dolaşan dedikodular yılbaşından sonra düğün olabilir yönünde
ama kaptırmıyorum kendimii

Vuhuuuuu Hadi inşallah kuzumm
Lİste için sağol bebeğim

zehraaa sendemi 10 mayıs düşünüyorsun tarihimiz aynı olucak o zaman nihai kararım hep bu şekilde nedense benim inşallah hayırlısı olur gündaşmı olucaz yahu

Giz' im bizim aklımızda eğer bir sorun çıkmassa 3 ve 10 mayıs var. Bu iki tarihteki tereddütte benim regl durumuna göre belirlencek

ben bişi dşündüm zehram şimdi aralık ocak gibi gün almamız gerekiyor sanırsam mayıs o zaman açılıyorsa eğer regl durumumuz eşlbet sekteye uğrucak gün kayıcak 2 3 gün o strese bağlıda olucak yani

düşündüğüm şey eşimin korunmasını isterim ama o ilk zamanlar napar bilemem o yüzden birkaç ay ya doğum kontrol kullancam yada sadece evlendiğimiz ilk ay kullancam yani evlendiğim güne 1 hafta kala hap içmeye başlamayı düşünüyorum bu durumda nişanlım korunucak herhalde evlenince

poff kafam karışıyor benim bu işlerde yaaaa

hani ilk hafta hap kullanırsam regl olmam gibime geliyor yaaa aslında yanlışta düşünüyor olabilirim hastalığımı takvimde takip ediyorum ama bazen şaşırtıyor günler napılır nasıl bir yol bulunur bilinmez balayımda regl olmak istemiyorum ben

ben 2 ay kala kullanmaya başladım canım reglim düğün haftasına ya da sonrasına denk geliyordu ama beni çok etkledi benim üst beden yok ama görsen nasıl şişti yani sabrediyorum düğün geçsin bırakacağım

kızlar merhaba ben geldim çokk uzun yorucu ve de önemli işlerimi halledip geldim artık ben evli bir hatun oldum nikahımız kıyıldı 8-10 kişilik bir arkadaş grubuyla güzel eğlenceli bir nikah oldu an itibariyle 3 saatlik evliyim düğüne de tam 2 ay var bakalım yeni hayatım nasıl olacak bu yolda beni nekler bekleyecek hep dualar ettim rabbim inşallah dualarımı kabul etmiştir şu anki duygularımı sorarsanız aynen şöyle:18::18::18::26::26::26::26::103::103::103::111::111::111::124::124::124:

Kız bu ne hal daha dur kına gecesi ve annenin evinden çıkış var

hayırlı olsunn canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…