Benim o listede adım yok bende yazabilir miyiim apla
Günaydınnnnnnnn
Merhaba kızlar ben kubra benıde eklermsnz lısteye dugun tarıgım 29 eylul 2013 pazar
bence sana ve güline torpil yapabilirmişiz gibi geliyo listeye ekleme konusundaa
günaydın kuzumm
Ayy kuzum gerçektenmiii
Tarihlerimiz belli olsa keşke bir an öncee
büyük başkan bana torpil geçmişti ben size kıyamam kii
en azından listeye ekleriz yanına başka ikon koyarız olmaz mıı
*
düğün tarihlerimiz için de saldım ben gayrıı
hayırlısı olsunn
Olurrr tabiki kuzummm hatta bana 10 mayıs yazabilirsin
kızlar günaydın özgiş gelmiş yazmış balayında canım bekliyoruz seni doya doya vakit geçir
dilaaa dilaaa beni almıcanmı kız listeye benimde iki tarihim var 10 kaısm 2013 ve 10 mayuıs 2014 bu ikisinden biri olabilir keşke olsa allah duysa sesimizi :)
kızlar günaydın özgiş gelmiş yazmış balayında canım bekliyoruz seni doya doya vakit geçir
dilaaa dilaaa beni almıcanmı kız listeye benimde iki tarihim var 10 kaısm 2013 ve 10 mayuıs 2014 bu ikisinden biri olabilir keşke olsa allah duysa sesimizi :)
bekle benii
oyy sen de gizim
birini tercih etsen tadından yenmez gizz
gizzz inanmıyorum benim tarihlerimden biri 3 diğer 10 mayısaynı günün gelinlerii olabiliriz seninle
gizzz inanmıyorum benim tarihlerimden biri 3 diğer 10 mayısaynı günün gelinlerii olabiliriz seninle
2014 olcak gerçi dilam sanırsam en hayırlısı bu bizim için sevgilicik işten çıkmıştı bugün görüşmede alındı sanırsam
kızlar şansa kadere inanıyorum babama 1 hafta önce aşkın cv lerini verdim belediyeler için dünde açıklama yapıldı sözleşmemliler kadroya alıoncak diye babamda nişanlımın tc si yoktu dün ikimizide aramış metrodaydık duymadık kapalıydı telefonlar ve dün itibariyle olması gerkeiyormuş kadroda bizde deli gibi kpss çalışcaz diyorduk millet o kadar çalışıyor kadrolu olanlarda belediyelerde kadro bekleyenlerdi yani dün gayrı ihtiyari sözlşmeli olanlar memur oldular
şimdi dua ediyorum babam bir işlem yapabilirse nişanlım memur olucak ve memur olursa herhangibiryerde sözleşmeli çalışsa bile bizim için çok iyi olucak
Olurrr tabiki kuzummm hatta bana 10 mayıs yazabilirsin
Saol canım inşallah.. Yok tatlım şuan önümüzde bi engel. Tek engel maddiyatHadi bakalım hayırlı zaman olur sizin beklemenize neden olacak bi durum var mı askerlik iş vs
bizimde kulislerde dolaşan dedikodular yılbaşından sonra düğün olabilir yönünde
ama kaptırmıyorum kendimii
zehraaa sendemi 10 mayıs düşünüyorsun tarihimiz aynı olucak o zaman nihai kararım hep bu şekilde nedense benim inşallah hayırlısı olur gündaşmı olucaz yahu
VuhuuuuuHadi inşallah kuzumm
Lİste için sağol bebeğim
Saol canım inşallah.. Yok tatlım şuan önümüzde bi engel. Tek engel maddiyat
VuhuuuuuHadi inşallah kuzumm
Lİste için sağol bebeğim
Giz' im bizim aklımızda eğer bir sorun çıkmassa 3 ve 10 mayıs var. Bu iki tarihteki tereddütte benim regl durumuna göre belirlencek
ben 2 ay kala kullanmaya başladım canım reglim düğün haftasına ya da sonrasına denk geliyordu ama beni çok etkledi benim üst beden yok ama görsen nasıl şiştihani ilk hafta hap kullanırsam regl olmam gibime geliyor yaaa aslında yanlışta düşünüyor olabilirim hastalığımı takvimde takip ediyorum ama bazen şaşırtıyor günler napılır nasıl bir yol bulunur bilinmez balayımda regl olmak istemiyorum ben
kızlar merhaba ben geldim çokk uzun yorucu ve de önemli işlerimi halledip geldim artık ben evli bir hatun oldum nikahımız kıyıldı 8-10 kişilik bir arkadaş grubuyla güzel eğlenceli bir nikah oldu an itibariyle 3 saatlik evliyim düğüne de tam 2 ay var bakalım yeni hayatım nasıl olacak bu yolda beni nekler bekleyecek hep dualar ettim rabbim inşallah dualarımı kabul etmiştir şu anki duygularımı sorarsanız aynen şöyle:18::18::18: :26::26::26::26: :103::103::103::111::111::111::124::124::124:
kızlar merhaba ben geldim çokk uzun yorucu ve de önemli işlerimi halledip geldim artık ben evli bir hatun oldum nikahımız kıyıldı 8-10 kişilik bir arkadaş grubuyla güzel eğlenceli bir nikah oldu an itibariyle 3 saatlik evliyim düğüne de tam 2 ay var bakalım yeni hayatım nasıl olacak bu yolda beni nekler bekleyecek hep dualar ettim rabbim inşallah dualarımı kabul etmiştir şu anki duygularımı sorarsanız aynen şöyle:18::18::18: :26::26::26::26: :103::103::103::111::111::111::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?