- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
ben bişi dşündüm zehram şimdi aralık ocak gibi gün almamız gerekiyor sanırsam mayıs o zaman açılıyorsa eğer regl durumumuz eşlbet sekteye uğrucak gün kayıcak 2 3 gün o strese bağlıda olucak yani
düşündüğüm şey eşimin korunmasını isterim ama o ilk zamanlar napar bilemem o yüzden birkaç ay ya doğum kontrol kullancam yada sadece evlendiğimiz ilk ay kullancam yani evlendiğim güne 1 hafta kala hap içmeye başlamayı düşünüyorum bu durumda nişanlım korunucak herhalde evlenince
poff kafam karışıyor benim bu işlerde yaaaa
Ay benim 11 gün sonra nişanım var
Merhaba boylesınee.....:)ısmını bılmıyorum evet erzıncandan katılıyorm tatlım bıraz gec yazıyorum ama ınaın heran forumdaymmmm kaçmam:)))çağrı merkezınde çalıstıgm ıcın yogunluk nedenyle sıstem sakınken yazıyorm canım ...cok guzel bır sıte hepınızın duygularına ortak olmak cok gusel tatlım sende kendınden bahsedermsnnn
gizzzzzzzzzzzz
ehliyet mi alıyosunnnnnn
kızlar merhaba ben geldim çokk uzun yorucu ve de önemli işlerimi halledip geldim artık ben evli bir hatun oldum nikahımız kıyıldı 8-10 kişilik bir arkadaş grubuyla güzel eğlenceli bir nikah oldu an itibariyle 3 saatlik evliyim düğüne de tam 2 ay var bakalım yeni hayatım nasıl olacak bu yolda beni nekler bekleyecek hep dualar ettim rabbim inşallah dualarımı kabul etmiştir şu anki duygularımı sorarsanız aynen şöyle:18::18::18: :26::26::26::26: :103::103::103::111::111::111::124::124::124:
dilllaaa 3 senedir almadım ben ehliyeti biliyonmu 2010 kasımda hakettim hala gidipte emniyete almadım en son hükümet yasa çıkarıyo dediler 1 temmuzda yürülüğe gidicekmiş bir panikle alayım dedim bide bütün sınavları geçtim nişanlımla girmişltik o hemen aldı ben ise aman şimdi para vermemem şunu yapmam bu şu derken bekledim bide ayağım karada değil yaaa ama şimdi babam söz verdi al ehliyeti araba alıcam die 5 kuruş param kalmadı ama napam buldum bir yerden aldım :)))))))))))
kısacası 1 hafta sonra ehliyetli giz olcam
ohh hayırlı olsunn gizzzzz
darısı bana inşallah:26::26:
hafta sonu sınavım var benim yeni yönetmelikle inşallah zorlanmamm :18::18:
ben 2 ay kala kullanmaya başladım canım reglim düğün haftasına ya da sonrasına denk geliyordu ama beni çok etkledi benim üst beden yok ama görsen nasıl şiştiyani sabrediyorum düğün geçsin bırakacağım
canım inşallah sınavın iyi geçer yeni yönetmelikte ne değişti bid eşu staj olayı felan seni kapsıyacakmı bende bir panikle gittim valla olmazsa felan die çok üzülürdüm oldu alacam 1 haftaya
canım inşallah sınavın iyi geçer yeni yönetmelikte ne değişti bid eşu staj olayı felan seni kapsıyacakmı bende bir panikle gittim valla olmazsa felan die çok üzülürdüm oldu alacam 1 haftaya
okuyucuyum canım hayırlı olsun darısı başımıza inşalllah
o kadar şişiyormu yahuuu off çok kötü yaaa aslında ben hemen bebek istiyorum ama korunma olucaksada hapla korunmak istemiyorum hani bebek hemen olsun demezsem sırf balayı için 1 hafta hap kullanırım ki şansa kalmasın bişi hasta olmayım felan die ama sonra o korunsun derim haplar benim vücutta şişebilir bilmiyorum bu tür şeyler karışık biraz
kızlar teşekkür ederim allah isteyen herkese sevdiğiyle birlikte nasip etsin inşallah
kızlar dk hapı kullanırken dikkat edin yan etkileri olunca 3. kutuda bıraktım yani bırakalı 4 gün oluyor bugün kanamam başladı çok fenayım doktora iyice danışın ondan sonra başlayın hapa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?