'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzumm ben hapla koruncam en başta zaten.. Nikahı düğün gününe alabilirmiyiz bilmiyorum o gün olursa süper olur tabiki

Merhaba boylesınee.....:)ısmını bılmıyorum evet erzıncandan katılıyorm tatlım bıraz gec yazıyorum ama ınaın heran forumdaymmmm kaçmam:)))çağrı merkezınde çalıstıgm ıcın yogunluk nedenyle sıstem sakınken yazıyorm canım ...cok guzel bır sıte hepınızın duygularına ortak olmak cok gusel tatlım sende kendınden bahsedermsnnn

Ay benim 11 gün sonra nişanım var

yupppiiiii
çalsın davullar inlesin dünyaaaa

ismim dila önceliklee
finans sektöründe öle biriyim iştee
*
ayy çağrı merkezinde boş zaman yaratabiliyosan bravo sanaa

gizzzzzzzzzzzz
ehliyet mi alıyosunnnnnn

dilllaaa 3 senedir almadım ben ehliyeti biliyonmu 2010 kasımda hakettim hala gidipte emniyete almadım en son hükümet yasa çıkarıyo dediler 1 temmuzda yürülüğe gidicekmiş bir panikle alayım dedim bide bütün sınavları geçtim nişanlımla girmişltik o hemen aldı ben ise aman şimdi para vermemem şunu yapmam bu şu derken bekledim bide ayağım karada değil yaaa ama şimdi babam söz verdi al ehliyeti araba alıcam die 5 kuruş param kalmadı ama napam buldum bir yerden aldım :)))))))))))

kısacası 1 hafta sonra ehliyetli giz olcam

Son düzenleme:

Tebrik ederim canım inşallah düğünün ve kınanda çok güzel geçecek

ohh hayırlı olsunn gizzzzz
darısı bana inşallah:26::26:
hafta sonu sınavım var benim yeni yönetmelikle inşallah zorlanmamm :18::18:

ohh hayırlı olsunn gizzzzz
darısı bana inşallah:26::26:
hafta sonu sınavım var benim yeni yönetmelikle inşallah zorlanmamm :18::18:

canım inşallah sınavın iyi geçer yeni yönetmelikte ne değişti bid eşu staj olayı felan seni kapsıyacakmı bende bir panikle gittim valla olmazsa felan die çok üzülürdüm oldu alacam 1 haftaya

okuyucuyum canım hayırlı olsun darısı başımıza inşalllah

o kadar şişiyormu yahuuu off çok kötü yaaa aslında ben hemen bebek istiyorum ama korunma olucaksada hapla korunmak istemiyorum hani bebek hemen olsun demezsem sırf balayı için 1 hafta hap kullanırım ki şansa kalmasın bişi hasta olmayım felan die ama sonra o korunsun derim haplar benim vücutta şişebilir bilmiyorum bu tür şeyler karışık biraz

canım inşallah sınavın iyi geçer yeni yönetmelikte ne değişti bid eşu staj olayı felan seni kapsıyacakmı bende bir panikle gittim valla olmazsa felan die çok üzülürdüm oldu alacam 1 haftaya

stajdan son anda kurtuldum gizz
bi sonraki sınavı vurduu ama
bide artık bi sınavdan kalan hepsinden kalmış sayılıyo

Dilacımmm bulmaya calısyorum tatlım 11818de çalısyorum kuzucm
senn ısın nasıl rahatmı...buarada dugun hazrlıkları ne alemde

benim şişme oldu canım hani çok herkes baktığında farketmez ama ben hissediyorum acıyor ya

kızlar dk hapı kullanırken dikkat edin yan etkileri olunca 3. kutuda bıraktım yani bırakalı 4 gün oluyor bugün kanamam başladı çok fenayım doktora iyice danışın ondan sonra başlayın hapa

kızlar dk hapı kullanırken dikkat edin yan etkileri olunca 3. kutuda bıraktım yani bırakalı 4 gün oluyor bugün kanamam başladı çok fenayım doktora iyice danışın ondan sonra başlayın hapa

Ben oyacanın yolundan gidip hiç kullanmayanlardanım sizi okudukça şükrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…