- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Günaydınnnnn canım ben heyecanlıyım bugün mobilyalarımız gelecek nasipsezaman hemencik geçse de evimizi görmeye gitsemm sen nasılsın
günaydınlarrrrrr
nasılsınızz bakalımmmm
dün şube yemeğimiz vardı şansımıza dün akşam için latin dansları gecesiymişşş
aman amann ne dans etti insanlarrr, süperdii yaaaa
hoşgeldinnn
tanıtsana kendini biras
günaydınn canımm
iyi gibi az uykusuz sen nasılsınnn
Günaydınnnnnnn
Dün akşam bohça alışverişimiizi de yaptıkkkk söz için eksiklerimiz azalıyor çok şükürrr
Günaydınnnnnnn
Dün akşam bohça alışverişimiizi de yaptıkkkk söz için eksiklerimiz azalıyor çok şükürrr
günaydınn canımm
gözünüz aydınn günler de azaldı zatenn
sen bizim yeni listemizi gördün müü
dila gülibik görmemiştir o yeni listeyi geldiği yok zatenşaka bir yana gülibik bir tarih ver bakayım sen
Günaydınnnnnnn
Günaydınn nasıldı alışverişiniz sıcakta çok gezdiniz mi? aldıklarınızı iyi günlerde kullanın
Günaydddddın kızlar :79::80:
kaç gündür gelemiyordum işlerin yoğunluğundangerçi hala yoğunum ay sonu ay başı derken ne çok işim var yahuıuu
nasılsınız neler kaçırdım ben yokken,
şimdilik hepinizi öpüyorum
Akşam üstü yemekten sonra çıktık tatlım sıcak olmasın diye,bi de söz olduğu için fazla detaya girmedik çünkü 2-3 ay sonra detaylı bir nişan bohçası yapıcaz zaten.
Çok güzel iç çamaşırları aldık bana
Akşam üstü yemekten sonra çıktık tatlım sıcak olmasın diye,bi de söz olduğu için fazla detaya girmedik çünkü 2-3 ay sonra detaylı bir nişan bohçası yapıcaz zaten.
Çok güzel iç çamaşırları aldık bana
hoşgeldinn duygucumm
çok mu güzellerr
Hımmm6 lı takımları falan nişanda alırsınız o zman
Evett dantelliler
Fazla inceleyemeden seçtim ama yine de sindi içime hepiciğiiii
Evett onları da nişan da alıcaz inşallah sözümüzü hayırlısıyla atlatalım da
güle güle kullan canım benimm
ben 6 lı takımı alırken kv ayy kızım bunun burası dantelli aman şöle güzel olur die seçtik
benden daha iyiydi vallahi saolsunn
o ne ya öyle benimki hep arkamda durdu beni utandırmamak için çok sağolsun rahat rahat seçtim
benim ki de Pierre Cardin
o 6 lı takımda ne alıcağğmı bilip bakmış numarası yapmak çok komikti annem ir yanımda görümcem bir yanımda kaynanam oturdu nişanlımda çok uzaktaydı çok komikti ama yaaaa :)ilkten kızardım bozardım ama sonra hızlı hızlı herşeyimi seçtim
o ne ya öyle benimki hep arkamda durdu beni utandırmamak için çok sağolsun rahat rahat seçtim
benim ki de Pierre Cardin
iyi yapmışsın canım... eşim gelmemişti o gün çarşıya bizimle. ne işi var don çarşısındagirmez zaten mağazaya falan gelinlik için büstiyer almaya gittik mağazaya girmedi parayı bana verdi ödedim çıktım utangaçtır kuzum benim
ben bu durumdan müzdarip diilim ki hümm
biz farklı şehirlerde olduğumuzdan alışveriş esnasında kendi annem yanımızda diildi
kv nişanlım ve ben çıktık biz kv le inceleye inceleye aldıkk
ben de utanmadım zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?