'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydınnnnn canım ben heyecanlıyım bugün mobilyalarımız gelecek nasipse zaman hemencik geçse de evimizi görmeye gitsemm sen nasılsın

İyiyin bende canım ev işlerinden yakınıyorum bu ara Hayrılı olsun eşyaların inşallah herşey istediğin gibi olur

Günaydın Kuzu bende iyiyim

Günaydınnnnnnn

Dün akşam bohça alışverişimiizi de yaptıkkkk söz için eksiklerimiz azalıyor çok şükürrr

günaydınn canımm
gözünüz aydınn günler de azaldı zatenn
sen bizim yeni listemizi gördün müü

Gördümmmm ben de istiyorummm

Hımmm düşüneyim bi ne zaman olsa kiii

dila gülibik görmemiştir o yeni listeyi geldiği yok zaten şaka bir yana gülibik bir tarih ver bakayım sen

Geldim gizottt yaa vurmaaa

Günaydddddın kızlar :79::80:

kaç gündür gelemiyordum işlerin yoğunluğundan gerçi hala yoğunum ay sonu ay başı derken ne çok işim var yahuıuu

nasılsınız neler kaçırdım ben yokken ,

şimdilik hepinizi öpüyorum

Günaydınn nasıldı alışverişiniz sıcakta çok gezdiniz mi? aldıklarınızı iyi günlerde kullanın

Akşam üstü yemekten sonra çıktık tatlım sıcak olmasın diye,bi de söz olduğu için fazla detaya girmedik çünkü 2-3 ay sonra detaylı bir nişan bohçası yapıcaz zaten.

Çok güzel iç çamaşırları aldık bana

hoşgeldinn duygucumm

çok mu güzellerr

Hımmm6 lı takımları falan nişanda alırsınız o zman

Evett dantelliler

Fazla inceleyemeden seçtim ama yine de sindi içime hepiciğiiii

Evett onları da nişan da alıcaz inşallah sözümüzü hayırlısıyla atlatalım da

güle güle kullan canım benimm
ben 6 lı takımı alırken kv ayy kızım bunun burası dantelli aman şöle güzel olur die seçtik
benden daha iyiydi vallahi saolsunn

benimn 6 lı takımda piercardinde en beğendiğimsade setti sabahlığımın kolları hafif dantel kurdeleyle birleşiyor felan ismini biliyorduım ama tabisi sölemedim modelleri gösterirken satıcı aaa çok sadeymiş diyip aşkıma göz kırptım çünkü zaten ben onu aldırcaktım ki çokmu sabit fikirliyim neyim :)))))))))

kaynananam hiç bakmadı ablası ve annem ilgilendi kaynanam sen en iyisine karar verirsin dedi sağolsun

o ne ya öyle benimki hep arkamda durdu beni utandırmamak için çok sağolsun rahat rahat seçtim

benim ki de Pierre Cardin

o 6 lı takımda ne alıcağğmı bilip bakmış numarası yapmak çok komikti annem ir yanımda görümcem bir yanımda kaynanam oturdu nişanlımda çok uzaktaydı çok komikti ama yaaaa :)ilkten kızardım bozardım ama sonra hızlı hızlı herşeyimi seçtim

iyi yapmışsın canım... eşim gelmemişti o gün çarşıya bizimle. ne işi var don çarşısında girmez zaten mağazaya falan gelinlik için büstiyer almaya gittik mağazaya girmedi parayı bana verdi ödedim çıktım utangaçtır kuzum benim

o ne ya öyle benimki hep arkamda durdu beni utandırmamak için çok sağolsun rahat rahat seçtim

benim ki de Pierre Cardin

ben bu durumdan müzdarip diilim ki hümm
biz farklı şehirlerde olduğumuzdan alışveriş esnasında kendi annem yanımızda diildi
kv nişanlım ve ben çıktık biz kv le inceleye inceleye aldıkk
ben de utanmadım zatenn

çok sıcaklar başladı die bidaha şehre inemez annem o yüzden nişanlıcıkta geldi onunda bohçası aradan çıksın dedik annem sıcaklarda eminönüne felan gidemez :) herşeyi yanı mağazadan aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…