çok sıcaklar başladı die bidaha şehre inemez annem o yüzden nişanlıcıkta geldi onunda bohçası aradan çıksın dedik annem sıcaklarda eminönüne felan gidemez :) herşeyi yanı mağazadan aldık
hımm sen utanmadıysan sorun yok ben çok utandım
yok vallahi
şurası dantelli, aman şurası süslü, aman bu ikili takımı da alalım güzel olur
Günaydınnnnnnn
Dün akşam bohça alışverişimiizi de yaptıkkkk söz için eksiklerimiz azalıyor çok şükürrr
o ne ya öyle benimki hep arkamda durdu beni utandırmamak için çok sağolsun rahat rahat seçtim
benim ki de Pierre Cardin
yok vallahi
şurası dantelli, aman şurası süslü, aman bu ikili takımı da alalım güzel olur
Teşekkür ederim kızlarrr
Güle güle güzel günler de kullanmak nasip olur inşallah
Şuan da magnet siparişi için uğraşıyoruz sevdiceğimle telefon trafiğinde
Hepimiz büyük bir hevesle alıyoruz en küçük bir iplik bir iğne de olsa inş ağız tadıyla kullanmakta nasip olurben çok büyük heyecanla bekliyorum evimizin düzene girmesini, kolilerimin tek tek açılıp yerleştirilmesinii ama bir yanımda kırık işte ailemden ayrılacağım için
Üzülme amaa uzak biyere mi gelin gideceksin kuzum
Yok canım ya ben en küçükleriyim evin hep benimleydi ailem benim tayinim çıktı benimle geldiler onlarda bağlılar bende onlara bağlıyım biraz zor olacak şimdi yaaşadığımız yerde de benim için kalıyorlar yoksa memlekete döneceklerinş dönmezler
Dilaaa Pınarla konuştun mu dünde yoktu??? Merak ettim yaa
yeaaa ben niye yazamıyom 2 gündür
işler çok hava sıcak bayılasım var
size bir soru sorucam işimdüşünce nasıl da geldim dimiiiiii
ben anneme dantel salon takımı yaptırmadım kullanmam diye bu boncuklu olanlardan hazırlardan yani alırım diyodum ama şimdi düşünüyorum da benim vitrinim yok gümüşlüğü yok konsolum yok ben salon takımının parçalarını napıcam ki:44:
perdelerimin fonlarından bi runner yaptırsam yemek masasının üstüne atsam ortaya da bi kayık tabak yine aynı fondan orta sehpa üstüne küçük bi örtü olacak şekilde yaptırsam nası olur :26:
kızın bi salon takımı bile yokmuş derler mi bana
bi yemek masası bi orta sehpa bide ünite olacak salonda napmalıyım sizce :26:
yeaaa ben niye yazamıyom 2 gündür
işler çok hava sıcak bayılasım var
size bir soru sorucam işimdüşünce nasıl da geldim dimiiiiii
ben anneme dantel salon takımı yaptırmadım kullanmam diye bu boncuklu olanlardan hazırlardan yani alırım diyodum ama şimdi düşünüyorum da benim vitrinim yok gümüşlüğü yok konsolum yok ben salon takımının parçalarını napıcam ki:44:
perdelerimin fonlarından bi runner yaptırsam yemek masasının üstüne atsam ortaya da bi kayık tabak yine aynı fondan orta sehpa üstüne küçük bi örtü olacak şekilde yaptırsam nası olur :26:
kızın bi salon takımı bile yokmuş derler mi bana
bi yemek masası bi orta sehpa bide ünite olacak salonda napmalıyım sizce :26:
nası iyi insansam artık
anıldım bak hemen geldim o arada yazıyormuşum
sağol kuzum iyiyim artık arada karnım ağrıyorbilmem ki kelebeklerden mi dinozorlardan mı(aslı )bilmem
nası iyi insansam artık
anıldım bak hemen geldim o arada yazıyormuşum
sağol kuzum iyiyim artık arada karnım ağrıyorbilmem ki kelebeklerden mi dinozorlardan mı(aslı )
benim orta sehpam bile yok
ama herkes bayıldı
seversin sevmezsin o senin tercihin milleti sallama..
haa koyacak yerim yok kullanırım dersen yatak basına komidine koyarsın
benim orta sehpam bile yok
ama herkes bayıldı
seversin sevmezsin o senin tercihin milleti sallama..
haa koyacak yerim yok kullanırım dersen yatak basına komidine koyarsın
Canım hoşgeldin bende seni sormuştum hissetmişim demek geleceğini
Sorularına yarın cevap vericem çok yoğunumAma resim paylaştım beni görmediysen profilime bak kaldırıcam
hey gidi günler heyy bir zamanlar dinazorlar tepişiyordu içimde
şimdi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?