'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok sıcaklar başladı die bidaha şehre inemez annem o yüzden nişanlıcıkta geldi onunda bohçası aradan çıksın dedik annem sıcaklarda eminönüne felan gidemez :) herşeyi yanı mağazadan aldık

heee siz aynı anda yaptınız bizim 10 mart da nişanımız olmuş 3 mart da benim bohçam geldi biz nişandan sonra götürdük ayın 24ü müydü neydi o arada aldık canımınkileri

Günaydınnnnnnn

Dün akşam bohça alışverişimiizi de yaptıkkkk söz için eksiklerimiz azalıyor çok şükürrr

Hayrılı olsun canım şimdiden çok az kalmış söze

o ne ya öyle benimki hep arkamda durdu beni utandırmamak için çok sağolsun rahat rahat seçtim

benim ki de Pierre Cardin

Biz eşim ile birlikte gittik alış verişe iki aileden de kimse gelmedi birlikte seçmek daha iyi oluyo
O da fikrini açık açık söylüyo yani

Teşekkür ederim kızlarrr

Güle güle güzel günler de kullanmak nasip olur inşallah

Şuan da magnet siparişi için uğraşıyoruz sevdiceğimle telefon trafiğinde

Teşekkür ederim kızlarrr

Güle güle güzel günler de kullanmak nasip olur inşallah

Şuan da magnet siparişi için uğraşıyoruz sevdiceğimle telefon trafiğinde

Hepimiz büyük bir hevesle alıyoruz en küçük bir iplik bir iğne de olsa inş ağız tadıyla kullanmakta nasip olur ben çok büyük heyecanla bekliyorum evimizin düzene girmesini, kolilerimin tek tek açılıp yerleştirilmesinii ama bir yanımda kırık işte ailemden ayrılacağım için

Üzülme amaa uzak biyere mi gelin gideceksin kuzum

Üzülme amaa uzak biyere mi gelin gideceksin kuzum

Yok canım ya ben en küçükleriyim evin hep benimleydi ailem benim tayinim çıktı benimle geldiler onlarda bağlılar bende onlara bağlıyım biraz zor olacak şimdi yaaşadığımız yerde de benim için kalıyorlar yoksa memlekete dönecekler inş dönmezler

Dönmezler bence seni bırakıp kuzum hepimiz için çok zor olucak baba evinden çıkmak ben de tek çocuğum evden çıkmam çok zor olucak ama napalım bizler de yuvamızı kurucaz işte

Yaşamış biri olarak gerçekten gitmek zor bende hiç ailemden ayrılmamıştım çok zorlandım ama alıştım üzülmeyin zor ama aile için evden gelinlikle uğurlamak çok gurur veriyor ailenizi ziyarete gittiğinizde evden çıkarken başınızın dik olması çok güzel bir şey gerçekten ne mutlu bize hepimizin ailesi yanında

yeaaa ben niye yazamıyom 2 gündür

işler çok hava sıcak bayılasım var

size bir soru sorucam işimdüşünce nasıl da geldim dimiiiiii

ben anneme dantel salon takımı yaptırmadım kullanmam diye bu boncuklu olanlardan hazırlardan yani alırım diyodum ama şimdi düşünüyorum da benim vitrinim yok gümüşlüğü yok konsolum yok ben salon takımının parçalarını napıcam ki:44:

perdelerimin fonlarından bi runner yaptırsam yemek masasının üstüne atsam ortaya da bi kayık tabak yine aynı fondan orta sehpa üstüne küçük bi örtü olacak şekilde yaptırsam nası olur :26:

kızın bi salon takımı bile yokmuş derler mi bana

bi yemek masası bi orta sehpa bide ünite olacak salonda napmalıyım sizce :26:

benim orta sehpam bile yok
ama herkes bayıldı
seversin sevmezsin o senin tercihin milleti sallama..
haa koyacak yerim yok kullanırım dersen yatak basına komidine koyarsın

Canım hoşgeldin bende seni sormuştum hissetmişim demek geleceğini

Sorularına yarın cevap vericem çok yoğunum Ama resim paylaştım beni görmediysen profilime bak kaldırıcam

nası iyi insansam artık

anıldım bak hemen geldim o arada yazıyormuşum

sağol kuzum iyiyim artık arada karnım ağrıyor bilmem ki kelebeklerden mi dinozorlardan mı(aslı)bilmem

hey gidi günler heyy bir zamanlar dinazorlar tepişiyordu içimde
şimdi sende

nası iyi insansam artık

anıldım bak hemen geldim o arada yazıyormuşum

sağol kuzum iyiyim artık arada karnım ağrıyor bilmem ki kelebeklerden mi dinozorlardan mı(aslı)

ama herkes bayıldı

kelebektir onlar kelebek

ama herkes bayıldı

konsolun vardı senin sanki yaa:44: o da mı yok :26:

benim yerim dara anacım yoksa alırdım ben konsol şimdi düşünüyom bu yemek takımları nereye sıgacak diye

yatak başıma annem dantel yapmış Allah'ın emri o konulacak zaten şaka değil cidden yapmış ve şifonyerin üstüne bide komodinlerin üstüne konulcakmış

bu arada sen al mı demek istedin salon takımını :44:

Canım hoşgeldin bende seni sormuştum hissetmişim demek geleceğini

Sorularına yarın cevap vericem çok yoğunum Ama resim paylaştım beni görmediysen profilime bak kaldırıcam

tamam bircanım yarın unutma beni

resim göremedim baktım kaldırdın mııı

hey gidi günler heyy bir zamanlar dinazorlar tepişiyordu içimde
şimdi sende

sorma sorma

tutup nünühünü sıkasım var o dinozorların

sıra bendeeeeee çanlar benim için çalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…