- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
yok canım kaldırmadım ama şimdi kaldırıyrum yarın foto yazıyo ev fotosu değil kendi fotom ama kaldırırım şimdi yarın yine eklerim senin için
konsolun vardı senin sanki yaa:44: o da mı yok :26:
benim yerim dara anacım yoksa alırdım ben konsol şimdi düşünüyom bu yemek takımları nereye sıgacak diye
yatak başıma annem dantel yapmış Allah'ın emri o konulacak zatenşaka değil cidden yapmış ve şifonyerin üstüne bide komodinlerin üstüne konulcakmış
bu arada sen al mı demek istedin salon takımını :44:
tamam bircanım yarın unutma beni
resim göremedim baktımkaldırdın mııı
sorma sorma
tutup nünühünü sıkasım var o dinozorların
sıra bendeeeeeeçanlar benim için çalıyor
yok canım kaldırmadım ama şimdi kaldırıyrum yarın foto yazıyo ev fotosu değil kendi fotom ama kaldırırım şimdi yarın yine eklerim senin için
bulmuşken sorularımı sorayım da yarın cevaplayın madem
mutfağım ankastre değil , fırın koyulcak yerin ise üstü tezgah kaplı
annatabildim miiiii:26::26::26:
üstü tezgah altı fırın yeriçok saçma dimi bencedeee
tam boy fırın alsam üstünü kullanamıcam extra bi set üstü daha almam gerekecek
orayı kestirmiyor ev sahibi
ben nası fırın alcam :26:
help miiiiiiiiiiiiiii
herkese selamlar gelinleeer geçmişi okuyamadım geldim son sayfaya bı göz atabildim.. imam nikahımız kıyıldıııı helalim dedim sevdiceğime ne güzelpınaar eşya mı aldın seen dantel deyince ben dantellerı hurçlarıyla kaldırmıştım dün eve gittik son düzenlemeyi yapalım diye annem kaşla göz arasında her yere dantel sermiş.. salona bir girdiim tv nin yanlarına kadar koymuş elinde dantel kalorifere koymayı deniyordu en son durdurdum
kör mü oldum yaaa bennn
niye göremedim:26:
yarın koy bida mutlaka
ama ben seni gelinliğinle görmüştüm kiiiiiiii
Pinarcim, o bosluga firin yerine bulasik makinesi filan koyarsan firini tezgah disi daha serbest bir yere de yerlestirebilirsin. Eger mutfak ankastre urunler icermiyorsa firinla birlesik ocaklar en kullanislisi benim fikrimce ....
Yada son care ev sahibine sirinlik yapmak :) Amca bak ben yeni gelinim yazik bana hayallerim var diyip dudak buzusturmek kihkih
Madem gördün yok sana foto
Fırın ile yazdıkalrını anlayamadım çok çalıştımda bugün yarın okuyum sana fikirlerimi söylerim kuzum öpüdün
(sen bizi ihmal etme ya ben seni özlüyorum)
meraba whiteeee
teşekkür ederim fikir için ama bulaşık makinesi yeri ayrı oraya ne koycam :26::26:
ev sahibi amca değil ki abibaya 30 yaşında bir abi
canim mutfagin kucuk mu ?
Günaydınnnnn hayırlı günler hayırlı cumalar tüm güzel yürekli gelinler ve gelin adaylarınaaadün benim eşyalarım geldiii ama gece geç saate kadar montajla uğraştılar ben göremedimmm iş çıkışıı doğruuu evimize uçacağımmmmm inşşş Pınar arçeliğin midi fırınını aldı arkadaşım çok memnun o tarz bişey alsann :44:
günaydınlarhayırlı cumalar
pınar sen iyileştin mi ?
evet benim konsolum var.
bana sorarsan salon takımı cok gereksiz.
yatak odası danteliannenin gönlü olsun diye durur sonra kaldırırsın.
aslıcıkım sence iyileşmişmiyimmm
bi kutu antibiyotik bitirdim yahu iyileşeyim artık dimi ama
salon takımı almazsam dün dedğim gibi masaya sehpaya örtü yaptırsam perde fonunda olur muu:44:
bide tv ünitesine de böyle peçete tarzı bişiler konuluyomuydu:44:
konsolun var çok şanslısın yemek takımın misafir bardakların mutfakta değil dimiiibenim mutfağa geçeçekler mecburrr
danteli başucuma koyacak bide annem sabah kalkar kalkmaz görüciiimmm
bence de mutfagın fotosunu eklehüsam
günaydınnnnnerkenden geldimmmmmmm
dün sorduklarıma cevap aliciiiimmm bugünnnn
akşam iş çıkışı çarşıya gittim annem reçel yapmıştı bana onun için kavanozlar aldım çok tatlılarreçellerim de hazır olduğuna göre artık evlenebilirimmm
bide limon sıkacağım yoktu bulamamıştım şöyle mor gönlüme göre bişi onu da buldum dün akşammmm
ne kadar mes-udum bilemezsinizzz
sizler nassınız :26:annenizgil babanızgil kardeşinizgiller nasıııııı
evet küçükya evimin her yeri genel olarak minimal ebatlarda
benim gibi iri bir insana böyle ev
ama olsun çok sevdim ki beeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?