'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ama bende panikledim şimdi doğru mu acaba ya varsa öyle bişey bende çıkartayım sonra bida uğraştırmasınlar

ama bende panikledim şimdi doğru mu acaba ya varsa öyle bişey bende çıkartayım sonra bida uğraştırmasınlar

yeni yasanın seni kapsıyacağını sanmıyorum önceden hakedilmiş birşey sendeki ama benimkiler panikletti beni hatta oyuna geldim desem yeridir yeni ehliyet alacakları kapsıyor herhalde pınartoş

yeni yasanın seni kapsıyacağını sanmıyorum önceden hakedilmiş birşey sendeki ama benimkiler panikletti beni hatta oyuna geldim desem yeridir yeni ehliyet alacakları kapsıyor herhalde pınartoş

inşAllah öyledir yaaa:18:

gittiğim kursa bi sorayım bari şimdi ona masraf yapmak istemiyorum ama

inşAllah öyledir yaaa:18:

gittiğim kursa bi sorayım bari şimdi ona masraf yapmak istemiyorum ama

sor canım muhakak ben yasa değişiyor diye korktum yani al artık diye baskı yaptılar inan param yoktu bugünde maaş yatrtımı bilmiyorum bide gezmeyi düşünüyorum birden 450 tl çıktı cebimden ehliyet için uçtu gittti valla

Ben de varııım :) 9 KASIM DÜĞÜN :)

günaydın

özgem hoşgeldin

nasıl geçti tatiliniz
hasta olmuşsun geçmiş olsun

günaydın aslımmmm
tatil harikaydı ama çok çabuk bitti sanki yaa
bi de üşüttüm oralarda kendimi.. Allahtan son gün hastalandım
hala iyileşemdim boğazlar feci durumda valla.. kendime iyi bakmaya çalışıom işte

çok özlemişim burayıııı

bende seni cok özledim hava değişimi stres de etken olmustur.. olsun eşin bakar sana

tatiller cabuk geciyor ya ben tekrar evlenip tekrar balayına gitmek istiyorum

şey bir de

müge de hamile

bende seni cok özledim hava değişimi stres de etken olmustur.. olsun eşin bakar sana

tatiller cabuk geciyor ya ben tekrar evlenip tekrar balayına gitmek istiyorum

şey bir de

müge de hamile

aaaayyyyyyy bu harika bi haber yaaaa
çok sevindimmmmm yaşasınnn 2. bebiş haberimizzzz

ben ara paranoyağa bağladıydım hamile kaldım mı aceba die hapı uzattım bi de orda alkol aldım o nedenle etkisi azalmışmıdır die
ama çok şükür adet oluyorum

Günaydınn özge hoşgeldinnn evlenp balayına gden her gelincik hasta oluyor nedenki

hoşbuldum canımmm
ya otelde sürekli klimalar açıktı serindi her bi yer
bi de ben normalde de çabuk üşürüm
bi de soğuk soğuk içtik içecekleri.. ondan üşüttüm sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…