'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Jet bir gelin değilim ama çok zormuş düğün hazırlığı h.sonu tabanlarım ağrıdı yürümekten koşturmaktan.yorgunumm hemde çok yorgunummm

zehroşum ve gülinimlen öğlen yimeee yedik
onlara bazı özel sebeplerden ötürü yemek sözüm vardı ödemiş oldum

Merhabalar kizlarr :) taze nisanli zehra geldii.
Dilaam Aslimm guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Dun hersey cok guzeldi. Ama bugun, hersey bu kadarcik sey icin miydi diyorum :)
Sacim makyajim kiyafetim hersey icime o kadar cok yatti o kadar cok sindi ki. Ozgem ve Gulinim beni hic yalniz birakmadilar sabah 7:30 dan beri benimleydiler. Kuaforde benden daha heycanliydilar valla :) Allah arkadasligimizi daim etsin, cok seviyorum onlari.
Bense hic heyecanlanmadim desem yeridir. merdivenlerden inip İlk dans ederken cok az heyecanlandim ama sonrasinda cok cok rahattim..
Sectigim müzikleri cok begendiler beni daha cok begendiler
Bugun beyaz esyalarimizi aldik daha dogrusu borcuna girdik
Suan kuforde sac kestirmek icin sira bekliyorum bu daha cok sıkıcı :)
Rabbim herseyi agiz tadiyla halletmemizi nasip etsin.

zehroşşş
maşallah kuzumm çokk çoookk güzell olmuşsunnn
avatarındaki kıyafetten hayal ediyodun ama ondan çok çok güzel olmuşsunn
hayırlı olsun eşyalarınız canımm mutlulukla, huzurla kullanınn, sahibi siz olun inşallahh

Canim beniim Dilaam cok cok tesekkur ederim birtanem.

zehram hayırlı olsun beyaz eşyaların

aşkla kullanmak nasip olsun
cidden pamukprenses olmuşsun sen

meraba , hepinize guzellıkler
fırsat buldukça geliyorum yanınıza kızlar
nasılız bugün bakiiim:)

Son düzenleme:
zehra canım maşallah herşeyin güzel geçmesine çok çok sevindim nişanın hayırlı olsun canım bu temmuz ayı gülinim ve senin ayın olsun çok güzel başlangıç yaptınız bu aya doğrusu beyaz eşyalarında hayırlı uğurlu olsun hangi marka ve fiyat konusu ile ilgili bilgilendirme yaparsan çok sevinirim canım bizde araştırıyoruz almak için

Zehra tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin...... " Düğün ne zaman" sorusuna hazırlıklı ol şimdiden ilk günden sorarlar
Cok tesekkur ederim tatlim :) hazitlikliyiz tum sorulara :)

zehram hayırlı olsun beyaz eşyaların

aşkla kullanmak nasip olsun
cidden pamukprenses olmuşsun sen
Saol Aslim :) guzel gunlerde kullaniriz insallah :)

Tesekkur ederim Gizimm :) ben hep bosch istiodum tatli. Istedigim modeli aldik buzdolabi camasir bulasik 5120 tl tuttu kuzum.

Cok tesekkur ederim tatlim :) hazitlikliyiz tum sorulara :)

Saol Aslim :) guzel gunlerde kullaniriz insallah :)

Tesekkur ederim Gizimm :) ben hep bosch istiodum tatli. Istedigim modeli aldik buzdolabi camasir bulasik 5120 tl tuttu kuzum.

fırını ocağı en sonamı bırakıcan canım biz hepsini alıp yetkili servistmi bekletsek diyoruz bosch yada siemens alırız herhalde bizde

yaa ben beyaz eşyaları almaktan korkuyorum erkendenn
hadi eve uymazsaa, sığmazsa dieee :18::18::18:
hele ocağı, fırını fln evden sonran alırımm önce mutfağı görimm

kızlar bu iki spor ayakkabı konusunda kararsızım hangısını seçeyim ?:26:

Eklentiler

• $ayakkabı.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $spor.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…