- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Günaydııınnn günaydınnnn günaydınnnnn
Sözlü bir hatun geldiiiii
Jet bir gelin değilim ama çok zormuş düğün hazırlığı h.sonu tabanlarım ağrıdı yürümekten koşturmaktan.yorgunumm hemde çok yorgunummm
az kaldıı handeeee
zehroşum ve gülinimlen öğlen yimeee yedik
onlara bazı özel sebeplerden ötürü yemek sözüm vardıödemiş oldum
maşallah sizin dostluğunuzaa
Merhabalar kizlarr :) taze nisanli zehra geldii.
Dilaam Aslimm guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Dun hersey cok guzeldi. Ama bugun, hersey bu kadarcik sey icin miydi diyorum :)
Sacim makyajim kiyafetim hersey icime o kadar cok yatti o kadar cok sindi ki. Ozgem ve Gulinim beni hic yalniz birakmadilar sabah 7:30 dan beri benimleydiler. Kuaforde benden daha heycanliydilar valla :) Allah arkadasligimizi daim etsin, cok seviyorum onlari.
Bense hic heyecanlanmadim desem yeridir. merdivenlerden inip İlk dans ederken cok az heyecanlandim ama sonrasinda cok cok rahattim..
Sectigim müzikleri cok begendiler beni daha cok begendiler
Bugun beyaz esyalarimizi aldik daha dogrusu borcuna girdik
Suan kuforde sac kestirmek icin sira bekliyorum bu daha cok sıkıcı :)
Rabbim herseyi agiz tadiyla halletmemizi nasip etsin.
zehroşşş
maşallah kuzumm çokk çoookk güzell olmuşsunnn
avatarındaki kıyafetten hayal ediyodun ama ondan çok çok güzel olmuşsunn
hayırlı olsun eşyalarınız canımm mutlulukla, huzurla kullanınn, sahibi siz olun inşallahh
Cok tesekkur ederim tatlim :) hazitlikliyiz tum sorulara :)Zehra tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin...... " Düğün ne zaman" sorusuna hazırlıklı ol şimdiden ilk günden sorarlar
Saol Aslim :) guzel gunlerde kullaniriz insallah :)zehram hayırlı olsun beyaz eşyaların
aşkla kullanmak nasip olsun
cidden pamukprenses olmuşsun sen
Tesekkur ederim Gizimm :) ben hep bosch istiodum tatli. Istedigim modeli aldik buzdolabi camasir bulasik 5120 tl tuttu kuzum.zehra canım maşallah herşeyin güzel geçmesine çok çok sevindim nişanın hayırlı olsun canım bu temmuz ayı gülinim ve senin ayın olsun çok güzel başlangıç yaptınız bu aya doğrusu beyaz eşyalarında hayırlı uğurlu olsun hangi marka ve fiyat konusu ile ilgili bilgilendirme yaparsan çok sevinirim canım bizde araştırıyoruz almak için
Cok tesekkur ederim tatlim :) hazitlikliyiz tum sorulara :)
Saol Aslim :) guzel gunlerde kullaniriz insallah :)
Tesekkur ederim Gizimm :) ben hep bosch istiodum tatli. Istedigim modeli aldik buzdolabi camasir bulasik 5120 tl tuttu kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?