- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
kızlar merhabalar ben artık çok sık gelemiyorum ama okuduklarım eni çok mutlu etti gülin ve zehraya hayırlı olsun diyorum ve musmutlu bir ömür diliyorum zamanın çabuk geçtiğini anladım çünkü daha gülinin sözüne şu kadar kaldı bu kadar kaldı dediğimiz günler dün gibi çağlanın bebişi de büyümüş artık ona da çok sevindim artık ona fasülyecan demeyeceğimize göre ne diycezbu arada herkese hayırlı ramazanlar ramazan beni çok heyecanlandırır her yıl mutlulukla karşılarım ramazanı bu yıl ramazan daha bir heyecanlı çünkü ramazandan sonra düğün var inşallah hayırlısıyla geçiririz. bu arada ben buralarda eski olduğuma göre dilacım beni de ekleyebilir misin listeye benim iki düğünüm olacak ilkine kına diyelim 25 ağustos diğeri de 31 ağustos öpüyorum sizleriii
2013 gelinciklerine sanırım bende eklenebilirim artık tam kesinleşmemiş olsada aramızda konuştuğumuz tarih ekimin son haftası ama hava durumu nasıl ben tencere dibini çok yemişim kesin kar yağıcak
merhabalar herkese
eylül gelini olucam inşallahbeni de alın aranıza
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benn evleniyorummmmmmm
19 Ocak 2014 te inşallahh
nişanlıcann benim doğum günümde başladık senin doğum gününde evlenelimm dediiiiii
Allahımm çok mutluyummmmmmmmmmm
Allah gönlünüze göre versin,o zaman geri sayım başladı :=)
günaydın millettttt
dlioşşşşşşşşşşş
yaşasın yaaaaa tarih belirlendi artık deseneeee
hayırlı uğurlu olsun canım benim
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benn evleniyorummmmmmm
19 Ocak 2014 te inşallahh
nişanlıcann benim doğum günümde başladık senin doğum gününde evlenelimm dediiiiii
Allahımm çok mutluyummmmmmmmmmm
Diloşşşşşşşşşş inanamıyorummmmm
Çok sevindim kuzummmmmmm
Hayırlısı olsunnn
dilaaa canım çok ama çok sevindim hayırlı olsun kuzum 2014 gelini oluyorsun sendegeri sayım başlasın
gün belli oldu ya işler güçler derkene çabucak geççek o zaman diloşummmmm
Günaydınnnnn hepiciğinizeeeDila çok sevindimmmmm hayırlı olsun canım
benide alın aranızaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?