- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
nişan sana uğur getirmişnişan hediyesi bizden deseymiş ya
Alıntı yapıp cevaplamadan önce sözümüzden bahsedeyim biraz
Söz günümüz yaklaştığında uyuyamamaya fazlasıyla gerilmeye başlamıştım ama çok şükür olumsuz hiç bir şey olmadı
Saat 4 giibi sevdiceğim gelip aldı beni kuaföre götürdü süslendim püslendim sonra beni eve bırakıp kendisi süslenmeye gitti.O sıra da fıstıklarım Zehroşum ve Özgişim geldi o kadar heyecanlıydım ki ayakta sohbet ettim onlarla,oturamadım bile.Her an kulağım telefondaydı '' çıktık,geliyoruz '' diye arıycak diye dolanıp durdum telefonun etrafın da..Tam o sıra da bir başladı telefonum çalmaya heyecanla fırladım ki Zehroş bana şaka yapmışAyakkabımı çıkarttığım gibi patlattım bitane
Sonra aradı sevdiceğim ''çıkıyoruz''demek için o kadar heyecanlıydım ki.Zile bastıkların da ter bastı banaBaya kalabalık bir şekilde girdiler evimize.Sevdiceğim garibim gitmiş en başa oturmuş sonradan pişman olmuş oraya oturdu diye ama oturmuş bikere pişman olma nedeni de herkesin gözününü önünde olduğu koltuğa oturmuş
Kıyamam o sıcakta 1 saat boyunca ceketini bile çıkaramadı ki normal de çok rahat sıcak kanlı konuşkan biridir çekinmez utanmaz öyle insanlardan ama o akşa hiç birimiz tanıyamadık onu annesi bileÇok heyecanlıydı bitanem de ya şıpır şıpır terledi
Daha sonra isteme anına geçildi.Babacığım çok duygulandı isteme anında dayanamadı ağlayarak çıktı odadan
Ben tek çocuğum o yüzden çok düşkünler bana,evden de hiç ayrılmadım bugüne kadar o yüzden çok zor olucak sanırım evden ayrılmam
Daha sonra babam geri gelip cevabını verdiYüzüklerimiz takıldı.Yüzük tepsimizi Zehroş tuttu
''Makas yok,gitmiş makas '' diyerek sevdiceğimden kaptı 50'liliği
Bu arada unutmadan tuzlu kahveyi de sonuna kadar içti sözlücüğümHatta babanem falan ''bırak oğlum yeter adet yerini buldu bi yudum yeter''dediler ama ''yok içicem sonuna kadar yoksa Gülin ömür boyu söyler benim için kahve içemedin diye en iyisi tuzlu tuzlu içeyim ben ''dedi
Herşeyiyle harika bi geceydi
Hediyeliklerimizi herkes çok beğenmiş
Özgemmm Zehrammm çok yardımcı oldular sağolsunlar hiç oturmadılar resmen yardım etmekten,haklarını ödeyemem dostlarımın asla
Maşallah aşkımıza,bizee...Rabbim girdiğimiz bu yolda utandırmasın bizleri
günaydınn kızlarrr
hayırlıı ramazanlarrrr :26:
2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................39 ... :123:
xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................46 ... :123:
röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................54... :123:
engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................75...:123:
pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................305...:26::123:
giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................305...:26::123:
Heyyyy bende 2013 geliniyim bu listede neden benim adım yokKına Gecem 19 Aralık 2013 Perşembe,düğünüm 21 Aralık 2013 Cumartesi
Heyyyy bende 2013 geliniyim bu listede neden benim adım yokKına Gecem 19 Aralık 2013 Perşembe,düğünüm 21 Aralık 2013 Cumartesi
topikten daimi olmak kaydıyla diloş seve seve ekleyecektir
ben geldimmmmmnapıyonuzzzz
hoşgeldinn
göremiyoduk seni uzun zamandır buralardaa neden acebaa
hosbuldum az değilsin heeeee
hoşgeldin çağloşummmm
nasılsınn keyfin sağlığın nasıl
evett çağlam 57 olmuşumm
baya fazlaladımm
hosbuldum Özgişim...iyiyim cok şükür....son bi aydır neler çektim ama....bi kaç gündür iyiyim cok şükür....aksamları biraz bulantım oluyo....bide belim agrıyo bide göbiş cıktıııı
inanmazsan dilaya sorrrr
bombasın bomba....Allah seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?