'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkür ederim

rica ederimm
gelceksin buralara madem tanıyalımm seniii
kimsin, nerelerdesinn, ne iş yaparsınn

İsmim Nil, Bursa'da yaşıyorum. Bursa'da bir organize sanayi bölgesinin bölge müdürlüğünde çalışıyorum.Çalıştığım için genelde pek çok şeyi internet üzerinden araştırıyorum ve hafta sonu da hallediyorum.Hafta içi pek birşey yapmam mümkün olmuyor.İşte tam bu internet araştırmaları sırasında keşfettim sizleri :) benimle aynı heyecanı paylaşan kişilerle birarada olmak çok güzel.

Teşekkür ederim canımm güzel dileklerin için aminnnn

gülinim poponu kaşı..

çok güzel olmuşsun zaten o gün.

ahh babana ayrı duygulandım ya

maşallah aşkınıza..
evlenin artık

hediyeliklerine bende bayıldım ya

Kaşıdım popomu

Babam hepimizi duygulandırdı o akşam

Evelenelim artıkk bnce deeee

Gelin olup el ele gidicezz gizimmmm

Çok şükür gerçekten çok güzel bi dostluk kurduk biz,bu yaz bizim yazımız oldu çok güzel mutluluklar yaşıyoruz beraber Rabbim daim etsin dostluğumuzu

gülinnnnn
maşşalahh canımm
*
aslıı foto diip durmaa görmedimm bennnn

Teşekkür ederimm canımmmm

Ben mail atarım ki sana bi ara fotoları

İnşallahh bitaneciğimmm

Düğün hazırlığı yapıcazz beraberrr

Seni de göndermicez İstanbul'a

Günaydın Kızlar

Canım Maşallah size Allah tamamına erdirsin ne güzel geçmiş öyle

Aminn canımmm sağolasın

Günaydınnn fındıklar fıstıklarrr

Hayırlı ramazanlar diliyorum hepinizeee Rabbim oruç tutan tüm müslüman kardeşlerimize sabır versin

memnunn oldumm nill
dila ben de adanadayım finans sektöründe çalışyorum
iyi yapmışsın bizleri keşfetmekleee
aklına ne takılırsa sorabilceğin bi yer burasıı

memnunn oldumm nill
dila ben de adanadayım finans sektöründe çalışyorum
iyi yapmışsın bizleri keşfetmekleee
aklına ne takılırsa sorabilceğin bi yer burasıı

Bende memnun oldum Dila'cım,gün içerisinde hep buralardayım zaten.:)

kızlar merhabalar ben artık çok sık gelemiyorum ama okuduklarım eni çok mutlu etti gülin ve zehraya hayırlı olsun diyorum ve musmutlu bir ömür diliyorum zamanın çabuk geçtiğini anladım çünkü daha gülinin sözüne şu kadar kaldı bu kadar kaldı dediğimiz günler dün gibi çağlanın bebişi de büyümüş artık ona da çok sevindim artık ona fasülyecan demeyeceğimize göre ne diycez bu arada herkese hayırlı ramazanlar ramazan beni çok heyecanlandırır her yıl mutlulukla karşılarım ramazanı bu yıl ramazan daha bir heyecanlı çünkü ramazandan sonra düğün var inşallah hayırlısıyla geçiririz. bu arada ben buralarda eski olduğuma göre dilacım beni de ekleyebilir misin listeye benim iki düğünüm olacak ilkine kına diyelim 25 ağustos diğeri de 31 ağustos öpüyorum sizleriii

2013 gelinciklerine sanırım bende eklenebilirim artık tam kesinleşmemiş olsada aramızda konuştuğumuz tarih ekimin son haftası ama hava durumu nasıl ben tencere dibini çok yemişim kesin kar yağıcak

bütün 2013 gelinlerine kocaman GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…