Günaydınnnnn herkeseeee,Hayırlı Cumalar....
Vay be 155 gün kalmış :) Şafak 155, düğün salonunu tutalı 1 ay olmuş şaka maka, günler ne çabuk geçip gidiyor.İnşallah burada gün saydığımız bütün herkes sevdiklerine kavuşur ve ömürrr boyuuu mutlu olurlarrrrrrrrrrrrrrr bende tabi hihihihihii
dila ben anlatayım mı
dilaaa yalnız değilsin burdayız
aminn canım inşallah
nil sen hangi şehirdesin, ne iş yaparsın az anlatsana yaa
Günaydın KızlarHayırlı Cumalar
yaşım 16
kamera nerdebu topikte ne anılarımız oldu ahh
Valla ben Bursa'da yaşıyorum :) Bursa'da bulunan bir organize sanayi bölgesinin bölge müdürlüğünde çalışıyorum.Nişanlımla 24 Eylül 2011'den beri beraberiz.14 Temmuz 2012 tarihinde sözlendik ,26 Ocak 2013 Tarihinde nişanlandık ve Allah kısmet ederse 21 Aralık'ta düğünümüz var.Hafta içi çalıştığım için hafta sonu evlilik hazırlığı için koşturmaca içindeyim.Koca bir eksik listesi yaptım,ufak ufak alıp koyuyorum kenara, bazen dışarıda gördüğüm şeyleri internetten araştırıp alışverişimi internetten de yaptığım oluyor.Fiyatlar dışarıya göre daha ucuz nette çünkü.Bayramdan sonra nişanlımın dairesinde ki kiracı da çıkacak,ondan sonra bir kaç tadilat var yapılacak onları yaptırıp eşyalarımızı yerleştiricez Allah'ın izniyle.benden bu kadar,çok konuştum galiba :)
ahh canımm sen çocuk gelin olmuşsunn
kamera hemen tepende sarı ışıkla birliktee
oh maşallah
hazırlıklar tam gaz devam ediyoo
yetişir hepsi yetişir hiç telaş yapmaaa
Valla bazen yetişmeyecekmiş gibi geliyor.Listeden 1 siliyorum yerine 3 ekliyorum.Alıyorum alıyorum ama liste azalmıyor :) ben mi çok istiyorum acaba ??
hoşgeldinn canımm
nasıl gidiyo evlilikk ya da yorgunluk mu demeliydim
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Nişan tarihimiz kesinleşti artıkk salonumuzu tuttuk 27 Ekim akşamı gülibik nişanlı bir hatun olucakkkk
selam kızlarr
yeni keşfettim topiği
bende nasipse mayıs 2014 geliniyim..
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Nişan tarihimiz kesinleşti artıkk salonumuzu tuttuk 27 Ekim akşamı gülibik nişanlı bir hatun olucakkkk
valla işle beraber yorgunluk oluyor bugün son çok şükür sonra eylüle kadar tatiliiiz
bayan açısından farklı erkek açısından farklı alışma süreçleri var evliliğin..
bence bayanın işi daha zor tabi
benim için en güzel tarafı evde konuşacak birinin olması ben tek yaşarken de içimden konuşa konuşa iş yapardım şimdi ona söyluyrum..
şunu bi kaldırayım .. şu yemeği de bi yapayıım..yemeğe patates koysam daha iyi olurmuş falan tepkilerim vardır ..
geçen yine öyle yapmışım eşim diyo ki iç dünyanı anlamakta zorlanıyorum
içsel konuşmalarımı senle paylaşıyorum napiim dedim ben de
işte günler böyle geçip gidiyor.. hala sanki geçici olarak buraya yerleştik tatil biticek herkes kendi evine gidecek gibi hissediyorum sonra öyle değil diyerek şükrediyorum... darısı başınıza gelincikler
ilk ve en özel topiğimin sakinleri nasılsınız bakalım
bu mesejaııı çokçana beğendim vuhuuuuu 27 ekim sizin gününüz oluyor kuzum :)))))))))))))) maşalllah size
aaaa topikimize tanıdık arkadaşlar gelmiş tutkucum hoş geldin naıslsın
nlyvz hoşgeldin sneide biliyoırum balayı topikinde az laflamadık sanırsam benim listem bitti gibi klasik çeyiz listesini yaptım ben hatta bazı şeyler çokçanada gereksiz geldi bnlar olunca herşey tamam gibi oluyor canım
hoşgeldinn tutkuu
hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
tanışalım mıı
gülinn hayırlı olsun kuzumm, çok sevindimmmmm
oh maşallah canımm
Allah daim etsin mutluluğunuzu inşallah
hümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?