'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herkese merhaba hanımlaarr..

kına hediyelerimi keselemeye başladım dün akşam.. bugünde teflerimi süslemeyi planlıyorum aman ne detaycı bir insanmışım bende yahu

vallahi bu arefe de farkettim.. herkes bu arefede nişanlısını tanıdığını iddia eder ben kendimi tanıdım yahuuu

şaka bir yana da herşey güzel olsun istiyorum her gelincik gibi..
tarih çok yaklaştı sanki elim ayağım birbirine dolaşıyor ayyyhhhh

2014 yılı mayıs ayı gelini olurum dedik ama galiba erkene alabiliriz :) benide aranıza alırsanız sevınırım

2014 yılı mayıs ayı gelini olurum dedik ama galiba erkene alabiliriz :) benide aranıza alırsanız sevınırım

ben de güya 2014 ağustos geliniydim düğünüme 48 gün var

planladığın gibi olmayabiliyor tarih muhakkak erkene çekiliyor hayırlısı olsun hakkında.. hoş geldin

ben de güya 2014 ağustos geliniydim düğünüme 48 gün var

planladığın gibi olmayabiliyor tarih muhakkak erkene çekiliyor hayırlısı olsun hakkında.. hoş geldin

hoşbulduk teşekkur ederım ben yaza ıstıyorum kararlıyım ama nısanlım ve aılem yılbasından sonra olsun dıyorlar ev bakmaya bıle basladılar

canım benim hoş geldin
2014 mayıs gelnleri topiğinden ben hatırlıyosundur
vallla maşallah bence hayır deme madem senin ailende kabul ediyor.Ha tabi kendini mayısa hazırlayıp daha erken olması evet zor ama kötü yanlarını değil, sadece olumlu yanlarını düşün..Vardır bundada bir hayır

nasıLsınız kızlar buarada

ben bugün biraz rahatsızım,sabahtan beri mide bulantısı,halsizlik.. sanki o duvardan bu duvara fırlatmışlar beni,o derece ağrıyo her yanım

hatırlamazmıyım tutkucum yok en erken nısan ayı olur ondan once olmaz ya ben acık hava dugunu ıstıyorum kısın ne yapıyım buz gıbı havada eglenemem bıle sana cok gecmıs olsun

hatırlamazmıyım tutkucum yok en erken nısan ayı olur ondan once olmaz ya ben acık hava dugunu ıstıyorum kısın ne yapıyım buz gıbı havada eglenemem bıle sana cok gecmıs olsun

aynen canım,ne bileyim mayıs ayı çok tatLı geldi bana
ne sıcak ne soğuk..
nisan ayıda iyi ama daha çok yağmurlu geçiyo işte o ay..Tabi Rabbim bilir onu,nasibinde varsa ağustosta bile yapsan yağabilir.
Kısmet inşallah herşey gönlümüzce olur

kesinlikle mayıs olmalı hepimize hayırlı olsun

Herkese iyi geceler, gece muhabbetleri var galiba :) Hafta içi iş yerinde olunca rahat rahat geliyorum topiğe ama hafta sonu alışveriş ve nişanlımla geçiyor.Herkeseeeeeeeee iyi geceler iyi sohbetler,bir bakıp çıkıyorum. :)

benimle aynı gün evlenen varmı acaba niyese ben stresi abartmaya yakınımda dügüne 1 ay kalan kızlar hazırlıklar nasıl gidiyo

bizim uzak oldugu ıcın 3 dugun olacak kına ve duun olacak kız evınde sonra da 2 kasımda tekrar bi düğün daha olucak kızlar ama ben 26 ekımden sonra evıme gıdıcem tabı kı):)

2014 gelinleri ve düğünü olmayan 2013 gelinleri için Muradına eren gelincikler topiği terketmeyin..

yardımlaşacak bilgi alışverişi yapacak deneyimli tecrübe sahibi hatunlara ihtiyaç oluyor zaman zaman..
herkese iyi sabahlar..
bir gün daha bitti ve yumağıma bir gün daha yaklaştım sanki

Günaydınnnnn hayırlı bir gün geçirelim inşşş işlerimiz güzel geçsin, hazırlıklarımız hız kesmesinnn

2013 *2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................26 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................41... :123:

ardemir: 05 Eylül 2013 Kına
:123:06 Eylül 2013 Düğün .......................47... :123:

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................62... :123:

erz24: 28 Eylül 2013 Kına
:123:29 Eylül 2013 Düğün .......................69... :123:

bernaakdmr: 25 Ekim 2013 Kına
:123:2 Kasım 2013 Düğün .......................103... :123:

nlyvz: 19 Aralık 2013 Kına
:123:21 Aralık 2013 Düğün .......................152...:123:

boylesine: 11 Ocak 2014 Kına
:123:19 Ocak 2014 Düğün .......................181...:123:

pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................292... :123:

giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................292... :123:​

günaydın kızlarr
büssürü alıntı yapmıştım ama yapamamışım oysaa
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişlerr
yine büssürü gelincanlarımız oldu topiğimizdee
kendinizi azıcık tanıtırsanız çok çok güzel olcakk
*
ayrıca evlenip gelen arkideşler çok saolunn
yeni gelen kızlar da gitmemeniz taraftarı tecrübelerinizden yararlanmak içinn

günaydın herkeseeeeee
biz evleneli 1 ay oldu
zaman su gibi akıp geçiyo, sizin için de öyle akıp geçsin ve kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…