2014 yılı mayıs ayı gelini olurum dedik ama galiba erkene alabiliriz :) benide aranıza alırsanız sevınırım
ben de güya 2014 ağustos geliniydim düğünüme 48 gün var
planladığın gibi olmayabiliyor tarih muhakkak erkene çekiliyor hayırlısı olsun hakkında.. hoş geldin
2014 yılı mayıs ayı gelini olurum dedik ama galiba erkene alabiliriz :) benide aranıza alırsanız sevınırım
canım benim hoş geldin
2014 mayıs gelnleri topiğinden ben hatırlıyosundur
vallla maşallah bence hayır deme madem senin ailende kabul ediyor.Ha tabi kendini mayısa hazırlayıp daha erken olması evet zor ama kötü yanlarını değil, sadece olumlu yanlarını düşün..Vardır bundada bir hayır
nasıLsınız kızlar buarada
ben bugün biraz rahatsızım,sabahtan beri mide bulantısı,halsizlik.. sanki o duvardan bu duvara fırlatmışlar beni,o derece ağrıyo her yanım
hatırlamazmıyım tutkucum yok en erken nısan ayı olur ondan once olmaz ya ben acık hava dugunu ıstıyorum kısın ne yapıyım buz gıbı havada eglenemem bıle sana cok gecmıs olsun
aynen canım,ne bileyim mayıs ayı çok tatLı geldi bana
ne sıcak ne soğuk..
nisan ayıda iyi ama daha çok yağmurlu geçiyo işte o ay..Tabi Rabbim bilir onu,nasibinde varsa ağustosta bile yapsan yağabilir.
Kısmet inşallah herşey gönlümüzce olur
benimle aynı gün evlenen varmı acaba niyese ben stresi abartmaya yakınımdadügüne 1 ay kalan kızlar hazırlıklar nasıl gidiyo
hayırlı olsun senın baya az zamanın kalmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?