'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aaaa topikimize tanıdık arkadaşlar gelmiş tutkucum hoş geldin naıslsın

hoş buldum gizim
iyilik işte,ben meğer diğer topicten gözümü alamıyomuşum görmedim buraları hiç

hoşgeldinn tutkuu
hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
tanışalım mıı

hoş buLdum canım.. inşallah hayırLıdır
tutku ben,yaş 20..
okuyorum daha 1.sınıf bitti işte..
5 yıllık ilişkim,20 günlük nişanLım var
nasipsede işte 25 mayıs ta gidiyorum

listede kendimi görmekten gurur duyarım
:101:

oh maşallah
okurken aynı zamanda evini çevirceksin yanii maşallah :18::18::18:
tabiki yarın ki listede kendini görebilirsin tutkucumm

Meraba canım bende 20 yaşındayım Hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin

zehroş bence evli topiğine yazmalısın bunu

ohh maşallahh eliff hoşgeldinnn
nasılsınnnn

Selam hayırlı cumalar kizlar iyi olmaya çalışıyorum yogun bir yaşam tarzım oldu evi temizliyorum sürekli eksikler hiç bitmiyor onlarla cebellesiyorum sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz kuzular

hoşgeldin elif, kolaylıklar diliyorum canım. bak hemen adapte olmana vesile oluyor bu koşturmaca

kızlar resmen ve kesin olmasa da % 90 ben de 2014 te yolcuyum artık. beni de aranıza alırsınız herhalde değil mi ilk adımı atmış olduk sevgili babaya söylendi haftaya gelsin bir konuşalım diye randevu alındı haftaya büyük buluşma var aileler eskiden tanıştığı için ekstra zamana ihtiyaç yok aileler de işin içine artık nişan ne zaman düğün ne zaman diye girerler diye düşünüyorum. Sesim çıkmıcak söz ama babam ne kadar dayanır öyle biz sevgilimle gezip tozarken bilmiyorum Ya siz bi evlensenize demesi yakındır 2014 gelinleri arasına adım yazılsın lütfen

Allah yardımcımız olsun hepimizinn.. Nişanlında seninle aynı yaşıt mı canım? genç yaşta atılıyorsun
o 23 canım.. evlenınce 24 olmuş olucak inşallah..
o yandan sorun ya,çok şükür elinde mesleği var çalışıyor onu tanıdığımdan beri
senin ne zaman düğün falan:44:

Meraba canım bende 20 yaşındayım Hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin

inşallah canım..

sende varmı bişiler.. düğün ne zaman

29 gün sonra inş. canımm

öyle canım bakalım nasıl üstesinden gelicez,ama Rabbim kolayını verir inşallah

ayy bence dee tutkuu :18::18:
Allah kolaylıklar versinn
*
hangi şehirdesin, ne okuyosnn :44:

Selam hayırlı cumalar kizlar iyi olmaya çalışıyorum yogun bir yaşam tarzım oldu evi temizliyorum sürekli eksikler hiç bitmiyor onlarla cebellesiyorum sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz kuzular

ayy elif hafta sonu direksiyon sınavım var ben öğle araları direksiyon dersine kaçıyorummm
yazılıyı geçtik umarım bunuda atlatırımm :26::26:

hoşgeldin baLsUu
adın yazılsın tamam da tarihsiz nasıl yazimm
yaklaşık 6 aydır bu topikteyimm daha 10 gün önce adım listeye girdi düşünn

oyyy topik bereketleniyo desenizeee
2014ü de ekleyince hedef kitlesi genişledi
herkesler hoşgeldi.. biz burda çok güzel anılar biriktirdik.. sizler de daimi olup çok daha güzellerini biriktirirsiniz inşallah

diloşumu üzmeyin topiğe uğrayın boş yere şafak saydırmayın
seni çok iyi anlıyorum kuzum

Kızlar herkese merhaba,denk geldim topiğinize,bende 2013 yada 2014 düşünüyoruz.bende kpss hazırlanmak atanmak istiyorum,sizlerin duygularına ve muhabbetleriize beni de ortak edermisniz,almazsanız ağlarım ama zaten çok sıkılıyorum.

kimseye eziyet çektirmeden alıyorum özgem gördüğün üzeree
ama ptesi temizlik var listedee

hoşgeldin muhemir
tabi ki buyur herkese açık topiğimizz
**
gönlü geniş gönlüü topiğin maşallah

Çok teşekkür ederim böylesine,ne kadar iyisiniz,inşaallah güzel ve neşeli bir ortam olur,belkide size denk gelmemiz çok güzel olur,mutlu oluruz hepimiz.

bende 6bucuk yildir beraberim 8 aydir nisanliyim normalde haziranda evlencektik nisanlimin yurtdisi gorevi çikcakmis onu bekliyoruz bikaç aya bende vinnnn gelin olup giderim heralde

29 gün sonra inş. canımm

ayy valla maşallah canım
inşallah o günlere bizde geliriz.Rabbim gönlünüzce yaşatsın herşeyi inşallah

ayy bence dee tutkuu :18::18:
Allah kolaylıklar versinn
*
hangi şehirdesin, ne okuyosnn :44:

canım ben Türkiyede yaşamıyorum..
ana okulu öğretmeni olcakmışım inşallah bitirirsem

bende 6bucuk yildir beraberim 8 aydir nisanliyim normalde haziranda evlencektik nisanlimin yurtdisi gorevi çikcakmis onu bekliyoruz bikaç aya bende vinnnn gelin olup giderim heralde

oy maşallah sizede..
çok zor beklemek ya.. kim ne derse desin 2. , 3. yıldan sonra artık zorlaşmaya başlıyo, 5.yıllara doğru aşırı zor oluyor
Rabbim tüm sevenleri kavuştursun inşallah

Aynen canim bekle bekle bi sonu yok erkekte basliyo söz ne zaman nisan ne zaman demeye Aminnnn tatlim

selam kızlar yardıma ihtiyacım var artık nasıl davranacağımı bilmiyorumm nişanlıyım ben nişanlım sürekli gelip gidiyor bize ve bazen işte benle fazla el şakası ne bileyim saçımla oynar fln buraya kadar normal dışarıda çıkamadığımız için evde görüşüyoruz ama bu seferde annem her seferinde yüüzünü asıyor işte bana dokunmasını bile kıskanıyor diyebilirim bu yüzden de hep sıkıntı oluyor annemde kendine haklı bişey diyemiyrm nişanlıma da dokunma diyemiyorm bu sefer ben arada eziliyorum napcam ben düğünümüze üç ay fln kaldı tam tarih koymasak da ekimde diye düşünüyoruz o zamana kadar bu stresi nasıl atlatıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…