'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlar :) Süper bir hafta geçirmeniz dileğiyle.İş yerine geldim ve yine buralardayım, acayip yoğun bir hafta sonu geçirdik nişanlımla.Evimiz için bir sürü ufak tefeği hallettik.Diş fırçalarımızı bile aldık, hahaaaa acayip eğlendik ama bu sefer alışveriş yaparken.Aldığımız şeyler ufak tefek olduğu için herhalde.Mesela bir sürü elbise askısı aldık,sonra singer'in dikiş seti varmış ondan aldık.Nişanlımın " düğmem kopsa neyle dikeceksin?" sorusu üzerine aradık taradık ve her eve lazım bir dikiş seti aldık.Bizim evimizde bir de köpeğimiz olacak (şuan benimle ve ailemle yaşıyor Lady evlenince yanıma alacağım), onun için bile çeyiz düzdük :))) yeni mama tasları, yeni bir yatak ve tüyleri için tarak.Ayakkabılarımızı saklamak için şimdilik 5'er adet yani toplamda 10 adet şeffaf ayakkabı saklama kutusu aldık.Düğümüz kışın olacağı için evimizde şemsiye bulunması gerektiğinden ona ve bana çok şık birer şemsiye aldık,Veeee tabi en önemlisi karar veremediğimiz balayımız için bir karara vardık ve turizm şirketi olan bir arkadaşımızın da yardımıyla Bora Bora adalarında rezervasyonumuzu yaptırdık.Tüm bunları hallettikten sonra da kendimizi Uludağ Yolunda'ki kır bahçelerinden birine attık,ayakkabılarımızı çıkardık ve o serin esintiye bıraktık kendimizi.Süperrr bir hafta geçirdim anlayacağız.Çenem düştü yine :)))

ohh maşallah ne çok şey yapmışsınızz
hayırlı olsun bütün ciciklerinizzz
köpeğinin cinsi nee

ohh maşallah ne çok şey yapmışsınızz
hayırlı olsun bütün ciciklerinizzz
köpeğinin cinsi nee

Teşekkür ederizzzzzzz :) Köpeğimin cinsi Golden Retriever 4 yaşında şuan dişi.Bizi nişanlımla biraraya getirmesinde ki etkisi çok fazladır o yüzden asla ondan vazgeçmeyiz.O bizim ilk çocuğumuz :)

Teşekkür ederizzzzzzz :) Köpeğimin cinsi Golden Retriever 4 yaşında şuan dişi.Bizi nişanlımla biraraya getirmesinde ki etkisi çok fazladır o yüzden asla ondan vazgeçmeyiz.O bizim ilk çocuğumuz :)

bizimde var bi golden ımız
aynı yaştalar nerdeyseee
aslında abimin köpeği ama kendi istanbulda olduğu için bizimle kalıyoo
evlenince o da alacak yanınaa ama çok tüy döküyo o yüzden benim içim elvermiyo o yeni eşyalarla tüylerin karışmasınaa

Yani Lady benim ve nişanlım için oldukça önemli.Biz nişanlımla facebook'ta okey oynarken tanıştık :) Sonra birbirimizi arkadaş listemizi ekledik,resimlerimin arasında Lady'nin resmini görünce "bu kızın köpeği olduğuna göre hem çok sevecendir hemde vicdanlıdır ben bir tanımaya çalışıyım "demiş içinden.Sonra da buluşmak için nasıl bir bahane yaratsam diye düşünürken aklına Lady gelmiş."Lady'i parka götürdüğünde bende gelip onunla oynamak isterim"dedi.Böylece buluştuk.Tüy dökümü evet var, olabildiğince azaltmaya çalışsakta maalesef bizlerin saçları nasıl dökülüyorsa onun da tüyleri dökülüyor.Ayrıca Lady bana düşkün, 4 günlük bir tatile çıktım evde yemek dahi yememiş.Vicdanım buna müsaade etmez, o hep bizim yanımızda olsun istiyoruz.Bir bebeğimiz olduğunda Allah izin verirse, beraber büyüsünler,çocuğumuz da hayvan sevgisini tatsın istiyoruz.Hayvanların insan hayatına ve çocuklara kattıkları şeyler o kadar fazla ki,tüylerinin dökülmesi açıkçası bizim için en son düşünülecek şey bile değil.

haklısın canımm evet belki en son düşünülecek şey ama bahçeli bi evde büyümesini tercih ederimm köpeğin..
yazık ev ona da eziyet oluyo bence taş üstünde
yoksa nasıl düşkün, sadık köğekler olduklarını biliyorumm
hatta abime bize gelcekken köpeğini getirme diyorum o da bana sen de çocuğun olmadan gel bana dio
*
tabi bide sizin aşkınızın temeli lady üzerine kurulmuşş, evde olmaması düşünülemez bilee

Yani Goldenlar biraz farklı bir ırk :) Dışarıda parkta bahçede çok mutlu olduğu aşikar ancak goldenlar daha ziyade aile bireyleri ile birlikte olmayı çok seviyorlar.Bildiğiniz bir çocuk gibi yani, bahçe fikri yaz mevsimi için düşünülebilir ama kışın maalesef onu dışarıda bırakmak pek içime sinmez.Kışın evde bile polar battaniyesini yere serip sonra altına girmeye çalışan bir köepk Lady,üstünü örttürmeden uyumaz :) Bakalım Lady'li hayatımız nasıl olacak? :)

ahh ahh bilmem mii 2 yıldır bizimlee
onların tavrını, sadakatini gördükçe aklım gidiyo benimm
ama 4 ay sora gitcek
*
bizimkide banyo yaptıktan sonra elime kurutma makinasını alınca hemen nasıl gelip önüümde debeleniyoo
aklını fikrini yediğimm

:)) bizimki de saç kurutma makinasından bucak bucak kaçıyor :)

Saolasın kuzummm amiinn inşallah ..
Can sıkıcı anlar elbette olucak. Biz birbirimize sarılalım da herşey yolunu bulur elbet

vallahi olmuyo desem yalan olur zehroşş
yeri geliyo senin benim ailemden çıkıyo yeri geliyo çok saçma bi nedenden ikiniz arasında çıkıyo ama bi şekilde çıkıyo
onları da olgunlukla ve sonradan yutamayacağın cümleler sölememek şartıyla gayet güzel aşıyosunuz
*
bu arada dün tv de bi programa rastladım..
adam 80 yaşındaymış, spiker eşiniz hayatta mı die sordu..
adam evet o da hayatta onun soluğu yeter bana dedi
o kadar duygulandım kii
Allah bize de o kadar yaşa kadar aşkla kalmamızı nasip etsin inşallah :26::26::26:

Hey maşallah kuzum yaaa
Elbet çıkıcak.. Zorlu bir süreçteyiz hepimiz tatlım
Önemli olan bu süreci birbirimizi yıpratmadan atlatabilmek..
İnşallah başarırız bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…