günaydın kızlarrr
*
yahu aslı ortasına geldik ama bana sanki bu hafta çok yavaş geçti gibii
Herkese günaydınlar, süper bir gün geçirmeniz dileğiyle :) Benim de şafak 150 olmuş :)
Yok artıkkkkkkkk :18: :18: :18: 2. sırada ben mi varım
inanamıyourmm
listeye hiç denk gelmemişim ne zamandır
bu hafta benim icin cok garip geciyoranlamadım gitti.
dün de adam gibi uyuyamadım halisülasyonlar falan..
ama genel olarak baktıgımda evleneli 3,5 ay olmus.. özgenin 1 ay olduzaman cidden su gibi geçiyor
halüsinasyon
daha uzun aylara yıllaraa bebekk
günaydınhaftanın ortasına geldik bile
günaydın kızlarrr
*
yahu aslı ortasına geldik ama bana sanki bu hafta çok yavaş geçti gibii
Herkese günaydınlar, süper bir gün geçirmeniz dileğiyle :) Benim de şafak 150 olmuş :)
Yok artıkkkkkkkk :18: :18: :18: 2. sırada ben mi varım
inanamıyourmm
listeye hiç denk gelmemişim ne zamandır
bu hafta benim icin cok garip geciyoranlamadım gitti.
dün de adam gibi uyuyamadım halisülasyonlar falan..
ama genel olarak baktıgımda evleneli 3,5 ay olmus.. özgenin 1 ay olduzaman cidden su gibi geçiyor
Günaydın kızlarlisteyi görünce selamı unuttum :79: :79: :79::79:
Günaydınnnnnn
Günaydınnn kızlarBu hafta benim için de ağır geçiyor h.sonu gelinliğimi alacağım için çabucak geçsinn Bugün hacı adayları için tekrar kura çekilecek bakalım annem babam ve tüm adaylar için hayırlı olsunn
Günaydınnn kızlarBu hafta benim için de ağır geçiyor h.sonu gelinliğimi alacağım için çabucak geçsinn Bugün hacı adayları için tekrar kura çekilecek bakalım annem babam ve tüm adaylar için hayırlı olsunn
Günaydınnnnn anne adayları, evli hatunlar, şafak sayanlar
Ramazanı yarıladık vallahi... Yarısının yarısını tutabildim ancakHaftaya başlıcam inşallah yine
ohh maşallah bol alıntıı
ya ben hiç tutmadımm zehroşş yaa:26::26:
Ben elimden geldiğince tutmaya çalışıyorum normalde kuzum.
İlk 6 gün tuttum. Sonra iş arkadaşım yıllık izne çıktı. Onun işleride bana kaldı diye bıraktım geçen hafta..
Bu haftada reglim başladı..
Dün akşam yatarken bile uyuyamadım.. Ya ölürsem diye
Öteki tarafa hiçbir hazırlığımız yok
Günaydınnnnnnn
Ben elimden geldiğince tutmaya çalışıyorum normalde kuzum.
İlk 6 gün tuttum. Sonra iş arkadaşım yıllık izne çıktı. Onun işleride bana kaldı diye bıraktım geçen hafta..
Bu haftada reglim başladı..
Dün akşam yatarken bile uyuyamadım.. Ya ölürsem diye
Öteki tarafa hiçbir hazırlığımız yok
Kuzum sağlığı engelliyorsa elbette yapılıcak birşey kalmıyor..aynen ölee
bu bi bahane diil ama ben normalde de sabah atıştırıp öğleni atlayınca bile akşam 5 gibi dizlerim boşlupa düşüyo resmen :26::26:
denemeye bile korkuyorum açıkcasıı :26::26:
o konuda bende de korku başladı.. neden bilmiyorum içinde bulunduğumuz aydan kaynaklı mı ama bana çok düşündürtüp içimdeki boşluğun maneviyattan oldugunu anlamamı sağladı.
bol bol yasin ve diğer duaları okumamı sağlıyor. bu da beni bir nebze rahatlatıyor.:18:
Kuzum sağlığı engelliyorsa elbette yapılıcak birşey kalmıyor..
Maneviyattan o kadar uzağız ki.. Herşeye bir bahanemiz var..
Oysa sonunda yine mutlu olucak olan kişiler biziz.. Şeytan oyunları işteBizde çok güzel ayak uyduruyoruz ona
evet öyle ZehramManeviyattan o kadar uzağız ki.. Herşeye bir bahanemiz var..
Oysa sonunda yine mutlu olucak olan kişiler biziz.. Şeytan oyunları işteBizde çok güzel ayak uyduruyoruz ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?