- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
ayy ben hafta sonu başlayım orucumaaa:26::26:
rabbim yardım ederr :26::26:
evet öyle Zehram
bu yüzden ben kitap okumama 30-45 dk ayırıyordum.. şimdi 15 dk dualara ayırıyorum
Kuran alfabesini öğrenmeye başladım. ve bildiğim surelerle namaz kılmaya başlayacağım. umarım şeytana kanmam. çünkü artık daha huzurlu oldugumu fark ettim..
2009 yılında namaza başlamıştım.. 1 yada 1,5 ay kadar kıldım tam hatırlamıyorum.
O dönemde işten çıkmıştım. 1 haziranda işe başlamak için dua ediyordum hep.
İnanılmaz bir maneviyat dolduruyor insanın içini.. Dualarının kabul olucağından o kadar emin oluyorsun kii
Rabbim tekrar başlamayı nasip eder inşallah
amin amin. bende ünv. sınav döneminde kılıyordum.. dualarımda ünv.kazanmam da vardı
kazandım ve ünv. gidince bıraktım
sonra kendimi çok kötü hissettim hani istediğim olana kadar çıkar için yapmışım gibi. sonra tekrar başla bırak dönemim oldu bi türlü dikiş tutturamadım.:18:
Bende şuan hep işleri bahane ediyorum tatlım ya.
Öldükten sonra bahane olarak neyi göstericez acaba
Evlendikten sonra Tolga ile birlikte namaza başlamayı çok istiyorum ben.
Yuvamız manevi olarakta huzurla dolsun istiyorum.. İnşallah o zamanda bahaneler yaratmam
amin amin. bende ünv. sınav döneminde kılıyordum.. dualarımda ünv.kazanmam da vardı
kazandım ve ünv. gidince bıraktım
sonra kendimi çok kötü hissettim hani istediğim olana kadar çıkar için yapmışım gibi. sonra tekrar başla bırak dönemim oldu bi türlü dikiş tutturamadım.:18:
amin inş. benim eşim de ara ara kılıyor. evlendikten sonra düzenli beraber kılalım demiştik benim de bahaneler bitmedi ama artık kafama da dank etti bazı şeyler.
amin inş. benim eşim de ara ara kılıyor. evlendikten sonra düzenli beraber kılalım demiştik benim de bahaneler bitmedi ama artık kafama da dank etti bazı şeyler.
Bende nişanlımla kılmayı çok istiyorum o da istekli ama tam anlamıyla namaz oturmuş değil onu sıkmadan evlendikten sonra teşvik etmeye çalışacağım çok istiyorum 2 seccade atıp birlikte namaz kılmayı
selam gelıncıklerrrrrrrrr,
güzel bır gün geçirin inşallah...
hava felaket sıcak burda adana resmen kavruluyor ve ben bıtmış durumdayım
Günaydın gelincikler
En son ben yazmışım buraya benden sonra yine kimse gelmemiş bakıyorum
günaydınn kızlarrr
ben dün foto için bi yerle görüştümm, fotolarını cidden çok beğenyodumm..
dış çekim 1.250 den hikaye fotoğrafı 4.000 den başlıyo dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?