- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
günaydınn kızlarrr
ben dün foto için bi yerle görüştümm, fotolarını cidden çok beğenyodumm..
dış çekim 1.250 den hikaye fotoğrafı 4.000 den başlıyo dedii
komple mkainları dükkanı falanda üstünüze mi yapacakmışne kadar abartıyorlar yaaa
tamam güzel olabilir resimleri ama resim yanii o kadarı da bence manasız
ben 75 ye anlaştım birde yol parasını vericem o kadar
günaydın dila
hangi fotocuymuş hemen bakayımhobim biliyorsun
hakkaten yaa
nişanlıcan ben yemedim al sen ye demem dedii
agora foto krizz
ama çok güzel yaa fotolarrrrrr
Zehraİkimiz aynı anda yazmışız
Günaydınnn bayanlarHayırlı mutlu bir gün geçirelim inşşşş
Günaydın güzelliklerrrr
günaydın kızlar
2013 *2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................289... :123:
günaydınn kızlarrr
hakkaten yaa
nişanlıcan ben yemedim al sen ye demem dedii
agora foto krizz
ama çok güzel yaa fotolarrrrrr
bir ara ahmet kayayı beğenmiştim facede ama sonra beğenmekten vazgeçmiştim, nasıl bir foto görüp de vazgeçtim hatırlamıyorumama kaliteli bulmuştum ben de. saat sınırlaması az değilse dış mekan çekimi olsun canım ya, taksit yapmıyorlar mıymış? benim şimdiki aklım olsa 1500'e kadar çıkardım ecem seninki hangisi :44:
Günaydınn kızçeler tekrardan hepinizee
vuhuuuuu gittikçe azalıyor günler
Dilaaam o ne yaaaaBazıları hakikaten abartıyor bunu
ay dila sitedeki düğün sinemalarından birine baktım da tüylerim ürperdi yineçok duygulanıyorum ben böyle aşkla ilgili şeyler görünce ya çocukcağız "evet, yüreğim senin" dedi nikah memurunun sorusuna
aynen krizim düğün fotosu çok önemli benim kuaför randevum çok geç olduğu için dışmekan çektiremedim stüdyo oldu ama çok eğlenceli geçti ve fotolara baktıkça uzaklara dalıyorum çok güzel heyecanlarkızım başka şeylerden kes, davetiye saçmalığından kes, ondan bundan kes, buna ver işte. bak foto çok önemli, ömür boyu bakacaksın, böyle her baktığında içini titretecek bir fotocu lazımduygulandım ben ya. videolar bitsin selim amcaya da bakayım
günaydın kızlarrrr :))))))))) dilaaa o ne yaaaa nişanlın cidden çok doğru söylemiş piyasaya bak yahuu benimde beğendiğim davetiyenin tanesi 1 tl ye geliyor 750 tane bastırsak yanmışız diye düşünüyordum dün foto çekimine taş çatlasa 1000 1500 arası verebilirim buda fazla gerçi gerçekten piyasa sömürgeciliğe doğru gidiyor yandık herhalde
bohça olaylarında bile sömürülmeye çalıştığım halde sömürldüğümüzü üdşünmüşken dış çekim fotosu kuaför bunlara asla para yedirmemeyi düşünüyorum herkes ne kadar veriyorsa o
cidden bu piyasa adamı bişilerden soğutuyor yaaaa gıcık oluyorum bu kadar pahallılığa
günaydınn kızlarrr
kızım başka şeylerden kes, davetiye saçmalığından kes, ondan bundan kes, buna ver işte. bak foto çok önemli, ömür boyu bakacaksın, böyle her baktığında içini titretecek bir fotocu lazımduygulandım ben ya. videolar bitsin selim amcaya da bakayım
aynen krizim düğün fotosu çok önemli benim kuaför randevum çok geç olduğu için dışmekan çektiremedim stüdyo oldu ama çok eğlenceli geçti ve fotolara baktıkça uzaklara dalıyorum çok güzel heyecanlar
günaydın milletttt
foto gerçekten çok önemli.. ben baktıkça mutlu oluyorum, aşk doluyorum
hep aynı hisleri yaşarım inşallah
günaydın kızlarrrr :))))))))) dilaaa o ne yaaaa nişanlın cidden çok doğru söylemiş piyasaya bak yahuu benimde beğendiğim davetiyenin tanesi 1 tl ye geliyor 750 tane bastırsak yanmışız diye düşünüyordum dün foto çekimine taş çatlasa 1000 1500 arası verebilirim buda fazla gerçi gerçekten piyasa sömürgeciliğe doğru gidiyor yandık herhalde
bohça olaylarında bile sömürülmeye çalıştığım halde sömürldüğümüzü üdşünmüşken dış çekim fotosu kuaför bunlara asla para yedirmemeyi düşünüyorum herkes ne kadar veriyorsa o
cidden bu piyasa adamı bişilerden soğutuyor yaaaa gıcık oluyorum bu kadar pahallılığa
diloş videoların birinde de kızla erkek the gelin the damat yazan tişört giymişler. kız altına kısa kabarık tül etek giymiş, uzun tül duvak takmış. düğün sonrası galiba. bu da değişik bir fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?