'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hakkaten yaa
nişanlıcan ben yemedim al sen ye demem dedii

günaydın dila
hangi fotocuymuş hemen bakayım hobim biliyorsun

agora foto krizz
ama çok güzel yaa fotolarrrrrr

hakkaten yaa

agora foto krizz

bir ara ahmet kayayı beğenmiştim facede ama sonra beğenmekten vazgeçmiştim, nasıl bir foto görüp de vazgeçtim hatırlamıyorum ama kaliteli bulmuştum ben de. saat sınırlaması az değilse dış mekan çekimi olsun canım ya, taksit yapmıyorlar mıymış? benim şimdiki aklım olsa 1500'e kadar çıkardım ecem seninki hangisi :44:

Zehra İkimiz aynı anda yazmışız

Günaydınnn bayanlar Hayırlı mutlu bir gün geçirelim inşşşş

Günaydın güzelliklerrrr

günaydın kızlar

Günaydınn kızçeler tekrardan hepinizee

vuhuuuuu gittikçe azalıyor günler

günaydınn kızlarrr
ben dün foto için bi yerle görüştümm, fotolarını cidden çok beğenyodumm..
dış çekim 1.250 den hikaye fotoğrafı 4.000 den başlıyo dedii

hakkaten yaa

agora foto krizz

Dilaaam o ne yaaaa Bazıları hakikaten abartıyor bunu

ay dila sitedeki düğün sinemalarından birine baktım da tüylerim ürperdi yine çok duygulanıyorum ben böyle aşkla ilgili şeyler görünce ya çocukcağız "evet, yüreğim senin" dedi nikah memurunun sorusuna

aynı kişi iste agorayla o adamm
yok vallahi çıkcağımı düşünmüyorum krizz

Günaydınn kızçeler tekrardan hepinizee

vuhuuuuu gittikçe azalıyor günler

Dilaaam o ne yaaaa Bazıları hakikaten abartıyor bunu

hem de ne azalışş
zehroş daha uyguna yine bu kadar güzel çeken bi yer bulmam lasımm :18::18::18:

çokk haklı enişte dilamm düğün ev zaten masraflı bu kadara da gerek yok bence tabii ki

krizimm selim emirler benimkisi

zehra siz ne kadara anlaştınız ?

ayy maşallah
ben de video açılmıyo ya izleyemedim onlarıı
telden bakim çiftlerin ismi nee:44:

kızım başka şeylerden kes, davetiye saçmalığından kes, ondan bundan kes, buna ver işte. bak foto çok önemli, ömür boyu bakacaksın, böyle her baktığında içini titretecek bir fotocu lazım duygulandım ben ya. videolar bitsin selim amcaya da bakayım

suya ne güzel atlıyorlar, gelin evden çıkarken de ne duygusal anlar

[video=youtube;BAszOycuZQo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BAszOycuZQo#at=68[/video]

bu yüreğim senin diyen

[video=youtube;4n8GrY_CWDY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4n8GrY_CWDY[/video]

çok öpüşüyor bunlar da ya

aynen krizim düğün fotosu çok önemli benim kuaför randevum çok geç olduğu için dışmekan çektiremedim stüdyo oldu ama çok eğlenceli geçti ve fotolara baktıkça uzaklara dalıyorum çok güzel heyecanlar

günaydın milletttt
foto gerçekten çok önemli.. ben baktıkça mutlu oluyorum, aşk doluyorum
hep aynı hisleri yaşarım inşallah

günaydın kızlarrrr :))))))))) dilaaa o ne yaaaa nişanlın cidden çok doğru söylemiş piyasaya bak yahuu benimde beğendiğim davetiyenin tanesi 1 tl ye geliyor 750 tane bastırsak yanmışız diye düşünüyordum dün foto çekimine taş çatlasa 1000 1500 arası verebilirim buda fazla gerçi gerçekten piyasa sömürgeciliğe doğru gidiyor yandık herhalde

bohça olaylarında bile sömürülmeye çalıştığım halde sömürldüğümüzü üdşünmüşken dış çekim fotosu kuaför bunlara asla para yedirmemeyi düşünüyorum herkes ne kadar veriyorsa o

cidden bu piyasa adamı bişilerden soğutuyor yaaaa gıcık oluyorum bu kadar pahallılığa

diloş videoların birinde de kızla erkek the gelin the damat yazan tişört giymişler. kız altına kısa kabarık tül etek giymiş, uzun tül duvak takmış. düğün sonrası galiba. bu da değişik bir fikir

davetiyeye o kadar paraya hiç gerek yok, yazık edersin. biz tanesi 40 kuruştan bir davetiye seçmiştik, çok da güzeldi bence. klasik seçince kalitesiz durmuyor. bana bu sene bir sürü davetiye geldi, sahiplerinin durumları öyle iyi falan da değil. yazık, kaliteli davetiyeler bastırmışlar. e ne yapacağım ki onu düğün bitince? süslerini çıkarttım attım. verdikleri para çöpe gidiyor. en azından fotoda çöpe gitmiyor.

Kriz o t shirtler kuaför içindir
bende yaptırdım bize

özge de giydi hatta

günaydınn kızlarrr
ben dün foto için bi yerle görüştümm, fotolarını cidden çok beğenyodumm..
dış çekim 1.250 den hikaye fotoğrafı 4.000 den başlıyo dedii

Wuuuhuuuuu fiyatlara bakkkkk, biz 4000 TL'ye salonu tuttuk :)) Abartmışlar biraz

düğün klibi çekenler arasında da favorimm

Bir düğünün hikayesi... Adamlar harika iş yapıyor bence

yz ben zaten gereksiz harcamalara çok karışıyım krizz
hani davetiyeye dünya para vermem mesela, salonu ekstrem pahalı düşünmüyoruzz
ama foto da çok pahalı yaaa

araştırmam gerekcek daha benimmm

günaydın milletttt
foto gerçekten çok önemli.. ben baktıkça mutlu oluyorum, aşk doluyorum
hep aynı hisleri yaşarım inşallah

özgemm sizin çekim ne kadardı acabaa??

aynenn
zaten o dönem kim ne kaparsak yarışındaa
kuaförü bi sorun, fotosu, otoparkçısı, yola atlayan canavarlarr
bunu en azamiye düşürmeye çalışcam vallahii

aklımda yaratıcı fikirler var, hatta kendim bastırabilirim die bile düşünyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…